МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 40: насладихме й се и ще я запомним

• 23 671
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро уро!  Hug Hug Hug

# 691
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро! Hug

# 692
Добро утро! Сид, мерси за закуската  Hug

# 693
Добро утро! Сид, мерси за закуската  Hug
За нищо!  Hug

# 694
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Сега освен и добър ден да си кажем

Къдеее стее?

# 695
Сега освен и добър ден да си кажем

Къдеее стее?
Еми добър ден,тогава!

# 696
http://www.vbox7.com/play:af6003a0
Вижта как се буди Джемил от гласа на Ламия.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това го бях забравила.  hahaha

# 697
Много е сладко!  Laughing
А после е онзи момент, в който се дърпат, бутат и шамарят в хотелската стая... Heart Eyes

# 698
  • Варна
И на мен винаги ми е било приятно да ги видя като се карат Джемил и Ламия.  Laughing  Карат се точно както трябва да е в едно семейство - казват си всичко каквото мислят, без да се обиждат, та дори и да си крещят. С Кенан си пускаха само жлъчни реплики и премълчаваха, което си е смърт за една връзка. Peace

# 699
  • КиТ
   Предлагам ако ще го повтарят по Диема да преработят озву4аването!Да вкарат глас зад кадър с нашите мнения и разсъждения(нещо като разказва4) за пояснение на неразбралите и за объркване на разбралите.Представям си как Джеми зашлевява Лейла и се 4ува глас "Това е любов,мислите си ,4е я бие,не той просто иска да е сигурен,4е няма да е в състояние да му избяга.." Кенан:"Оби4ам те Ламия!(глас)Ето в този момент Хюсеин Кенан Гюн се съгласи да приеме Ламия за своя глада4ка , пера4ка, детегледа4ка и най- голяма по4итателка" Джеми пла4е- глас"Обърнете внимание как лявата сълза се спуска по- бързо от дясната.Това е защотот лявото му полукълбо е по-активно (там се зараждат емоциите),което е сигурен знак,4е я оби4а а не просто се заиграва с нея!"
Joy Joy Joy Joy tooth tooth rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532

Леле това ме разби hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Наистина оригинално хрумване Wink

# 700
  А бе мацки,вие ядете ли докато гледате серияла?Аз не мога да се спра.Други лета разтоварвах малко а това нямах насищане.На повторното гледане извращението продължава.Пусна ли "Мелодията.."и в кухнята настава погром.
Не,не мога да ям.В началото като започнах да го гледам си направих пуканки,ама то с тях не мога да си бърша сълзите.
Понякога пуша докато гледам.

# 701
Kak сте мацки?
Гледате ли?
Аз не-май няма да повтарям за сега.Но като почне зимата и без това какво ще правя по цял ден  Wink
Не тъжете-ще се включвам и аз-няма да ви оставя  Hug
Още чакам Редеми да разказва,ама като гледам няма шанс май  Crossing Arms
Джемил ми харесва винаги,не само като се карат с Ламия.Всъщност тя визуално май най-ми харесваше в началото на филма,нищо,че изглеждаше по-скоро на подивяла кобила  Crazy
Бубе,права си мацка  Peace само той не я изостави ,а винаги беше до нея   Peace и то точно когато тя имаше най-голяма нужда  Peace
azzazzell,направо щях падна като те прочетох  Heart Eyes много свежа идея  bowuu и точни примери  Whistling определено и аз съм ЗА диктор  hahaha

# 702
А после е онзи момент, в който се дърпат, бутат и шамарят в хотелската стая... Heart Eyes

В тази сцена,когато Джемил застава пред вратата и я заключва има момент,в който се държи за лявата ръка.Винаги съм се чудела тук Джемил ли страда или Ийт?По сценарий ли е или Аслъ е доста здрава в ръцете?

# 703

В тази сцена,когато Джемил застава пред вратата и я заключва има момент,в който се държи за лявата ръка.Винаги съм се чудела тук Джемил ли страда или Ийт?По сценарий ли е или Аслъ е доста здрава в ръцете?
Виж,аз не се бях замисляла  newsm78 ,но като знаем какво тренира нищо чудно  Whistling

# 704
Тази сцена е в началото на филма... може още да не е навикнал на бой. Ама после толкова редовно го налага Ламийка, че сигурно е спряло да му прави впечатление!  Grinning
Тази сцена в хотелската стая ми е любима - в нея има много страст, много истинска емоция. Изобщо, между Джемил и Ламия няма равни сцени, няма безстрастие или безразличие. За Кенан... е, за мъртвите или добро, или нищо. Значи - нищо.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт