Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 391
  • 686
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да се похваля, че най-после открих якето за синчето  Laughing
Магазинчето е на Me Too на ул. Дойран и Гоце Делчев. Има и други много сладки дрешки, а намалението е от 20 до 50%

Каква е цената на якетата?

# 361
# 362
  • София
Магазинчето е на Me Too на ул. Дойран и Гоце Делчев. Има и други много сладки дрешки, а намалението е от 20 до 50%

Купих тип шубичка р.92 - 66 лв.  Peace
Другите не съм гледала, просто това беше, което търсех  Peace

# 363
  • София

Купих тип шубичка р.92 - 66 лв.  Peace
Другите не съм гледала, просто това беше, което търсех  Peace

Със здраве да си го носите!И аз такова търся! Hug
Дебело ли е и имаше ли по-големи номера,ако случайно си забелязала, р.110?

# 364
  • София
Мерси  Hug
Това беше най-големия номер където гледах. Имаше обаче на друго място по-големи якенца и шубички. Тях не съм ги гледала и не мога да помогна за съжаление.
В сайта, който е пуснала galia_mi не можах да намеря нашето моделче. Според мен е доста дебеличко, отгоре е с някакъв промазан плат, отвътре е с полар, има на ръкавчетата ластик от вътрешната страна (като плетено ръкавче - не знам точно как да го обясня...). Качулката също е с полар, има и пухче, което се маха. Със снимки ще мога утре да се включа, че е част от Коледния подарък от баба и кака не трябва да го вижда  Crazy
Ето това е сайта на фирмата, който намерих http://eurofamilykids.com/Contacts.html. Може би ще ти отговорят и по телефона дали има вашия размер  Peace

# 365
Някои знае ли какво става с намаленията в фокса-детския.Последно аз знам за до -50%,има ли промяна

# 366
  • София
50% e намалението на всичко; плюс три щанда с цени около 10, 15 и 25 лв. Якета няма да има повече.

В Oviesse има намалени якета, но това което аз бях харесала го няма. 20% е намалението, не на всичко.

В Mark&Spenser също 20%, без детските дрешки

# 367
  • София
Аз взех на мойта госпожица три тоалета от Маркс енд Спенсър (с 20%) намаление. От любопитство погледнах в английския сайт какви са цените. Втрещих се!!! Поличка с чорапогащник, които аз купих тук за 45 лв. там бяха 8 паунда без намаление. Блузка с половерче тук 65 лв., там 12 паунда, дънки съвсем обикновени тук 19 лв., там 4 паунда. Ние ли сме най-големите богаташи  newsm78

# 368
Аз взех на мойта госпожица три тоалета от Маркс енд Спенсър (с 20%) намаление. От любопитство погледнах в английския сайт какви са цените. Втрещих се!!! Поличка с чорапогащник, които аз купих тук за 45 лв. там бяха 8 паунда без намаление. Блузка с половерче тук 65 лв., там 12 паунда, дънки съвсем обикновени тук 19 лв., там 4 паунда. Ние ли сме най-големите богаташи  newsm78
Ами поръчай от английския сайт. Аз така правя.

# 369
Утре ще ходя в два различни мола и ще ви кажа къде какви намаления има Simple Smile

# 370
  • София
Моля , ако някой знае да сподели, в ECCO има ли намаление, колко % и до коя дата?   bouquet

# 371
В Ecco има до 30%,не съм обърнала внимание до кога и на кои модели обаче.

# 372
  • София

Magia, с повечето вносни стоки е така - тук се умножава по 5, по 6, по 7, че и по повече.

# 373
Направо ме учудват така наречените намаления в българските магазини. Например Овиессе - в Италия ше си го купите за половината цена от тази тук. Незнам за туземци ли ни имат, за много заможни ли? Просто недоумявам. А пък в Англия в сравнение с BG си е направо евтинийка особено по намаленията Mr. Green

# 374
На Маркс енд Спенсър пазарувайте от тук www.dunstar.com цените са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт