МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 660
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Така съм изгледала любимия си сериал и напрежението и тръпката беше срахотна.Даже гледах 5 години,но не всеки е има достатъчно търпение.Пък и нямах избор.
[/quote]

Нека позная-"Наричана още"?
  Хубаво е ,че не беше много дълъг(мелодията).Колкото и да ми липсва смятам,че щеше страшно да се опорочи ако го протакаха още.Не знам как някои гледат сериали,чиито край могат и да не доживеят.Имам чувството,че войните ,гладът и "Блясък" са безкрайни.

# 721
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Така съм изгледала любимия си сериал и напрежението и тръпката беше срахотна.Даже гледах 5 години,но не всеки е има достатъчно търпение.Пък и нямах избор.

Хубаво е ,че не беше много дълъг(мелодията).Колкото и да ми липсва смятам,че щеше страшно да се опорочи ако го протакаха още.Не знам как някои гледат сериали,чиито край могат и да не доживеят.Имам чувството,че войните ,гладът и "Блясък" са безкрайни.
[/quote]

Има и по-безкрайно от тях-"Дързост и красота".Там положението е наистина-"докато смъртта ни раздели" Mr. Green

# 722
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.

[/quote]

Аз не искам да продължат сериите.Просто не мога да осъзная кога почна,кога ме  грабна и кога свърши.
Иначе позна.Понеже знам английски си го гледах с американците. Нямах избор.

# 723
  • СТАНДАРТНО.

Има и по-безкрайно от тях-"Дързост и красота".Там положението е наистина-"докато смъртта ни раздели" Mr. Green
[/quote]
 Да, горката ми прабаба си отиде от този свят, без да разбере какъв ще е края на Дързост и красота, а го следеше милата  Sad. И как се ядосваше на "баба Стефа"  Laughing

# 724
Турците толкова обикнаха Джемил и Ламия,че ги изобразяват на парите си.

# 725

Да, горката ми прабаба си отиде от този свят, без да разбере какъв ще е края на Дързост и красота, а го следеше милата  Sad. И как се ядосваше на "баба Стефа"  Laughing
[/quote]

То както е тръгнало и ние ще си отидем и края няма да е излъчен.

# 726
syd 13 и аз я харесвам PeaceАз го ледах от Замундата.Някои серии нямаха субтитри,къде разбирам къде не го изгледах Laughing

# 727
syd 13 и аз я харесвам PeaceАз го ледах от Замундата.Някои серии нямаха субтитри,къде разбирам къде не го изгледах Laughing
Радвам се!  Hug

# 728
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Турците толкова обикнаха Джемил и Ламия,че ги изобразяват на парите си.

РАзбират ги комшиите тез работи!

# 729
Добро утро!  Hug

# 730
Добро да е!
Мерси за закуската-пу за мен шунката  Mr. Green

# 731

Докато гледахме филма не се замислих,но сякаш ако беше както е било в Турция щеше да е по-добре.По една серия на седмица.Щяхме да коментираме 2 години. А и щяхме да комнтираме 1 серия цяла семица.Щяхме да я разнищим и щяхме да чакаме другата серия с нетърпение. Аз съм гледала така сериал. Много е приятно.

Ааа не!Едва изчаквах един ден а какво остава за цяла седмица.
  Чудя се как на никоя туристическа фирма не и хрумна да направи поредица от екскурзии обвързани с темите за "Мелодията.." с "1001 нощи"например?Да речем - отсядане в хотела,в който са заснемали дърпащо-бутащата-награбваща и нашамарена сцена между Ламия и Джемил.Вечеря в ресторанта на хотела, в който Шехерезада спа с Онур.За най-ентусиазираните - престой в болницата на Макбуле,а Швейцарската клиника на Джемил ще се разиграва на томбола.Автобусите щяха да са пълни с кудкудякащи жени(и аз там Crazy).

Две години и аз не бих гледала ,иначе много готина идейка-аз със сигурност съм за клиниката на Макбулето(както май и повечето то нас)
Мацки не се косете толкова за темата0и на мен ми липсва,но е нормално да позамре-филма вече е излъчен и реално няма нищо,което да предизвика интерес .Аз не ви изневерявам  Naughty (не бих посмяла),но позаглеждам Изгубени години(там има един много готиин),но не е като Мелодията -това е ясно.Има още много сериали да изгледаме и коментираме(надявам се заедно).Темичката ще си подържаме както и когато можем  Peace
Графика не върви-то е ясно защо.Повечето сме гледали филма без да изтърваме и серия и да започнем отново всеки ден по серия е твърде скоро някак си.Аз вече казах,че зимата пак ще го изгледам,но сега ...няма да е.Времето просто не ми стига,а и имам малко проблем с техниката  ooooh!който незнам кога ще се реши.
А бе говоря си аз,но при първия свободен час сигурно ще си пусна момента ,в който Джеми й се обяснява в любов(след приема),както и писмото.Бих изгледала пак и момента ,в който Джемил се прощава с Лейла(на гроба й) и най-вече последните 15-тина серии-те са култови просто.
Та исках да ви кажа-приятен ден  Hug

П.с.-какво става с трети сезон?
Снощи майка ми звъни по телефона ,за да ми кажела ,че Мелодията имала продължение  ooooh! паднах направо  Crazy

# 732
 smile3506 никой ли няма  newsm09

# 733
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хем е събота, хем е работен ден... Абе...  Crossing Arms

# 734
Аз съм тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт