ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!
Не съм писала скоро, цяло лято с Вики бяхме по почивки и баби. Сега се върнахме от почивка в Гърция/без Вики/ и се стягаме за градина.
Приеха ни в първа група и аз и Вики сме много щастливи. Тя се радва, че ще ходи при големите деца и казва, че ще си играе и няма за плаче за мама. Утре ни е първия ден и малко се притеснявам.  Praynig

Успех на всички ученици!  smile3525

# 76
Направих го теста с помощта на google translate - излезе ми, че съм цвят индиго  Thinking Я гледай ти.
Андж браво на детето тогава, той си има тренинг вече. Много ме радват такива малки таланти  Hug

# 77
  • София; Дружбето
Абе събрали сме се тука едни чувствителни личности и тва си е Grinning

# 78
  • София
На мен никой не ми го намери на английски, може и киликандзер да изляза!  Sunglasses

# 79
  • София
И аз индиго, поне с "вродения" ми руски... Joy

# 80
  • София/Варна
Абе събрали сме се тука едни чувствителни личности и тва си е Grinning
Спокойно, намираме се 1-2 жълто-оранжеви рационални анализатори и привърженици на логичното Wink.

# 81
И аз индиго, поне с "вродения" ми руски... Joy
Laughing

Явно повечето сме индиго.

Анджи, и аз учих, освен английски и руски, италиански. Много лесен и звучен език. Успех с училището ви желая.

Ина ако ги занесеш в ХЕИ стават от днес за утре. 8 лева струва целия комплект паразити  Simple Smile

О, Лилита, благодаря.   bouquet Hug

Само да питам - вие ли занесохте лепенката или на място се взима? Да знам дали да мъкна Алекс с мен или не?

# 82
На мен никой не ми го намери на английски, може и киликандзер да изляза!  Sunglasses

Ти си в зелената гама, според мен (без тест и с допустимата грешка)  Grinning

Ин@, благодаря!
 Ученолюбиво ни е детето, но и навлиза в пубертета Simple Smile

# 83
Аз излязох синя.....нищо общо с мен.  Thinking В описанието имаше неща, за които бях дала отговор "не".

Анджи, успех на ученика!

Цвета, как е Миша?

# 84
  • София, Лагера
На мен никой не ми го намери на английски, може и киликандзер да изляза!  Sunglasses

Ти си в зелената гама, според мен (без тест и с допустимата грешка)  Grinning
Според мен най-вероятно Ива е да е червена, но следва вероятността да е зелена.
Пък знае ли човек, може да излезе и индиго, аз като гледам Сту на такова хич не мяза, пък 2 пъти излиза  Rolling Eyes Laughing

Ина, там ми дадоха лепенка.

# 85
  • Willebroek, Belgium
Здравейте мацки  Hug

Аз докато се наканя да вляза и сте изписали цялата предна тема, че и новата е вече на 6 страница  Laughing
Емито преди малко я взехме от градина и сега спинка а мама си пие кафенцето на спокойствие Wink
Утре съм последно на работа и ще имам повече време за вас  Simple Smile Heart Eyes
Смятам сериозно да се заема с махането на памперса и да се надявам, че ще има бърз резултат  Praynig

# 86
Здравейте мами, аз съм много притеснена за утрешния ден, чудя се как ли ще е малкия в детската, дали ще реве Tired SadИскам да ви питам за съвет дали да го оставя цял ден да спи там,т.е. от 8.30-16 часа или към 12 да го вземем  Rolling Eyes, притеснявям се да не свикне да го взимаме на обяд и да усложна с това процедурата по свикването.По- опитните от вас ви моля спешно за съвет Praynig

# 87
Ееее Доби здравей!!!  Hug Липсваш...
Ели, според мен е по-добре да го взимаш на обяд в началото... като посвикне с градината няма да усеща, че идваш чак следобед.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 18:08 от Setakap

# 88
  • Willebroek, Belgium
Елица за първи ден ли ще е малкия на градина  Thinking
Аз в началото като пуснах Емито на градина я карах за по няколко часа, докато свикне с госпожата и с децата,а и с обстановката и с отсъствието ми. Постепенно увеличавах часовете и така нямах никакви проблеми с оставянето и за цял ден.  Wink
Все пак нека си дадат мнението и другите, но според мен е по добре ден два да го оставяш за по няколко часа и след като видиш как се чувства, тогава да започнеш за по цял ден  Hug
Пожелавам ти да свикне бързо , за да си спокойна и ти   bouquet

# 89
  • София
Благодаря ви момичета,незнам какво да кажа освен, че много ви обичам newsm51
Много хубаво ми стана карате ме да се чувствам сякаш се подмладявам......

Общи условия

Активация на акаунт