МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 696
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Heart Eyes newsm51  love001 Мерхаба Кенанки и Джемилки! Насълсънъз? Как е компанията къзлар? Липсвах ли ви? Вчера се завърнах от Истанбул а не ми се тръгваааше... Sad Wink Мечтата ми най -сетне се сбъдна! Градът ме чакаше приюти ме приласка ме омая ме ...и остана в сърцето ми завинаги!!! bowuu bowuu Сега сигурно се питате таз нашата редеми не видя ли Кенанчо или Джами? За жалост не но все пак видях актьор от Аси- работника Аслан -не му знам името на актьора. Снимаше нещо в един пасаж на Истиклял. Момичета прекарах три незабравими дни! Когато се качихме на Пиер Лоти и на корабчето по Босфора разплаках се и казах на Ема-Ощипи ме че не сънувам!! Laughing Wink Mr. Green И още...мноого хубави и спиращи дъха мигове и моменти- искате ли да ви разправям че сега вие сте заети -гледате пак филма? Като си почина и опека пипера Mr. Green Mr. Green ще почвам- ако искате естествено...
 Гериджим болничка ли беше джанъм беним? Дано вече си оздравяла и всичко е окей!! Целувки и поздрави на всички!!! Hug Hug  bouquet

# 646
... за смърта на Расих трябваше да си признае, а не да слуша бащи си... а не да обвинят Ламя...

Ламия не беше обвинена, тя сама реши. Пашата й предложи, тя - прие. Иначе си беше грешка, така е.

Не съм сигурна,че е смело да избягаш.  Naughty На нейно място аз бих казала на Джемил в лицето,че не искам да живея с него.

Най-малкото трябваше да се обади по телефона, след като вече е избягала. А тя не вдигаше, сякаш ще я изядят през слушалката. Така че за мен си беше постъпка от страх.

... Иначе по същата логока мога да припиша смъртта на Лейла на Кеню-ако не я беше изоставил тя нямаше да се омъжи за Джеми и да падне по стълбите ...

То по тази логика всички вини са на Кенан.  Laughing Ако не беше такъв комплексар, изобщо нямаше да я има тази поредица от нещастия и смърти...   Wink Майтапът настрана, обаче аз и за Расих смятам, че е инцидент - беля при самозащита. Той не го намушка нарочно. Убийство по непредпазливост, както се казва.

# 647
Убийство по непредпазливост, както се казва.
Taка е  Peace ,но в книгата Ламия убива Расих  Wink

Редеми,хелоу дарлинг  Hug вече съм на крак  Peace
Разказвай -как изкара,давай снимки  Praynig ,разправяй за другите момичета-кои бяха  Heart Eyes
Мила,ти най-гадния персонаж от Аси си видяла бе  Mr. Green Я кажи не съзря ли някъде Керемката? smile3548

# 648
МАцки,до коя серия стигнахте?

# 649
Май всеки е донякъде  Rolling Eyes
Някои са до 20 и някоя други са на 5-6 ,а има и такива като мен ,които е са почнали още  Crazy

# 650
Аз съм на 16-та

# 651
На мен ми се гледа с по-бързи темпове, но не мога. А и все още се надявам да влезем в ритъм и да си лафим по сериите, както беше първия път.
Редеми, аз искам. И да разказваш, и да показваш. Хайде, след пипера сме ний...

# 652
# 653
  • КиТ
Аз стигнах до 14 серия Whistling май всеки наистина е до някъде newsm78 определено трябва ни ритъм с който да се движим Wink

Сега се сетих нещо Кака Сузан в началото направо не мога да я позная #Crazy #Crazy #Crazy,че тя прилича на мутра............... кога става така мила и търпелива чак не ми се вярва newsm78 все едно в началото е друг човек,а после става кротка като овчица Peace

# 654
И аз почвам 21 ... после пак съм при вас   bouquet

# 655
http://www.vbox7.com/play:3c7adba8&start=525 .... много тъжна сцена .. не съм превърйеничка на Кеню ама самата сцена ме трогна за 2-ри път  newsm45

# 656
  • Варна
И аз не съм почвала да ги гледам отново. Blush
Зациклих на 75 епизод. Heart Eyes

# 657
Не мога да разбера Кенан кво прай тука ... медитира ли .. два юмрука ли иска да си вкара .. или се моли на цигуларски  hahaha Joy

# 658
Не мога да разбера Кенан кво прай тука ... медитира ли .. два юмрука ли иска да си вкара .. или се моли на цигуларски  hahaha Joy
тука де  hahaha http://www.vbox7.com/play:ad7097c6&start=313

# 659
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
тука де  hahaha http://www.vbox7.com/play:ad7097c6&start=313
О,не! Много ме разсмя.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Редеми, Разказвай!

Общи условия

Активация на акаунт