Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 415
  • 686
  •   1
Отговори
# 285
Нати, благодаря  bouquet

# 286
Момичета в Дика и Кенсол има ли намаление, моля ако някой знае да отговори, че съм от провинцията и се чудя да отида ли до София за един бърз коледен шопинг.

# 287
  • София
Момичета в Дика и Кенсол има ли намаление, моля ако някой знае да отговори, че съм от провинцията и се чудя да отида ли до София за един бърз коледен шопинг.

Не още. И аз ги дебна  Wink
По принцип съм забелязала, че в "Дика" специално намаленията започват последни  Confused

# 288

По принцип съм забелязала, че в "Дика" специално намаленията започват последни  Confused

В Дика солидните намаления са чак в края на януари.

# 289
Минах днес през Rinascimento има хубави неща. В promod са пуснали намаление 50% на избрани неща, но май нямаше кой знае какво намалено ...

# 290
Здравейте момичета! Ще направите щастлива една 13 годишна девойка ако ми помогнете да намеря хей такова якенце...или нещо подобно  Peace
За Пловдив става въпрос  Wink 

# 291
Това яке от фокс-а, но вече няма никакви якета. Миналата година имаше хубави неща сега като че ли има само боклуци

# 292
  • София
Tочно от Фокса ми казаха,че евентуално през декември ще имат ново зареждане на якета,но не бяха на 100% сигурни.
Така че проверявай този месец там или ги разпитай.Тази информация ми е от преди месец,сега може и повече да знаят.
Успех!

# 293
  • Варна
И аз исках да купя такова на дъщеря ми,но като ходих миналата седмица нямаше никакви якета за момичета.

# 294
Това яке от фокс-а, но вече няма никакви якета. Миналата година имаше хубави неща сега като че ли има само боклуци

Не само във Фокса е така. И в Бенетона и в повечето други фирмени магазини  Rolling Eyes От обиколките ми по Витошка и в Мола, само в Промод ми хванаха окото някои неща. Трябваше да изхарча едни пари за дрехи и едва-едва се справих  Laughing

# 295
магазин Rinascimento на Графа затваря и в момента има тотална разпродажба на всякакви сезони , за няколко дена и после окончателно затваря! На негово място ще има Calliope!

# 296
  • София
магазин Rinascimento на Графа затваря и в момента има тотална разпродажба на всякакви сезони , за няколко дена и после окончателно затваря! На негово място ще има Calliope!

Има ли палта и якета и на какви цени са??? Благодаря

# 297
Благодаря момичета  Hug
Толкова е трудно да угодиш на тинейджър.... цяло събитие е да си хареса дреха, като трябва да се купува нещо и знам че ще е страшно ooooh!

# 298
Ходих до Ринашименто преди малко. Повечето неща са от лятната колекция. Има някое и друго плетиво и панталони, които не ми харесаха. Намалението е от порядъка на 20-30 %.
Якета май не видях  Thinking

В Манго има до 20-30 %, но реално не забелязах.
В Зара Аутлета на Графа има намаление - взех си много симпатична риза. Има различни панталони модел потури или по-скоро с по-дълбоко дъно. Интересни са, ако си падате по такива. 

# 299
здравейте някой знае ли дали има намаление в магазина за обувки "Корида" - испанския на бул."Мария Луиза"?????

Общи условия

Активация на акаунт