Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 252
  • 686
  •   1
Отговори
# 120

Благодаря, че си си направила труда  Simple Smile

# 121
Аз й харесах 1 яке от Фокс, което е 99 лв. и намалено излиза на 78.Но го нямаха ж розово, а само лилажо и ми поръчаха от друг магазин и сега го чакам до 1-2 дена. Ето това е, но цвета на нашето е в розозво и кафяво:

# 122
Якето е страхотно!
Купих от розовите и за двете ми дъщери още при предишната промоция 99=69. И тогава нямаше номера и купих едното от Мол София, а другото от CCS.
Децата много си ги харесват, а и са доста дебели. Абе за 70 лева са направо чудесни.

# 123
  • София
Някой знае ли къде има намаления на зимни дамски палта? От вълна, кашмир не от тези тънките. Ох как обясних дано ме разберете

# 124
Evka  - има един магазин, който е близо до пресечката на Витошка и Хан Аспарух (намира се между пресечките на Хан Аспарух с Витошка и Неофит Рилски с Витошка), от страната на Мтел - не знам името на магазина, той е за дамска мода- има палта от миналата зима и са намалени и то много, аз мин. зима си взех от там страхотно палто за 50 лв.
Аз такова обяснение дадох за магазина, че не знам дали нещо се разбра.

# 125
Evka  - има един магазин, който е близо до пресечката на Витошка и Хан Аспарух (намира се между пресечките на Хан Аспарух с Витошка и Неофит Рилски с Витошка), от страната на Мтел - не знам името на магазина, той е за дамска мода- има палта от миналата зима и са намалени и то много, аз мин. зима си взех от там страхотно палто за 50 лв.

На самата Витошка ли, че нещо не се ориентирам? Ако идвам от Съдебната палата /примерно/, от ляво или дясно се пада?

# 126
 Mr. Green записвам се

# 127
  • София
Evka  - има един магазин, който е близо до пресечката на Витошка и Хан Аспарух (намира се между пресечките на Хан Аспарух с Витошка и Неофит Рилски с Витошка), от страната на Мтел - не знам името на магазина, той е за дамска мода- има палта от миналата зима и са намалени и то много, аз мин. зима си взех от там страхотно палто за 50 лв.

На самата Витошка ли, че нещо не се ориентирам? Ако идвам от Съдебната палата /примерно/, от ляво или дясно се пада?
Да не би да става въпрос за Дика?

# 128

Да не би да става въпрос за Дика?

Не мисля - Дика е по-нагоре. Аз ще ходя до Елизабет сега и ако намеря въпросния магазин, ще пиша после.

# 129
НЕ е Дика, от страната на Дика, ако идваш от съдебната палата , се пада преди Дика. На самата Витошка е , ако излизам днес ще видя името, нещо от рода на Юмена. Те са български.

# 130
  • СОФИЯ
Якето е страхотно!
Купих от розовите и за двете ми дъщери още при предишната промоция 99=69. И тогава нямаше номера и купих едното от Мол София, а другото от CCS.
Децата много си ги харесват, а и са доста дебели. Абе за 70 лева са направо чудесни.

Якето е зимно нали? До къде е дълго горе дол? Може ли снимчица на розовото? Praynig

# 131

Стаси, якетата определено са зимни, доста са дебели. За дължината, на малката и покрива дупето, а на голямата не съвсем. Аз лично много ги харесвам.
В издирване съм на дълго зимно яке за голямата.

# 132
  • СОФИЯ
Тонето благодаря ти! Наистина са много хубави,ще ходя да видя дали има още и дали ще изглеждаме добре в него;-)

# 133
  • София
НЕ е Дика, от страната на Дика, ако идваш от съдебната палата , се пада преди Дика. На самата Витошка е , ако излизам днес ще видя името, нещо от рода на Юмена. Те са български.

Благодаря аз в събота ще издирвам дано го открия само  Hug

# 134
Тонето благодаря ти! Наистина са много хубави,ще ходя да видя дали има още и дали ще изглеждаме добре в него;-)

За нищо.
Дано скоро намериш зимно яке за бонбонката.
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт