подсъзнанието може всичко 15

• 49 711
  • 469
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета. Искам да ви се похваля- дъщеря ми е първокласничка и днес отиде с голямо удоволствие на училище, дано този ентусиазъм се запази. Simple Smile

# 151
  • София
Честито на първокласничката!  Hug
Моята пък е вече трети клас, направо не ми се вярва. Все още има ентусиазъм. Wink

Вие сега как ме запалихте по Фън Шуй.  Crazy Запозната съм в общи линии само, а сега почнах да изчислявам числата ни и т.н. Все още ми е тъмна Индия подробностите, но се надявам да се справя. Понеже ни предстои местене, та вече там ще прилагам основите, т.к. в старото жилище абсурд да изнеса всичките боклуци. ooooh!

# 152
Здравейте момичета!
Аз изостанах с четенето, тъкмо наваксах и пак ще ви напиша сборен пост Mr. Green
Вела, една идея за дрешките - провери дали във вашия град или наблизо има детски дом. Моята дъщеря е почти връстничка на твоята, знам колко бързо ги израстват на тази възраст, някои са почти нови, но и окъсяват крачолките и ръкавите. И на мен не ми се иска да оставям до контейнерите доскоро любимите ни дрешки, вещите обичат да бъдат използвани по предназначение. Децата в домовете също растат бързо, между поредните благотворителни кампании имат нужда от "попълнение", запазени обувки и списания се приемат добре... те на всичко се радват.
Благодаря ти, Амитола, за линка със северните лунни възли. Преди време много ме впечатли тази информация, поне при мен има голямо съвпадение и светнаха много крушки над какво да поработя, но си я бях запиляла някъде и все не успявах да я намеря... Например с мъж ми сме в един и същи възел и разбрах защо често двамата реагираме по един и същи начин... и често правим едни и същи грешки Mr. Green
Относно различните благоприятни посоки по фън шуй - и при нас е така - главата и къщата са
западни, а аз източна. Обаче това с двете печки ми идва в повече, в нашия бокс и една едвасе събира, а пък друга входна врата през хола на съседа трудно ще избия Joy Joy Joy. Местата в трапезарията и хола се нареждат от самосебе си (няма конкуренция), а зад компютъра и без това трудно се класирам, скоро ще имаме отделни Grinning И въпроса в спалнята се уреди, след като се пошегувахме как ще спим в поза 69, все пак попрочетох малко инфо, това, което най-ми хареса като вариант - за този който спи в неблагоприятната за него посока може да се направи красиво декоративно пано в цветовете, които са подходящи за неговия елемент според цикъла на съзиданието (в блога към фъншуйската тема има инфо по въпроса) и то до голяма степен балансира и хармонизира ситуацията. Това е най-вълшебното свойство на ФШ - има решение за всеки казус Peace
Мъж ми е много отворен, не е скептик, но и той ми реагира често "по мъжки", нали ме разбирате... Има една книга "Мъжете са от Марс, жените от Венера", жалко, че отдавна не е преиздавана. Не знам дали я има в електронен вариант. Навремето я четяхме двамата заедно и се забавлявахме от сърце Laughing В нея най-общосе описват разликите в нашите реакции към едни и същи случки, факти и инфо. Моя съвет "по женски" към тези от вас, чиито половинки се "съпротивляват" е да им провокирате любопитството, с малко женска хитрост - помолете го да ви изтегли някакъв материал, да ви прочете нещо на глас, докато режете салатата, създайте му условия за "действие", "инициатива" и други разни достъпни за мъжкия начин на възприемане "побутвания". Както пише в книгата - помолете го за помощ, той ще си нахлупи шапката "оправи го" и ще тръгне да ви решава проблема, и докато го решава, ще се окаже, че е попрочел нещо, нещо го е заинтересувало, провокирало, ще си потърси още инфо, или направо ще започне да ви задава въпроси - и  всичко това, по негово желание Wink, а не защото вие се опитвате да му пълните главата с някаква смахната информация Crossing Arms
Очаквам Новолунието с нетърпение, подготвила съм се за няколко "свещенодействия" Grinning
Ползотворна подготовка и на вас Hug Heart Eyes  bouquet

# 153
...
още нещо важно, за което пише Спилър.

Amitola, много интересен линк си дала за Лунните Възли! Направо се изумих, като прочетох ....съвпада с голяма точност! Thinking За първи път нещо конкретно, което да покаже на човек,  точно къде  да работи върху себе си. Благодаря ти!   bouquet И за възела на мъжа ми...всичко казано в линка беше много вярно.  Hug

Това  за лунните възли от  книгата и  "Новата Луна" ли е...или от друга нейна книга?   newsm78 /Да знам, коя да купя/ Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 22:59 от ЧервеноВинце

# 154
когато новолунието е в Дева:

1   2   3   4   5

Според мен спокойно може да се пропусне думата "искам", чиято употреба не веднъж е коментирана.   Mr. Green

