МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 673
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Някой вчера гледа ли ''Горещо''? През цялото предавана за фон пускаха песни от филма.

# 17
Някой вчера гледа ли ''Горещо''? През цялото предавана за фон пускаха песни от филма.

А темата каква беше?

# 18
Така ли? Пропуснала съм.
Гости бяха Галена и Галин.

# 19
Ето във vbox e качено.
http://www.vbox7.com/play:9e77471e
http://www.vbox7.com/play:10ad732e

# 20
Здравейте!  Hug

Корделия, благодаря ти! Не се притеснявай, Гера в петък свали монопола.  Laughing

Бланка и Syd_13, направо се чудя да ви чета ли, да гледам подписите ви ли  Laughing Бланка, дай да се целуват. Цял сериал изгледахме, за да дочакаме тази целувка  Wink

# 21
Да и на мен ми направи впечатление, тези песни няма да ми излязат от главата дълго време..
Само го мернах, на гости бяха фолк певицата Галена и мъжът й Галин, може би затова не го загледах.... Grinning

# 22
 Whistling

Ниметкаааа, джанъм тук съм Hug

# 23
Whistling

Ниметкаааа, джанъм тук съм Hug
Ооооооо Умут   Heart Eyes  Hug

# 24
  • КиТ

Да определено и всичките песни които бяха на фона бяха от филама....Всяка ми напомняше определена сцена...беше приятно,че ги чувам отново Rolling Eyes

# 25
Да и аз забелязах .. тези песни не се забравят  Whistling

# 26
Кажете ми моля в кой епизод Кенан спа с Ламия???

# 27
Кажете ми моля в кой епизод Кенан спа с Ламия???
7 епизод

# 28
мисля в 7-ми.

аз в момента го гледам и ме е яд, откакто разбрах, какъв е финалът. Много е лесно образът на Джамил да се развие в положителна насока след като се оправиха кашите.

А Ламия & Кенан все се 4удеха как да угодят на егоистите и се оправят с интригите около себе си и се разминаха  Sad

# 29
Здравейте момичета,искам да попитам как се казва актьора,който играе Умут(много ми е симпатичен)
Мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт