ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Там има беседка и машинки за напитки, кафе и снакс - предлагам да направим една разширена среща! 
  Кога? Grinning

# 136
  • София
Машина за вино/уиски и водка има ли?  Mr. Green

# 137
  • София
Машина за вино/уиски и водка има ли?  Mr. Green

Ще си носим, бе!  Whistling

# 138
Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици!

Ним, наистина поне пари, телефони и документи са били при теб.

ivonska, предполагам, че е било супер забавно за Шош.

Ева е към 92 см и почти 16 кг. Пухкавелка!

# 139
  • София
Е....то ако ще носим, да си седим дОма... Mr. Green

# 140
  • София; Дружбето
Борисовата, айде. Ама преди да родя, м? Стаа ли?

# 141
Да се изсипя набързо, не че много народ ме брои за жива Rolling Eyes Малкият е с поредните висока температура и хрема, в комплект с пробиващи зъби. Веско се оказва страшно труден за адаптация в градината. След ревовете за мама, сега е на вълна "да набия другалчето и ще ме изгонят при мама"  Embarassed Всеки ден се червя пред лелките в детската и не знам какво да го правя. В момента, в който се опитам да говоря с него, забива поглед настрани и все едно не ме вижда и чува. Днес му казах, че искам да си поговорим двамата, а той се залепи за играчките си и два часа ми отговаряше, че не е готов за разговор  ooooh! В чудо се видях как да прекърша този козирожки инат. И така, явно имам дете, което среща проблем в общуването си с другите деца, защото с възрастните всичко е ОК.
Изсипах се. Отивам да гушкам малкото болно мишле.
Лека на всички.

# 142
  Манана,не знам какво да кажа и как да те успокоя....
  Дано е временно това държание на Веско!Не го прекършвай само!Ще стане по-зле!Така мисля,де....
  Дано малкият Цецко оздравее по-бързо! Praynig

# 143
  • София
Ман,  Hug

ПП. Консултация ще правите ли?

# 144
Ман,  Hug

ПП. Консултация ще правите ли?
Определено да. Само ще трябва да си напаснеме графиците всички, защото и таткото и аз държиме много да сме заедно всички.

# 145
  • София; Дружбето
Ман Hug да се оправя бързо Цеци. А за козирожкия инат Mr. Green успех.

# 146
  • София, Лагера
Здрасти, Мацки!
Да му ... майката,  #Cussing out час и 10 минути пътувам до ДГ!!! Пеша стигам за около 40!!!  #Cussing out Ибахти гадния град, искам да живея в Търново!!!

Момичета, мерси за съветите,  Hug удържах фронта и не сложих памперс. Сутринта Пресиян се събуди в 7.00 ( Shocked) с думите "Тате, пиша ми се". Дано да му е преминало!

Манана, много кофти  Confused Ти преди как се бореше с агресията на Веско? А мънинкото бързо да оздравява!  Praynig

Лилито, време е да попием заедно! Ако ша ривеш, ше ти бършем сълзите!  Mr. Green Ей, сетих се за една песен отпреди 100 години (сиреч само аз и Ива може да я помним  Mr. Green) "..сълзите си сбирам в капачка от ракия"  Mr. Green

# 147
A, има и по-дърти от вас с Ива  Mr. Green

# 148
Манана, много кофти  Confused Ти преди как се бореше с агресията на Веско? А мънинкото бързо да оздравява!  Praynig
Ами той преди не е проявявал такъв тип агресия. Случвало се е да разлива, да плюва напук на мен храна, да хвърли играчката, защото не е на неговото. Говорила съм, игнорирала съм действията му, но съм била на мястото, за да реша проблема.Пред мен не си позволява да удря други деца, освен ако не са го ударили първи. ОТвреме на време се опитва да се държи агресивно спрямо Цеци, ако усеща, че цялото внимание е насочено към малкия. Не съм на място в детската, за да знам дали не се държи така, защото никой не му обръща внимание в даден момент, а той иска да попита или покаже нещо. Според едната сестра, която е близка до семейството ни, става избухлив, основно следобяда, след сън, когато започнат да вземат първите дечица от яслата. Другото, което съм сигурна, че му влияе зле е да гледа децата от детската да си играят на двора, на пързалките, пък той да стои затворен с ясленчетата. Знам ли... НАдявам се психоложката да ни каже или подскаже къде грешиме и как да поправяме грешките си, защото независимо от всичко бих казала, че Веско е доста любознателно, енергично и живо дете. Не че си е моето гардже, но предпочитам палавник пред някое отпуснато и апатично дете.

# 149
manana, успех с Веско. Мисля си, че причината за това му поведение, е факта че е в нова среда, с нови хора и се притеснява. Може би като мине малко време, ще се успокои и ще се адаптира. Но нека специалиста да си каже думата. Дано Цеци оздравее бързо!

Ноеми, браво на Пресиян. Може би е било някакво временно явление.

И Ева утре ще бъде за пръв ден на детска градина и се чудя как ще се държи.

Общи условия

Активация на акаунт