подсъзнанието може всичко 15

• 49 680
  • 469
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Амитола ,с теб явно имаме общ интерес  Grinning  Тази ли е книгата на Спилър ,в която се описват и тълкуват фазите на Луната и затъмненията в наталната карта newsm78

# 106
lenny, благодаря ти за фъншуйската информация  Hug добре, а всяка стая може ли да разграфя така на 9 сектора или цялата къща трябва да се разграфи... питам, защото стаите на апартамента ни не образуват правоъгълник/квадрат, целият план на апартамента има неправилна форма  Rolling Eyes май ще излезе по-сложно, отколкото си го мислех... секторът на децата ни се пада в коридора, където имаме ниша, в която трупаме стари вещи  Confused

# 107
  • Universe
Лени ,сега е момента за диета на намаляваща Луна ,на 18,09 е Новолунието ,но тогава почва да расте и с Луната и апетита .Аз вече гледам диетите да ги правяпри намаляваща Луна ,даже сега правя в момента тъкмо до новолунието ще съм приключила .

Fresh нато  Gale,    bouquet

И аз  правя диети  от пълнолуние до новолуние Peace  Най- ефикасни ми са тогава  Wink

ray, Hug  аз съм любител, нека се включат по-професионално запознатите  Peace

# 108
Amitola а луна в кои знак е за парички  newsm53 че сега те са ми зора  Whistling Wink

Desss, това в кой знак е НоволуДието, просто дава по-голяма мощ на желанията, свързани с подвластните на знака области.

Пиши си желанието за пари при всяка Нова Луна, защото Знакът за ПАРИ е ТЕЛЕЦ, който м/у другото управлява натрупването - не само на пари, а материалния комфорт, собствеността, притежанията; и следващата му дата е 13 МАРТ 2010.  Дотогава има още цели 8 новолуДия.   Peace

Амитола ,с теб явно имаме общ интерес  Grinning  Тази ли е книгата на Спилър ,в която се описват и тълкуват фазите на Луната и затъмненията в наталната карта newsm78

Не, Fresh  Gale
тази разглежда какво да си пожелаваме, когато Луната е в различните знаци. Също - когато северният ни възел е под еди кой си знак. Това описвало дисбалансите, които скрито са подкопавали живота ни, и качествата, които да развиваме за постигане  вътрешно равновесие и мечтите ни да се проявят.

Не съм чела книгата, която описваш  Sad   Но и тази ми стига; скоро не бях чела нещо толкова ... зарибяващо  Wink

# 109
...

След това добавете в този сектор:

Пурпурен, червен и зелен цвят. Те привличат енергията на богатството в дома и я задържат. Купете си предмети с такива цветове. Прекрасно украшение за интериора представляват камъните нефрит и аметисти, които са и силни талисмани.

Символи на богатството. Например монети, парченце злато или ценни книжа. Струва си да ги съхранявате именно в тази част от своя дом.

Скъпоценности. Преместите кутията си с бижута именно в този югоизточен сектор и вие ще привлечете в дома си късмета за повече пари.

Символи на "щастливия живот". Например снимки на децата си или домашните любимци, картини на места, които ви вдъхновяват или които искате да посетите. Поставете снимките на това място и си представете, че си поръчвате да се сбъдне това, което те изобразяват.

Растения. Според степента на техния растеж ще се увеличава и вашето благосъстояние.

Desss, много ти благодаря за интересната информация. Искам да попитам задължително ли е всички тези неща да бъдат поставени в сектора? Въпросът ми е породен от факта, че в нашето жилище в този сектор се пада едно своего рода помощно помещение с килер. Доста е тъмно там, дневна светлина почти не прониква и се опасявам, че ако сложа растения, те просто ще загинат...  Rolling Eyes

# 110
  • Universe
тази разглежда какво да си пожелаваме, когато Луната е в различните знаци. Също - когато северният ни възел е под еди кой си знак. Това описвало дисбалансите, които скрито са подкопавали живота ни, и качествата, които да развиваме за постигане  вътрешно равновесие и мечтите ни да се проявят.

Не съм чела книгата, която описваш  Sad   Но и тази ми стига; скоро не бях чела нещо толкова ... зарибяващо   Wink

Ами днес съм невероятно разсеяна Wink, сигурно съм в лична луна без курс /или муха без глава по народному  Sick/
Amitola,  Heart Eyes за коя книга става въпрос  newsm78 newsm78

# 111

Amitola,  Heart Eyes за коя книга става въпрос  newsm78 newsm78

Лени, за  "Астрология на новата луна" 

newsm53      поне аз от нея ви пея         newsm03

# 112
  • Tам през Атлантическия океан
Кафе с Канела Wink
спокойно можеш да си подредиш само хола по фън шуй  Peace и пак ще има ефект  Hug

дневна светлина почти не прониква и се опасявам, че ако сложа растения, те просто ще загинат...  Rolling Eyes
Winkм/у другото бамбука идеално вирее на такова място

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 19:18 от Desss

# 113
Само на мен ли тази книга ми звучи като докторска дисертация?  Rolling Eyes
Какви са тези "северни възли", какви са тези "луни без курс и празни ходове на луната"?  ooooh!
Материята леко ли е поднесена, защото ми звучи доста сложно  Joy
Иначе съм много заитригувана, признавам си  Flutter

# 114
Кафе с Канела Wink
спокойно можеш да си подредиш само хола по фън шуй  Peace и пак ще има ефект  Hug

дневна светлина почти не прониква и се опасявам, че ако сложа растения, те просто ще загинат...  Rolling Eyes

Desss, много ти благодаря за отговора!   bouquet Това за бамбука не го знаех, но ми се струва много практично, и без това се чудех как да облагородя това тъмно и неособено приветливо помещение! Grinning

# 115
  • в резерват

Аааааааааааа, две сме  Peace

# 116
Момичета спешно ми трябва съвет за едно огледало свързано с Фън Шуи,моля ви  ако знаете къде е темата да дадете линк  bouquet нещо не я откривам.А виждам че говорите за това.

# 117
специално за вас двечките намерих   т о в а

лесно е!   Two Hearts

а за Луна без курс линк пусна Дессс, няма общо с книгата.

# 118
  • Tам през Атлантическия океан
mijjjka еЙ  Wink то и фйн шуй отстрани изглежда объркано  Mr. Green ама му се свиква да го разбираме/усещаме  и прилагаме  Wink
М/у другото човешкия организъм , природата , дори ритуалите които правим са  подвластни на лунните фази  Grinning
Няма празно и  случайни неща  Wink всичко си е взаимосвързано ......

Лека вечер от мен с   Hug

Притча за две жаби и действието

Имало някога две жаби, които паднали в един буркан с мляко. Нямало как да изплуват или да се задържат дълго на повърхността.

Едната от тях викнала : Няма да изляза оттук. Няма смисъл да умирам, изтощена от напразни усилия. И като казала това, престанала да рита с крака и тутакси потънала.

Другата жаба, по-упорита или може би по-твърдоглава, си рекла : Няма начин. Нищо не мога да направя, за да изляза оттук. И все пак, въпреки близката смърт, предпочитам да се боря до последен дъх. Не искам да умра и секунда преди да е дошъл часът ми. И продължила да рита и да шляпа, от биенето и ритането млякото станало на масло. Жабата скокнала, плъзнала се по него и стигнала до ръба на буркана.

Хорхе Букай

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 20:49 от Desss

# 119
  • Бургас

Аааааааааааа, две сме  Peace

Защото е свързана с астрологията ,но обикновено към такива книги има и таблици като тази ,която дава Амитола за да може да си ги намериш .Аз нямам нищо от този автор ,но скоро ще си попълня колекцията ,явно са му добри книгите .

Кафе с Канела Wink
спокойно можеш да си подредиш само хола по фън шуй  Peace и пак ще има ефект  Hug

Ако не можеш да сложиш растение ,тогава сложи изкуствена светлина там.Тя също е вид "лечение " по ФШ  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт