Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 344
  • 686
  •   1
Отговори
# 420
Определено намаленията тази година са символични, предвид на финансовата криза. Магазините в Италия, Англия от септември бяха пуснали новите колекции с намаления, а нашите псевдо търговци още разсъждават на принципа "Ден - година храни!"
Най-много ме дразни, че някои магазини пускат стока от минали сезони с 50 процента намаление, когато мястото и е в аутлета или на боклука.
Napalno podkrepiam mnenieto

# 421
За Етам има ли някой новини? Следя си ги да си подновя малко бельото и пижамките  Crazy Чакам го от доста време намалението, а нямам време да проверя
Niama nikakvo namalenie o6te

# 422
  • София

Това е много странно, защото аз каквото съм поръчала от сайта няма грешка.

Както знаеш от темата за Промод аз също съм фен на марката и повечето ми дрехи са от там. Аз досега не съм била разочарована от нищо тяхно, колкото до магазина тук - ходила съм само веднъж и честно казано не ми прилича на дрехи втора употреба.По-скоро като влизам в МАНГО в Мола изпитвам такива чувства,но за всеки е различно.

# 423

Това е много странно, защото аз каквото съм поръчала от сайта няма грешка.

Както знаеш от темата за Промод аз също съм фен на марката и повечето ми дрехи са от там. Аз досега не съм била разочарована от нищо тяхно, колкото до магазина тук - ходила съм само веднъж и честно казано не ми прилича на дрехи втора употреба.По-скоро като влизам в МАНГО в Мола изпитвам такива чувства,но за всеки е различно.

И аз съм ходила само един или два пъти, но търсех точно определени артикули, за да ги докладвам в темата, и не обърнах много внимание на останалата стока. Спомням си само, че всичко беше доста натъпкано и претрупано, трудно се намираше това, което търсех... ама не е такъв боклучарник като Тера нова или Манго (в които не съм влизала повече от година, простете, ако има промяна).

# 424
  • На черешата
 А в Дика кога се очакват по-сериозни намаления ?
На 30-и минах, ама скръбно, намалили няколко неща само..., не ми харесаха.  Sad

# 425
Момичета искам да ви попитам спешно - има ли Манго в Сити център на Хемус?

# 426
  • Sofia
Не, няма. Само в МОЛ-а и на Витоша.

# 427
  • На черешата
 Ходих в Манго, и там зле положението, почти нищо интересно нямаше.  Confused

# 428
Ходих в Манго, и там зле положението, почти нищо интересно нямаше.  Confused
Съгласна!

# 429
В Манго във Варна от днес има 50% намаление.

# 430
В Манго в София има 50% намаление, но не на всичко, някои неща са с 30%. За съжаление поне за мен интересните неща и по-качествените са все още с 30%, ако не греша даже на първия етаж на Витошка е 50%, а на втория някои неща са си с 30% намаление. Аз лично харесах едно сако с пола, но то все още е на сериозна цена и се надявам да оцелее поне до 50% (сега е на 30%). Все още чакам да пуснат в Етам намаление, дано да е скоро.

# 431
Като почне намалението в Еспри Варна , свиркайте , аз ходих днес но имаше само частично и то е от няколко месеца

# 432
Аз пък харесах доста неща в Манго вчера на вече приемливи цени. Сдобих с 1 жилетка, но тези дни ще си взема сако и рокля.

# 433
  • Sofia
И аз напазарувах чудесно в манго вчера - панталон, риза и чудесна блуза.
С малко повечко търсене се намират хубави неща.

# 434
  • София
И аз към Мангото имам противоречиви чувства.Няколко години подред все обикалям и все нищо не си купувам.Ако си харесам нещо не ми стои добре или няма моя номер,а сега лятото си взех и сако и страхотни дънки и смятам,особено за дънките, да повторя.Тъмни са,но няма промяна в цвета,а почти не ги свалям.Направо съм влюбено в тях.

Общи условия

Активация на акаунт