Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 444
  • 686
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Записвам се да следя,чакам намаление в Овиезе-то.Моля някой са свирне като забележи Laughing

# 256
Аз хем да се запиша, че иначе ви изпускам, хем да кажа, че днес трябваше да открият аутлет на Спорт Депо в Младост 2.
40 минути се мотах да ги търся тези Перли на Младост 2. Питах разни хора, никой не беше чувал ни за Перлите, ни за депото ...  Mr. Green Накрая попаднах на жена, която беше чувала за откриването на магазина, но не го били открили днес. До ден-два трябвало да стане ...

Иначе в Принсес Аутлет центъра има приятни якенца на Адидас, намалени от около 200 - 240 лв на около 100 - 120 лв.

# 257
Така наречените "Перли" на Младост 2 са новите кооперации на булеварда, който започва от Студетски град и отива към Била и Деница. Преди Мак Доналдс, от същата страна са тези коперации, ако ме разбираш.

# 258
А за намаленията в Пловдив нещо знаете ли?

# 259
  • София
Мишелин, ето тук е дадено на карта, къде трябва да се намира магазина. Скоро и аз мисля да го посетя, ако го отворят де. Laughing

# 260
  • Около света и у нас!
Ако не е нахално и аз да се поместя в темата  Embarassed
В магазина на Puma на  Тодор Каблешков 53 има до 50% намаление, всичко свършва като топъл хляб  Shocked , а пичовете вече имат и он-лайн магазин http://www.dvsportbg.com/home.html , което доста ме улеснява  Laughing

# 261
Привет и от мен !

Излизам сравнително рядко по магазините , така че ще съм ви благодарна ако навреме разбера за намаления в Promod . Вчера бях там , все още няма .

Снощи минах през Promod, но все още не бяха пуснали никакви намаления Sad

# 262

Мда, и аз. Но ще дебна, защото е много приятен този магазин  Crazy

# 263
  • София

А къде се намира?

# 264

А къде се намира?
Да къде се намира и како се предлага там,че нещо и аз не се сещам?

# 265
  • София
Ето сайта на фирмата, а магазинът се намира в началото на Витошка, от стараната на Св.Неделя. Peace

# 266
Ето сайта на фирмата, а магазинът се намира в началото на Витошка, от стараната на Св.Неделя. Peace

Точно след площада на църквата, първият магазин. Там преди имаше магазин за обувки /за малко/, а по-преди Макс Даниели.

Има много приятни плетива и спортно-елегантни дрешки, също и аксесоари. Аз лично много го харесвам този магазин  Heart Eyes

# 267

а тази чанта някой виждал ли е там
http://www.promod.eu/accessories/bags/roomy-floral-bag-cherry-re … 74589.html?err=10

# 268
  • София
Днес ходих:
в Sprider Stores намаленията са основно на анцузи.
Има и някое останало яке, дънкови полички и блузки. Но според мен не са достатъчно намалени. Редко има 50%.
Weince - е помня така ли се пишеше точно..? newsm78
Има от 30 до 50%, но от 2год. нагоре.
Взех една блузка тип поло за 8лв.
Има якета на 56 и 64лв. 30%
Имаше много желетки, блузки по 7-8лв., анцузи около 33-4, джинси и др.
Приятно пазаруване.
А, на Зара има 50%, но почти нищо не е останало.

мен ме интересува Бенетона, ако някой е видял намаление...?

# 269
  • София
Гелева благодаря за инфото!

А има ли някакви намаления в детския Фокс и в Бенетон?

Общи условия

Активация на акаунт