Клюки(щастлива,тъжна днес)7

• 11 079
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
Танчеее...моето момченце  е първолаче а Рожден ден има чаааак на 27 декември  Rolling Eyes
Поздрави Париж от  мен ...много искам да  видя града - всяка година искам а още не съм го видяла ooooh! bowuu

# 106
  • София
Петъчно ви казвам здрасти Simple Smile
ДНес голямо мотане падна. Ама поне си купих стол за компютъра.
На обяд брат ми дойде да хапнем и се оказа какво? че ще има бебе. Ама не той, ми жена му Grinning
Ох развълнувах се и се зарадвах много, защото той ме потърси за съвет и подкрепа, понеже му се струва, че не е подходящ момента, щот не изкарвал достатъчно пари. Та аз съм му малката сестра, пък той от мен търси подкрепа.. И ми стана мило.
Но това не е оня брат, дето продава сладоледи в Пловдив...
Ние нали цялата рода сме се овъртяли във втори бракове и сме сто деца. Чудя се сега какво ми се ще - да имам пелемнник или пеменница... Вече имам една от другия брат, начи може би да е момче ще си пожелая Simple Smile
И да ви кажа един странен факт, по-скоро съвпадение - и на двамата ми братя, на жените им родителите се казват Жоро и Пепи и наште общи родители също се казват Жоро и Пепи... тия деца ще са пълни с еднакви баби и дядовци, само ще се бъркат и объркват GrinningVery Happy:D
На моя Иван техните не се казват Жоро и Пепи... Ама няма да го сменям, въпреки този трудно преодолим недостатък GrinningVery Happy
Усещам сега, че ми е някво еуфорно. Сигурно е заради бебето. Аз какъв ентусиазъм му метнах, а той брат ми беше доста притеснен. Чак почнах да му обяснявам как трябва да му направя легло за детето и какво трябва да бъде... Дадох му няколко книжки, една от които беше нещо от сорта на "Наръчник на младия татко" и той беше много смешен как веднага се зарови да я чете.. Ох разказах си..
Продължавам с работата, че утре ще ходим до пловдив да ядем сладолед и да си гледаме племенницата Simple Smile

# 107
И от мен едно съботно здрасти! Simple Smile

Малко тъжно съботно здрасти, защото ми липсва Алекс.Ще го видя чак във вторник вечерта...при баща си е и заради почивните дни се наложи да остане по-дълго там.
Аз съм на работа, яслата не работи... Sad
Направо незнам как ще издържа.
Добре поне, че започвам интензивно кормуване и ще се разсейвам с нещо.

Почивни дни и всеки някъде е забегнал ми се струва..
Лято, завърна ли се?  Hug

# 108
И моята принцеса е при баща си за почивните дни! Но аз се чувствам добре от факта, защото на нея много и липсват (баща й и баба й) и съм сигурна, че те се грижат страхотно за нея! Ще я разнообразат, а тя милата вика "Искам да си поиграя с тати и баба и после да си дойда" Simple Smile))) Много е сладка!

Пате, възползвай се от тези дни и научи много зад волана! Използвай максимално курсовете, за да се нучиш! Но е важно и после да те поеме някой спокоен шофьор!

Лек ден на всички!

# 109
И аз съм тук. Мразя ги тия почивни дни, че и цели четири тоя път. Предпочитам да работя, там поне съм достатъчно ангажирана и не се вкарвам в мисли  Crossing Arms

# 110
Момичета, какво ще кажете за това, някоя ще ходи ли?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

# 111
Здравейте, момичета!
Днес в Париж е мрачно, а вчера беше 26 градуса.Невероятно е колко бързо се променя времето.
Вчера водих детето в Бг посолството на училище, да не забравя българския.А аз се разходих наоколо. Видях Айфеловата кула и паметника в чест на принцеса Даяна.Снимка ще сложа, когато детето ги качи на компа, че не разбирам  Embarassed
Стелс, хвана ме, че не сам прочела темата назад  Embarassed, ама пак да ти е жив и здрав първокласника. Много да се учи и да бъде на мама гордостта и опората!

Пате, леко и безаварийно кормуване!

Манди, значи леля ще ставаш.Честито! При нас бабите са все Тани, и аз съм Таня  Laughing Щерката сама намери решение: малката и голямата баба.А за името- убедена съм, че ще се намери компромисен вариант   bouquet

Приятна почивка на почиващите!  love001

# 112
Добро утро!
Голямо затишие с тези почивни дни!
 Hug

# 113
Мда. Дано всички да са били по пикници и почивки...  bouquet

# 114
Здравейте!
Не всички, аз работя Confused

# 115

И да ви кажа един странен факт, по-скоро съвпадение - и на двамата ми братя, на жените им родителите се казват Жоро и Пепи и наште общи родители също се казват Жоро и Пепи... тия деца ще са пълни с еднакви баби и дядовци, само ще се бъркат и объркват GrinningVery Happy:D
На моя Иван техните не се казват Жоро и Пепи... Ама няма да го сменям, въпреки този трудно преодолим недостатък GrinningVery Happy
племенницата Simple Smile
ХИ ХИ ХИ  Манди , моите родители и те  са Жоро и Пепи  Joy
иначе за протокола : Вчера  направих точно 30 бурканчета лютеница Simple Smile , уморих се защото си  е голяма играчка но тази година си навих на пръста че ще ядем домашна лютеница ! !!

# 116
Здравейте!
Не всички, аз работя Confused
И аз, и вчера у днес  Tired
Лято, добре звърнала се!  Hug

Ужасен ден ми е днес!

# 117
Тъжна съм и то много.Нещата вървят с пълна пара назад.Положението е повече от плачевно.

# 118
Тъжна съм и то много.Нещата вървят с пълна пара назад.Положението е повече от плачевно.
Все едно за мен си го написала това.
От сутринта загубих бройката на проблемите.
Ще ми изгърмят бушоните още малкоооо!

# 119
Все едно за мен си го написала това.
От сутринта загубих бройката на проблемите.
Ще ми изгърмят бушоните още малкоооо!
Защо така момичета?.....главата горе.Аз се прибрах вече от почивката на Златните.3дни се чувствах като принцеса,но сега....сега вече се завърнах към действителността и..съм много по-амбицирана да не се предавам,а да се боря със живота колкото и трудно да се окаже това.Теди вече е при мен.От утре-тя на детска,аз на работа...Как ще съвместавям всичко-работа,дете и болници не ми е много ясно,но няма и да хленча.

Общи условия

Активация на акаунт