Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 294
  • 686
  •   1
Отговори
# 195
  • София по рождение

а къде е той?

# 196
в МОЛ-а във Варна

# 197
Да! За съжаление нямах време да разгледам, но повечето магазини имаха намаления, напр Тали Вейл имаше -50%, в някои маркови също, в почти всички има стоки на промоция.

Отдавна не бях ходила по магазините, но още в първия магазин една проста продавачка ме изнерви/ става на въпрос за магазина, в който продават Replay/ Не стига, че нямат работа, ами и на интересни ми се правят - не можело да пипам дънките - аз да не съм ясновидец newsm78 Че то тогава по-добре онлайн - там също не мога да ги пипна, ама поне по-тънко ще мина Joy Ей като отида с мъжо, се надпреварват да ни обслужват, не знам мислят че нещо ще ги огрее ли hahaha

# 198
А дали има намаления в Окайди-София? Ако някой знае

# 199
  • София
А дали има намаления в Окайди-София? Ако някой знае

Не няма.

# 200
# 201
Момичета, кога обикновено започват намаленията в Манго?

# 202
  • София
Записвам се да ви следя, че скоро като се започнат едни празницииии..и подаръци ще трябва  Blush

# 203
записче

# 204
# 205
запис и от мен Simple Smile

# 206
Да! За съжаление нямах време да разгледам, но повечето магазини имаха намаления, напр Тали Вейл имаше -50%, в някои маркови също, в почти всички има стоки на промоция.

Отдавна не бях ходила по магазините, но още в първия магазин една проста продавачка ме изнерви/ става на въпрос за магазина, в който продават Replay/ Не стига, че нямат работа, ами и на интересни ми се правят - не можело да пипам дънките - аз да не съм ясновидец newsm78 Че то тогава по-добре онлайн - там също не мога да ги пипна, ама поне по-тънко ще мина Joy Ей като отида с мъжо, се надпреварват да ни обслужват, не знам мислят че нещо ще ги огрее ли hahaha

А дали и в софииският мол има намаление в Тали веила, някои ако  му е направило впечатление да сподели моля.
Хаха , тези нещо не са наред в Риплея.
Другата седмица ще ида да им напипам дънките Laughing. А Раифъла  имат ли намаление там?

П.С.Не мога да разбера какъв е смисъла на този запис след като не казвате нищо конкретно по темата, тва си е чист спам. Twisted Evil

# 207
      В Kenvelo има намаление: взимаш за 200, а плащаш 100. 

Има ли разнообразие, интересни модели?!
Ако някой е минавал и има впечатления, неко сподели, за да знам дали си струва разхождането до там.
  bouquet

Аз съм разочарована от женските дрехи - харесах си много малко неща, но ми се видяха твърде скъпи (примерно най-обикновени дънки за 80лв., едноцветен пуловер за 50лв.). Мъжките неща обаче ми харесаха много - половинката го обзаведохме с 3 чифта панталони и един пуловер, а доста се почудихме и за едно яке. Учудващо този път имаше доста изчистени и семпли мъжки модели, а не само разни изчанчени с апликации и от сорта (на мен поне тези последните изобщо не ми харесват). И като цяло май само мъже мереха и пазаруваха поне когато ние бяхме там Simple Smile

# 208
В Кенвело (в Сити център) за нас и пуловери вече няма, но за мъже наистина има не лоши дрехи. Купихме 2 ризи, дънки, тениска и пръстенче (за мен) за 100 лв.  Party

# 209
  • Sofia
момичета търся си дънки, дайте идеи яко някъде има намаления

Общи условия

Активация на акаунт