МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 680
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мой малък ранчоу накрай света ,живееше леля каубойска жена.....тарамтарамтатарамтарам.......

Къде си бе лелче мило,златно,кръгличко,игриво.......

Гери уилкомен,браво ей вече се бях пренадала. Hug Hug Hug

Иначе днес е било интересничко.Айде до после!

# 661
  А бе мацки,вие ядете ли докато гледате серияла?Аз не мога да се спра.Други лета разтоварвах малко а това нямах насищане.На повторното гледане извращението продължава.Пусна ли "Мелодията.."и в кухнята настава погром.

# 662
  А бе мацки,вие ядете ли докато гледате серияла?Аз не мога да се спра.Други лета разтоварвах малко а това нямах насищане.На повторното гледане извращението продължава.Пусна ли "Мелодията.."и в кухнята настава погром.

Същата история!Друго лято свалях по 7-8 кг.сега даже ме е страх да се кача на кантара.Аз гледам предимно нощно време и естествено ям,пада едно тропане на чинии,не е за разправяне.Ако го загледам още един път  и Емилова,и Дюкан и майка му нямя да могат да ми оправят снагата.

# 663
   Актрисата,която играе Лейла преди няколко години е била поканена от държавния театър в Казанлък да играе Кармен.Чудя се кого да си поканя за частно изпълнение(зад закрити врата) на Дон Жуан Rolling Eyes?

# 664
   Актрисата,която играе Лейла преди няколко години е била поканена от държавния театър в Казанлък да играе Кармен.Чудя се кого да си поканя за частно изпълнение(зад закрити врата) на Дон Жуан Rolling Eyes?

Мога само да предполагам.Ако ти стане нанагорно ми сигнализирай,ще дойда  smile3521

# 665

Мога само да предполагам.Ако ти стане нанагорно ми сигнализирай,ще дойда  smile3521

Ще има един озорен ама кой ще е  Laughing?Обещавам да ти изпратя остатъците  Wink

# 666
Здравейте, момичета!  Hug

Много сте готини всичките - оправихте ми настроението.  Heart Eyes

Гери, бързо да оправяш и зъба и да се връщаш в нашите редици, че липсваш.

Редеми, добре дошла. И аз искам да споделиш и постнеш снимки - иначе няма да ти повярваме, че си ходила.  Laughing

Бейб, Аззаззел внимавайте, че нали видяхте Джеми колко е претенциозен по отношение на храненето.

Ще има един озорен ама кой ще е  Laughing?

Joy  Joy  Joy

# 667

Сега се сетих нещо Кака Сузан в началото направо не мога да я позная #Crazy #Crazy #Crazy,че тя прилича на мутра............... кога става така мила и търпелива чак не ми се вярва newsm78 все едно в началото е друг човек,а после става кротка като овчица Peace[/b][/i]

Даааа, кака Сузан толкова се промени, че чак думата не й се чуваше накрая.  Mr. Green

# 668

Сега се сетих нещо Кака Сузан в началото направо не мога да я позная #Crazy #Crazy #Crazy,че тя прилича на мутра............... кога става така мила и търпелива чак не ми се вярва newsm78 все едно в началото е друг човек,а после става кротка като овчица Peace[/b][/i]

Даааа, кака Сузан толкова се промени, че чак думата не й се чуваше накрая.  Mr. Green

Само подобие на мяукане Joy Joy Joy

# 669
  Гледх 5та серия и си мислех каво нещо е животът-Ламия и Джемил дори "добър ден"не си казват а след по-малко от година ще има да върви след нея като ку4е паза4(извинете за 4,но ми се прецака клавиатурата и имам две "Ю" и нито едно "4").

# 670
Ами това е то да гледаме 2-ри пър .. знаем какво ще стане ама те не знаят  hahaha сега се замислих ако гледам 1-ва серия и след това 75-та ... ще има да се чудя какво толкоз става че Ламето да е с Джемил в последната пък в 1-вата да си пада и става по Кенанчо  hahaha

# 671
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
  Гледх 5та серия и си мислех каво нещо е животът-Ламия и Джемил дори "добър ден"не си казват а след по-малко от година ще има да върви след нея като ку4е паза4(извинете за 4,но ми се прецака клавиатурата и имам две "Ю" и нито едно "4").
Това са мо любоФФФта може да го направи!  Laughing

# 672
Това са мо любоФФФта може да го направи!  Laughing

Права си ,едни ве4но залепени един за друг от любов след време може да не се погледнат а други,които дори и не се поглеждат да ги събере завинаги.

# 673
   Предлагам ако ще го повтарят по Диема да преработят озву4аването!Да вкарат глас зад кадър с нашите мнения и разсъждения(нещо като разказва4) за пояснение на неразбралите и за объркване на разбралите.Представям си как Джеми зашлевява Лейла и се 4ува глас "Това е любов,мислите си ,4е я бие,не той просто иска да е сигурен,4е няма да е в състояние да му избяга.." Кенан:"Оби4ам те Ламия!(глас)Ето в този момент Хюсеин Кенан Гюн се съгласи да приеме Ламия за своя глада4ка , пера4ка, детегледа4ка и най- голяма по4итателка" Джеми пла4е- глас"Обърнете внимание как лявата сълза се спуска по- бързо от дясната.Това е защотот лявото му полукълбо е по-активно (там се зараждат емоциите),което е сигурен знак,4е я оби4а а не просто се заиграва с нея!"

# 674
  • СТАНДАРТНО.
Не мога да разбера Кенан кво прай тука ... медитира ли .. два юмрука ли иска да си вкара .. или се моли на цигуларски  hahaha Joy
тука де  hahaha http://www.vbox7.com/play:ad7097c6&start=313

Нищо от изброените. Човека ял грозденце, ял грозденце, фанало го рядкото щастие и се чуди как да оститска до края на серията. Има и друг вариант - показва бицепси  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт