Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 348
  • 686
  •   1
Отговори
# 405
На пл.Света Неделя, ъгъла с бул. Витоша Peace

# 406
Kъде е този Промод на Витошка, че нещо не се сещам?Мерси 

На площад Света Неделя, срещу Happy малко диагонално.

# 407
Супер, мерси!

# 408
  • Countryside
Аме те и Еcco са ми с доста консервативни модели.Аз си търся боти и поглеждах в няколко техни магазини-не стига че са 2-3 модела ботите,ама са и като за мама. Laughing
Аз харесвам класика, от Ecco имам 2 чифта обувки, не са мръднали и са изчистен модел, може би консервативен  Mr. Green Както и да е сериозните намаления ще са след НГ, както винаги и тогава, който свари, той ще превари.  Mr. Green

# 409
Знае ли се кога ще има намаления в Promod?

# 410
Знае ли се кога ще има намаления в Promod?
Вече има- 50%.

# 411
На всичко ли е -50% ?  Flutter

# 412
Открих го този Промод, да има 50% не на всичко но на доста неща,аз лично нищо не си харесах

# 413
Открих го този Промод, да има 50% не на всичко но на доста неща,аз лично нищо не си харесах

Аз също днес минах оттам и нищо не ми хареса, а и както казват повечето момичета тук , наистина изглеждат дрехите като втора употреба  Sick

# 414
Ще мина да видя и аз тогава. В сайта няколко неща ми харесаха, но не съм ходила в магазина още.
Може и да не са хубави, или даже да ги няма.

# 415
  • София
И аз така - колкото пъти минавам през Промод никога нищо не си харесвам  newsm78

# 416
За Етам има ли някой новини? Следя си ги да си подновя малко бельото и пижамките  Crazy Чакам го от доста време намалението, а нямам време да проверя

# 417
  • София
А прави ли ви впечатление,че намаленията тази година са доста символични!?Сложили намаление -50%,а то само на най-скапаните неща.Ако има на всички стоки,то е до 20%.
Случайно някой да знае какви намаления и кога правят BOSS?Мъжът ми си хареса едни дънки и бих го изненадала,даже и януари,но нямаха на 27 декември никакво намаление.Досега нищо не сме купували от тях,че без намаления цените им хич не ми допадат Close

# 418

Аз също днес минах оттам и нищо не ми хареса, а и както казват повечето момичета тук , наистина изглеждат дрехите като втора употреба  Sick

Това е много странно, защото аз каквото съм поръчала от сайта няма грешка.

# 419
Определено намаленията тази година са символични, предвид  финансовата криза. Магазините в Италия, Англия от септември бяха пуснали новите колекции с намаления, а нашите псевдо-търговци още разсъждават на принципа "Ден - година храни!"
Най-много ме дразни, че някои магазини пускат стока от минали сезони с 50 процента намаление, когато мястото и е в аутлета или на боклука.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 13:56 от rapunzel

Общи условия

Активация на акаунт