подсъзнанието може всичко 15

• 49 711
  • 469
  •   1
Отговори
# 165
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета  Hug направете го както го чуствате  Hug и двата варианта са правилни  Heart Eyes Wink

# 166
Не се ограничавайте, отпуснете се и напишете точно толкова, колкото желаете в момента. Няма правила, те са само ориентир.

# 167
Винце, оказа се, че това е от книгата й  “Астрология на душата”, още не съм я чела.
Разликата ми се вижда в това, че в Астрологията разглежда възлите откъм желянията, а в Душата сигурно е по-астрологично.

Mamagemelar, такава беше идеята ми.

За ИСКАМ - имам потвърждение, че действа, затова писах, който иска, да го пропусне и перефразира примерното желание.

Доверете се за усещането си за хармония, когато пишете тези желания.

ДОВЕРЕТЕ се на вашето вътрешно усещане, когато записвате желанията. Дали начинът, по който е формулирано желанието, ви дава чувство за хармония.

Не се ограничавайте, отпуснете се и напишете точно толкова, колкото желаете в момента. Няма правила, те са само ориентир.

bouquet

# 168
Момичета, страхотни сте.   bouquet
Имам някакво добро предчувствие за това Новолуние. Благодарение на Амитола разбрах, че моят северен възел е в Дева, а сега Луната също е в Дева при това Новолуние.  Crazy Това е много добър знак, нали?.  Hug

# 169
- Записвайте вашите желания на ръка всеки месец.

Desss, това не го разбрах май. В смисъл - всеки месец пишеш отново желанията или пишеш нови? Може ли да поясниш за бавно-схващащите?   bouquet

# 170

За ИСКАМ - имам потвърждение, че действа, затова писах, който иска, да го пропусне и перефразира примерното желание.

И аз винаги пиша желанията във формата " ИСКАМ....", а утвържденията с "ИМАМ..."  Hug
И при мен "Искам...." -формулировката си работи перфектно  Grinning
Но наистина е най-добре всеки да прави нещата така, както ги чувства bouquet

А някой пробвал ли е на практика да транссърфира из реалността за 78 дни?  newsm78  
Вчера свалих книгата на Зеланд в аудио-формат и от днес я слушам  Wink
Мисля, че в предишните теми някой беше споменавал, че я чете, но не помня кой... Ще ми е интересно, ако въпросния човек сподели впечатления   bouquet

# 171
  • Tам през Атлантическия океан

Desss, това не го разбрах май. В смисъл - всеки месец пишеш отново желанията или пишеш нови? Може ли да поясниш за бавно-схващащите?   bouquet
Wink просто ги пишеш на ръка т.е да не са на кокп. и тем подобни

# 172
  • София
Олелееее, колко сте изписали Simple Smile или аз колко не съм прочела  Joy
Добре, че ме сръчка една съфорумка да вляза в любимата тема Simple Smile

"Астрология на душата" е супер книга. Там пише, че е добре човек да си прочете и за северния и за южния възел ...... щото някои модели на поведение и уроци си ги носим от предишни прераждания.

Интересно, откъде измисляте 10 желания  newsm78, на мен не ми хрумват толкова  Laughing Моето изречение е едно "Аз съм изобилието" - то включва утвърждение, че Аз съм източника (и съответно имам право да имам всичко, което ми е необходимо), включва и това, че имам изобилие от финанси, добри приятели, прекрасни взаимоотношения ......... и всичко, за което се сещате

Това концентриране на 10 неща, които "желая" (следователно нямам) много не ми допада. Може да ми се накарате с кеф  Joy

# 173
Едва днес, успях да прочета всичко  Grinning

Имаше много интересен пост, в края на миналата тема. Дали всичко е в подсъзнанието ни или наистина има нещо. Е то и темата си е "Подсъзнанието може всичко"  Laughing
Според мен, няма как да се докаже, нито една от тезите. Моя скромен опит е следния :
 За ангелите и числата - не съм пробвала, защото ми се струва сложно и нямах време да прочета всичко за тях.
Духовните водачи обаче ми допадат много  Mr. Green При мен или ги има, или определено съм си ги създала подсъзнателно. В началото даже ги тествах  Blush След като ''тактиката" проработи, ги ползвам всеки ден. Забелязала съм, че дори при ситуации с шанс 0.1% в моя полза, нещата се случват. Има описано как да общуваш с тях, затова спирам, за да не стане много дълго.
Методите за богатство не съм ги изпробвала. Имаше пуснат линк към ютуб, с мантра, но на 10-та секунда от клипчето, почуствах ужасно главоболие и го спрях.
Карта на желанията, не съм правила още, но списък да. Не беше при новолуние, но повечето от нещата се случиха. Предполагам, че е въпрос на време за другите, защото съм писала срокове и то доста големи Blush
Сега на 18 мисля да си направя нов списък, но с по-малко на брой желания. И без да слагам срокове. И аз, като момичетата преди мен, започвам с ИСКАМ   Mr. Green

Прекрасен ден да имате  Hug

п.п. Имплантките, ако може да споделят има ли нещо различно. Не намерих да сте писали  Whistling

# 174
  • София
Има много фън шуй-ски въпроси, не ми се ще да ставаме фън шуй тема, във форума има такава.
Но все пак набързо:

По-добре да се гледат секторите на цялото пространство, не на отделна стая. Ако се грижим само за 1 стая, все едно се грижим само за 1 крак или 1 ръка от цялото тяло.

Личните ГУА - ако човек е роден януари-началото на февруари месец, възможно е неговото ГУА да е това на предходната година. Ползвайте направо таблици, ако сте родени 01-02.

Ако хората са различна група Изток - Запад, трябва да се гледат още неща: кой е водещият, кой в какво е силен, кой има нужда от помощ/ подкрепа в момента, какво са случва според школата на "Летящите звезди" и т.н. Иначе, както пише Мимина, има начина да се коригират нещата.

Школата на стремежите (със секторите Кариера, Слава .......) е от най-новите - на 20-30 години е, най-лесна е и съответно ....... най-далеко от класиката Simple Smile))))) Нещо като позитивно мислене, но не и дълбок фън шуй.

# 175
  • в резерват
п.п. Имплантките, ако може да споделят има ли нещо различно. Не намерих да сте писали   Whistling

...преди време си изкарахме много хубава почивка, бяхме всеки ден на някакво интересно място, храната беше изумително вкусна, а настроението супер отпускарско и лежерно...та след две седмици като се прибрахме ми се стори, че  попадам в центъра на битовизма, пералнята ми се развали непоправимо, камарите с пране застрашително се увеличаваха,  на децата им беше скучно и мрънкореха и т.н. и т.н. картинката ви е ясна -типична следотпускарска депресия  Laughing

обаче една сутрин си пожелах да ми се случи нещо прекрасно, някакво чудо, за да ми се "преобърне" настроението......
та ставам аз, разпределям си задачите , като част от тях включваше плащането на месечните сметки......

отивам да си плащам сметките за телефоните и нет-а на една каса в молчето и хоп, троп изненада: най-голямата сметка от всичките,  ми я поема фирмата, на която е касата, защото съм била незнам кой си поред клиент за месеца от цялата страна   Shocked

с парите, които ми останаха,  успях да си купя една градинарска количка,  от хубавите , по която въздишам от сумата му време....

Иначе и други неща ми се случват след поискването на импланта... отварят ми се разни страници в нет-а, сънувам някакви изумителни неща и най-вече ми е едно такова хем трепетно -хем спокойно. Събуждам се обаче около 4 часа и сега вече ми се спи  Tired. А когато  правя Рейки с пъти ми се се увеличили усещанията..

А най-големият ми куриоз, е че новата ми кола вече навъртя 11 111 км, като на таблото за изминати км. за деня ми показваше 111 , и естествено това го видях в 11:11 часа, и без малко щях да изтърва кормилото когато ме изпревари кола с номер 1117      

между другото за около месец ми се изпълни "поръчката"  за смяна на старата ми кола с нова....
за къщата си чаках около пет години, а за другите работи вече не ги броя  Blush

но не съм си писала списъци, нямам табло на желанията и не спазвам циклите на луната когато си реша да имам нещо.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 13:09 от Арбанашка кокона

# 176
Коконке, супер звучи !  честита ти нова придобивка Hug
Какво е това за единиците, че и на мен постоянно ми се случва  newsm78

# 177
  • в резерват
Коконке, супер звучи !  честита ти нова придобивка Hug

ми тя не е съвсем нова, аз си я поръчах на Свети Валентин, а ми я доставиха на осми март  Shocked и честна дума стана случайно

# 178

Wink просто ги пишеш на ръка т.е да не са на кокп. и тем подобни

Desss, благодарности!   bouquet

обаче една сутрин си пожелах да ми се случи нещо прекрасно, някакво чудо, за да ми се "преобърне" настроението......
та ставам аз, разпределям си задачите , като част от тях включваше плащането на месечните сметки......

отивам да си плащам сметките за телефоните и нет-а на една каса в молчето и хоп, троп изненада: най-голямата сметка от всичките,  ми я поема фирмата, на която е касата, защото съм била незнам кой си поред клиент за месеца от цялата страна   Shocked

с парите, които ми останаха,  успях да си купя една градинарска количка,  от хубавите , по която въздишам от сумата му време....

Много готина изненада!

# 179
  • в резерват
Много готина изненада!

Нали? От тогава все си благодаря освен на всичко останало и на ежедневието, защото без него такива моменти няма да мога да ги оценя

ето един цитат от посланията на Крион за 11:11

"
.......И накрая въпросът за 11:11. Какво е това? Трябва да е очевидно. Това е порталът. Представлява сегаш­ния период от време за 11 години. Представлява енер­гията на Крион, защото аз не дойдох тук по собствен избор. Съществува план и посока, които предопреде­лиха пристигането ми. Моят партньор не си е измис­лил името ми. Името Крион беше подбрано според вашия език, тъй като е вибрацията на 11 (представена от английските букви, събрани по начина, уточнен в едно предишно послание, който е най-лесният за нео­питните с числата). Не само това, но то съдържа и части от звуковото тонално качество, което ще се съдържа и в останалите осем други канализатори на Крион на Земята. Търсете "ииииееааахх" във всяко от тези имена, които не завършват със съгласна (внеза­пен край), а с "ннннннн" или с "ъъмммм". Това е Крион. Онези от вас, които са прочели материала  (посланията на Крион, записани от моя партньор до­сега) и са се занимавали с числата и са ги събрали, ще разберат и осъзнаят, че аз пристигнах на 1-1-1-9-8-9. Това е единайсет. Моето заминаване 1-2-3-1-2-0-0-2 е единайсет. (Това са датите на пристигането и замина­ването, които дадох на партньора си и които ви бяха представени в посланията до днешна дата. Много може да се прозре от наблюдението на смисъла на числата в тези послания. Ако изчислите започването на новата енергия от 01.01.1992 до 31.12.2002, ще осъз­наете още, че аз ще бъда с вас в новата енергия точно 11 години.) Това е част от прозореца 11:11. Беше предсказано от древните. Това е трансформацията на силата. Това е вашият дар, който си заслужихте в настоящия момент. Малко са нещата, които не може­те да направите с вашата нова сила, но тя трябва да започне от вас самите (както вече ви насочих) и с ИЗБОРА!......"

в книгите на Дорийн Върчу също имаше тълкувания какво означават повтарящите се цифри , но не мога да намеря в момента от къде да ти го цитирам

Общи условия

Активация на акаунт