Клюки(щастлива,тъжна днес)7

• 10 826
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Лято, ще ни липсваш Simple Smile

Ние също всяка сутрин се успиваме за детска и влитаме в градината малко след началото на закуската, но до сега не сме я изпускали Simple Smile

Аз да ви се похваля - току що разбрах, че ще подпиша утре договор за една поръчка за мебели и понеже това ми е първата поръчка с тази фирма, с която поработвам в момента, съм много щастлива Simple Smile

# 76
Браво Манди.Да се почерпим за случея с по един безалкохолен коктейл?Честито!
Лято,определено ще ни липсваш Hug

# 77
Алма, като си казала  Mr. Green Да пийнем по един за поръчката на Манди, а като я завърши ще черпи по един алкохолен.

Манди, а ти какво точно правиш?Проектираш ли ги?Защото ми се очертава скорошно обзавеждане на кухня и детска стая и може да се възползвам от услугите ти.  Hug

Лято, определено ще липсваш.Винаги обичам да те чета - зареждам се с положителна енргия и позитивни мисли!  Hug Да си прекараш страхотно и незабравимо!
И да не забравиш торбата със спомени, за да разказваш после.

# 78
  • София
Проектирам. Ходя, взимам размери, чертая.. бе правя всичко, което е нужно за да се уточни една поръчка и да се пусне в действие. Simple Smile
Пате, изключително ще се радвам, ако се възползваш от услугите ми. Фирмата към която работя е сравнително нова, но собственика се занимава от дълги години с мебели. Аз ги познавам от много преди да си помисля, че ще се знаимавам някой ден с мебели. Много са свестни като хора, а и работата им е на ниво. Все още дават ниски цени за бранша, защото са от скоро.
От имналата седмица имат и сайт с някои от поръчките Simple Smile http://mebelni-idei.com/bg/
А ти щом решиш, че е дошло времето можеш да ми дадеш груби размери за да почна да ти правя проекта. Така и не запомних в кой град си точно, но няма да е проблем, просто се добавя някаква сума за транспорт, мисля че не е голяма. Simple Smile

# 79
Манди, далече съм от София.
В момента живея в Левски, но се надявам скоро да сменя жителството си.
Ще разгледам сайта и като стане време ще ти пиша.
А по повода със смяната на местожителството имам интересно развитие,
но не ми се иска да го споделям толкова скоро във форума.Само ще ви кажа, че
нещата ървят напред и нагоре.
И с Ели можем да станем колежки  Hug

# 80
  • София
Не че знам къде е Левски... Но все пак къде ще бъде евентуалното ти бъдещо местожителство?

# 81
Не че знам къде е Левски... Но все пак къде ще бъде евентуалното ти бъдещо местожителство?
Пак покрай Левски - в Павликени.
Павликени е на около 50 км от В.Търново.

# 82
  • София
Далечко е от София... Но за мебелите, това не е проблем. Колегите са ходили на монтаж и в Гърция Simple Smile

# 83
  • София
Пате, много се радвам за "напред и нагоре"-то

# 84
Патенце, хайде да споделиш подробнсти после  Hug
Манди, браво на теб, само така  newsm10
Лято, весело изкарване  Simple Smile

# 85
е, Лято ще те  чакаме с новини!!!  bouquet Веселко да ти  е , трепетно да  е ...  Flutter
Пате .... НАПРЕД и само напред!!! Peace

# 86
  • София
Пате, щом си край Търново, няма страшно , то това си е най-страхотния град (сега да не ми се обидят останалите съфорумки, ама пусто като ме тегли все натам Peace)
Днес се улисах в работа, даже не разбрах как мина деня, ако е така винаги, няма и да усетя раздялата, макар да знам, че няма да е...
Все се питам защо на мен, къде сгреших...Явно ще ми е ужасно трудно да го преодолея...

# 87
Добро утро! По едно кафенце със скромна закуска?

jabanka ,аз няма да се обидя.В една от предишните теми казах че И на мен не ми се живее в София.Въпреки че всеки 3-ти иска да живее в Сф като си мисли че е кой знае какво . ooooh!

# 88
  • София
ДОбро утро и от мен!

jabanka не се самообвинявай... не си виновна само ти, винаги и другия носи вина и тъй като тук сме женска компания, предлагам ти да си го кажем - САМО ТОЙ Е ВИНОВЕН! GrinningVery Happy:D

Ох, аз се мятам на тръстиката, че съм потънала в работа... Желая на всички лек и усмихнат ден!

# 89
Добро утро, женска компания!  Mr. Green Hug

Алма, благодарско за кафенцето.Изпреварила си ме днес.  Laughing

Имаме си рожденничка.Ния на ^Stell^ става на годинка!
Честит рожден ден,мило дете!
Весело детство, безброй усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт