МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 660
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
за мъртвите или добро, или нищо. Значи - нищо.  Laughing
Изби рибата ,джанъм  Heart Eyes Hug

# 706
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте мелодии!Как я карате? Hug

# 707
Оооо,здрасти мила  Hug

# 708
 HugЛельо!

# 709
    Момичета wavey До коя серия стигнахте?  Аз изгледах до 14 и се очертава сега една седмица да не успея да гледам, да знам горе-долу плана-график  Hug

# 710
    Момичета wavey До коя серия стигнахте?  Аз изгледах до 14 и се очертава сега една седмица да не успея да гледам, да знам горе-долу плана-график  Hug

Графика  май е тотално нарушен(и аз това число Embarassed).

# 711
А бе  график-кой както може-май така сме я подкарали

# 712
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Аз съм до 24.

# 713
  • край голямата локва
 Hug здравейте на всички. Много сте изписали пак, а уж филмът не го дават.  Laughing Сега отивам да ви чета, а после ще наваксвам и с графика.

# 714
  На 6 епизод съм .Уж се съобразявам с графика ама...Като гледам анкетата започвам да се чудя дали някой не гласува по няколко пъти?Гласували 90 души Shocked а в темата  Rolling Eyes
  geradost, признавай - с кого ни изневеряваш?
  Аз гледам Аси,но не ме вълнува особено.Мога да пропусна серия,мога и да си шетам и да хвърлям по едно око.Виж за "Мелодията.."бях залепена за ТВ да не изпусна поглед или въздишка.Много невербално общуване имаше там,което провокираше страхотни дискусии тук.Днес попрегледах темите за "Аси" и "Изгубени години" и нищо такова не видях.

# 715
Аз съм на 7-ми епизод. Малко се изсилихме на графика и жалко, че темата така "заспа". Аз почнах с Изгубени години, но нещо ..... и го изоставих, друго не съм и загледала. Така ми липсва Мелодията, а и темата ни, а за дискусиите да не говорим. То не бяха емоции, не бяха размисли.

Аззаззел и аз се питам "Къде сме?", но мисля, че е нормално да окапем ...за съжаление  Sad

# 716
Аз стигнах до 29-та.Леле как се смях на Джеми днес!Наистина темичката позаспа,ама какво да се прави.Ще се радвам,ако успеем да я съживим поне малко. Hug

# 717
мисля, че е нормално да окапем ...за съжаление  Sad
Докато гледахме филма не се замислих,но сякаш ако беше както е било в Турция щеше да е по-добре.По една серия на седмица.Щяхме да коментираме 2 години. А и щяхме да комнтираме 1 серия цяла семица.Щяхме да я разнищим и щяхме да чакаме другата серия с нетърпение. Аз съм гледала така сериал. Много е приятно.

# 718
мисля, че е нормално да окапем ...за съжаление  Sad
Докато гледахме филма не се замислих,но сякаш ако беше както е било в Турция щеше да е по-добре.По една серия на седмица.Щяхме да коментираме 2 години. А и щяхме да комнтираме 1 серия цяла семица.Щяхме да я разнищим и щяхме да чакаме другата серия с нетърпение. Аз съм гледала така сериал. Много е приятно.

Ааа не!Едва изчаквах един ден а какво остава за цяла седмица.
  Чудя се как на никоя туристическа фирма не и хрумна да направи поредица от екскурзии обвързани с темите за "Мелодията.." с "1001 нощи"например?Да речем - отсядане в хотела,в който са заснемали дърпащо-бутащата-награбваща и нашамарена сцена между Ламия и Джемил.Вечеря в ресторанта на хотела, в който Шехерезада спа с Онур.За най-ентусиазираните - престой в болницата на Макбуле,а Швейцарската клиника на Джемил ще се разиграва на томбола.Автобусите щяха да са пълни с кудкудякащи жени(и аз там Crazy).

# 719
мисля, че е нормално да окапем ...за съжаление  Sad

Ааа не!Едва изчаквах един ден а какво остава за цяла седмица.
  Чудя се как на никоя туристическа фирма не и хрумна да направи поредица от екскурзии обвързани с темите за "Мелодията.." с "1001 нощи"например?Да речем - отсядане в хотела,в който са заснемали дърпащо-бутащата-награбваща и нашамарена сцена между Ламия и Джемил.Вечеря в ресторанта на хотела, в който Шехерезада спа с Онур.За най-ентусиазираните - престой в болницата на Макбуле,а Швейцарската клиника на Джемил ще се разиграва на томбола.Автобусите щяха да са пълни с кудкудякащи жени(и аз там Crazy).
Така съм изгледала любимия си сериал и напрежението и тръпката беше срахотна.Даже гледах 5 години,но не всеки е има достатъчно търпение.Пък и нямах избор.

Общи условия

Активация на акаунт