МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • 221B Baker Street
Герииии,добре се завърнала!:))   bouquet

# 631
Добре дошла у дома,мила ми госпожо!Липсвахте ми!  Embarassed

# 632
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
geradost Добре дошла! Липсваше! Радвам се,че си се оправила. Hug Hug Hug   bouquet 

# 633
Гери, радвам се, че си оздравяла. Сега оправи и зъбчето... и хайде на Мелодията  Grinning
Добро утро на всички!
Изгледах и 5 серия. То тук Кенанки не останаха много-много и вероятно е без значение да го кажа, но сега мисля, че много сТе били несправедливи към Джемил. Имам предвид обвиненията, че е причинил смъртта на Мелек, Кенювата мама. Ами ако той беше хвърлил топа от сърдечен удар, Лейла ли щеше да е виновна?
Аз да си кажа, де.  Grinning

# 634
Гери, радвам се, че си оздравяла. Сега оправи и зъбчето... и хайде на Мелодията  Grinning
Добро утро на всички!
Изгледах и 5 серия. То тук Кенанки не останаха много-много и вероятно е без значение да го кажа, но сега мисля, че много сТе били несправедливи към Джемил. Имам предвид обвиненията, че е причинил смъртта на Мелек, Кенювата мама. Ами ако той беше хвърлил топа от сърдечен удар, Лейла ли щеше да е виновна?
Аз да си кажа, де.  Grinning
Според мен Лейла не трябваше да се измъква без да се обажда. Случи се съвпадение,че Кенан го няма и Джемил изтълкува погрешно нещата. Но всеки мъж на негово място би се вбесил. Джемил не е искал да нарани госпожа Мелек, той дори каза,че я е обичал. Като го слушах тук ми се доплака.
http://www.vbox7.com/play:52572007&start=1149
Кой крив,кой прав не може да се разбере.

# 635
Момичета  Hug Hug Hug Hug за всички  Heart Eyes
Бланка,много си права  Peace точно това се опитвах да обяснявам от самото начало,но тогава никой не ме чуваше  ooooh!
Джемил е виновен единствено за смъртта на Расих  Peace -за нищо друго няма вина  Naughty
Това с Лейла беше злополука,с Мелек случайност,а с кемал въпрос на време  Peace
Това е моето мнение и колкото и пъти да изгледам филма пак ще е такова  Peace
Иначе по същата логока мога да припиша смъртта на Лейла на Кеню-ако не я беше изоставил тя нямаше да се омъжи за Джеми и да падне по стълбите  Mr. Green,както и смъртта на Кемал-пак заради него стана всичко(и заради Ламия),и за Мелек се отнася същото  Peace

# 636
Паша,от толкова словоизлияния ви забравих  Embarassed  Mr. Green
Как я карате?Разбрах нещо нуди сте го раздавал...

Анубис  Heart Eyes   Hug

syd_13,това беше единствената смела и самостоятелна постъпка в живота на Лейла

# 637
syd_13,това беше единствената смела и самостоятелна постъпка в живота на Лейла

Не съм сигурна,че е смело да избягаш.  Naughty На нейно място аз бих казала на Джемил в лицето,че не искам да живея с него. Хващам си багажа и си тръгвам никой не може да ме спре. А и защо се е омъжила за Джемил като не го обича. Ей на това се чудя. Когато се е сгодила семейството и още е било богато никой не я е карал.  ooooh!

# 638
Ами аз и преди казах и тя си е малко като Кеню,да не каже-страхлива и безхарактерна  Peace
Колкото до другото тя каза ,че иска развод,но никой не я чу(нито Джемил,нито Пашата) ,тогава тя избра това да си тръгне затова казвам,че това е единствената й смела постъпка  Peace
Иначе май се е омъжила точно заради това ,заради което и Кен се ожени за Джавидан-не им стиска да кажат Не  Mr. Green Не е могла да се противопостави  Peace Ламия например как избяга  Wink дори да знаеше ,че няма къде да иде

# 639

Embarassed Embarassed EmbarassedОоо,да вярно е,имам и малко снимки,но се много нецензурни,та ще ви ги покажа насаме  Heart Eyes
Вие донесохте ли тези дневници,уууупс...вестници?

# 640

Embarassed Embarassed EmbarassedОоо,да вярно е,имам и малко снимки,но се много нецензурни,та ще ви ги покажа насаме  Heart Eyes
Вие донесохте ли тези дневници,уууупс...вестници?

Ооо да,чакам Джави ,за да й ги връча  Mr. Green
Ето гииии

# 641
Ами аз и преди казах и тя си е малко като Кеню,да не каже-страхлива и безхарактерна  Peace
Колкото до другото тя каза ,че иска развод,но никой не я чу(нито Джемил,нито Пашата) ,тогава тя избра това да си тръгне затова казвам,че това е единствената й смела постъпка  Peace
Иначе май се е омъжила точно заради това ,заради което и Кен се ожени за Джавидан-не им стиска да кажат Не  Mr. Green Не е могла да се противопостави  Peace Ламия например как избяга  Wink дори да знаеше ,че няма къде да иде
Странното за мен е , че когато гледах за пръв път мислих по съвсем различен начин. Виках си добре, че избяга не е щаслива. Така нещастни ле ще отглеждат детето ! Чак сега като гледах повторно се замислих. Ако го гледам и трети път, което няма да стане скоро, може и някякви други мисли да изникнат.Имам Чувството, че сега го гледам с друге очи. Всичко ми изглежда различно.

# 642
Цитат
Имам Чувството, че сега го гледам с друге очи. Всичко ми изглежда различно.

Мда.. и при мен е така  Grinning

# 643
Цитат
Имам Чувството, че сега го гледам с друге очи. Всичко ми изглежда различно.

Мда.. и при мен е така  Grinning

Радвам се,че не е само при мен.  Hug

# 644
  • КиТ
Здравейте на всички  bouquet

Наистина има нещо такова,че Лейла и Кенан си приличат по някакъв начин и двамата са се оженили за да потушат болката в сърцата си, но уви не успяха...Обичаха до последния си час Peace
Както Лейла преди да умре каза - Аз винаги ще те....
Така и Кенан обичаше Ламя преди да стрелне В ТАВАНА Praynig

---------------------------------------------------------
B l a n k a  не съм много съгласан с теб Джемил винаги стоеше между Кенан и Ламия още преди да я обикне просто не искаше да го види щастлив.Вялно,че не виновен за смърта на Мелек,но за смърта на Расих трябваше да си признае, а не да слуша бащи си...Да прови веднъж решителност и да се противопостави....,а не да обвинят Ламя и Кенан да я съжалява и да тръгват някви объркавиния....
Това е моето мнение bowuu

Общи условия

Активация на акаунт