Благодаря много!!!
като личен подарък го приемам     bouquet

# 155
  • Universe
Благодаря Ви за чудесните линкове и помощта!  

# 156
  • София
Момичета, т.к. всеки месец внасям определна сума пари по една сметка, дали купюрите, които имам намерение да посея сега на новолунието могат да бъдат внесени или трябва да се похарчат? Rolling Eyes Все пак внасянето по банковата сметка може да се води и като вкарване в потока на парите... Какво мислите? newsm78

# 157
  • Universe
Момичета, т.к. всеки месец внасям определна сума пари по една сметка, дали купюрите, които имам намерение да посея сега на новолунието могат да бъдат внесени или трябва да се похарчат? Rolling Eyes Все пак внасянето по банковата сметка може да се води и като вкарване в потока на парите... Какво мислите? newsm78

Отлична идея ,sVeshti4ka,  Hug - вкарваш ги в обръщение с голямо количество финансови знаци  Peace

И... още нещо  Wink обред за пари по Наталия Правдина - като влезете в банка, ДСК, въобще в помещение, където съхраняват много пари -  вдишайте 3 пъти, кажете на ум "Тези пари са мои!" /"Всичко това е мое!"/и нека мислено  Ви облива  розова светлина /може и златна/.

Скоро ще получите пари
  bouquet

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 00:12 от lenny_pld

# 158
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Hug

Край  Laughing прехласнах се по луната и нейнете фази  Whistling Amitola, мерси за линковете с информация  Peace

Още съм в началото на книгата на Жан Спилър  Simple Smile и имам едно питатане относно желанията на новолунието  Rolling Eyes та там пише  че трябва да почват с : Искам лесно да ми се удаде........ Thinking не може ли да го напиша примерно : Удава ми се лесно да ......., Откриват ми се възможности лесно да ....  Thinking  т.е. задължително ли е да присъства думичката Искам ..... Rolling Eyes при писането на желанията ?
До сега точно това сме си коментирали и чели тук че думата искам един вид показва/затвърждава  нямане, липса ... Thinking

Смятам тоя път да си напиша желанията по "инструкцията" от книгата  Hug много ми допадна начина по който са описани нещата а пък и ме зареждат с такава вяра и сигурност .....карат ме да се чуствам наистина добре  Grinning

Ще споделя малко инфо. от книгата  Hug

Правилник за движение

-  Напишете вашия списък с желания до осем часа след точното време на новолунието, когато е възможно.

- Записвайте вашите желания на ръка всеки месец.

- Не пишете повече от 10 желания на всеки мощен ден.

- Поставете датата и запазете списъка с желанията

- Доверете се за усещането си за хармония, когато пишете тези желания точно в деня на новолунието

- Доверете са на самия процес, който става във вас.Вселената иска да бъдете щастливи.Ако едно желание не се сбъдне незабавно, продължавайте да го повтаряте или  забележете какво неочаквана облага ще се появи на негово място.

- Не правете пожелания за други хора.Това няма да подейства.

- Правете желания, които променят вашия подход към другите хора, на които искате да въздействате.

- Комбинирайте визуалната мощ на картата на съкровищата, когато новолунието е в Овен вс. година.

- Експериментирайте  с желания по време на вашия най-мощен период.Това наистина действа на свръхмощно ниво.

* има още малко  Wink ако ви е интересно ща го допиша довечера когато се прибера от работа  Hug

Хубав ден  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 07:55 от Desss

# 159
Desss , разбира се, че ни е интересно  Heart Eyes
Благодаря ви много, момичета! Обичам ви  Hug

# 160
  • Костинброд
Уф, с тия желания съвсем се обърках.
За последно 25 или 10 се пишат, на 18-ти вечрта ли започва новолунието, ще пишете ли "искам"? newsm78

# 161
Без искам, АЗ СЪМ, АЗ ИМАМ.... Simple Smile

# 162
точно!

Новолунието започва на 18ти след 21.40 ч

Ами двете техники са различни май, за 25тте и 10те желания. Ако искаш да акцентираш повече на няколко, използвай 10 желания. Така ще направя аз.
Успех!

# 163
  • Tам през Атлантическия океан
Да, така е  Wink
но в книгата е описан варианта  с ИСКАМ  Grinning и това също действа  Peace
Иначе принципно на мен ми допада варианта в сег. време и затова него ще си ползвам  Hug
Това с повече от 10 желания в книгата е обяснено че се разпилява повече енергия  Wink Честно казано и на мен ми се виждат множко 25 желания  Wink

Уф, с тия желания съвсем се обърках.
За последно 25 или 10 се пишат, на 18-ти вечрта ли започва новолунието, ще пишете ли "искам"? newsm78
Както го чустваш/усещаш така го направи  Hug

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 09:57 от Desss

# 164
Това с повече от 10 желания в книгата е обяснено че се разпилява повече енергия  Wink Честно казано и на мен ми се виждат множко 25 желания  Wink

За две различни техники за писане на желания ли говорите  newsm78 Че нещо съвсем се обърках... Аз доколкото разбрах на новолуние се пише списък с 25 желания. Това за 10 желания нещо друго ли е?

Общи условия

Активация на акаунт