Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 336
  • 686
  •   1
Отговори
# 480
  • В най - голямото село
Цитат
От утре започва намалението в Есприт, поне в софийския така ми казаха.

Ходил ли е някой вече , че и аз го чакам

Има намаление до 50%.. но смятай, че има много малко неща с това намаление. Аз си взех едни ластични дънки намалени от 99 лв, на 79 лв.

# 481
В Геокс има 50% намаление на всичко.

А знаеш ли от кога са пуснали тези 50%, в смисъл дали се е поизчерпало или все още може да се намери нещо хубаво (интересувам се най-вече за детскитте обувки)?

В понеделник купих от мола срещу Хемус, забърсах едно моделче, намалено от 79 на 39, иначе се въртят около 50-те лева детските, имаше номера, вчера минах през този на Съборна, и там имаше голям избор на номера и модели, за детските говоря и аз.

# 482
  • София

В понеделник купих от мола срещу Хемус, забърсах едно моделче, намалено от 79 на 39, иначе се въртят около 50-те лева детските, имаше номера, вчера минах през този на Съборна, и там имаше голям избор на номера и модели, за детските говоря и аз.

Мерси много  bouquet  bouquet  bouquet, отивам да им метна едно око Wink и ще докладвам Simple Smile

# 483
Bobo Zander в ЦУМ - 50-70 %
По спортните магазини в ЦУМ - Адидас, Найк, Лакост и Пума - около 20-30 %

# 484
А в Bobo Zander има ли нещо интересно?Или само бабешките модели са намалени?Непременно ще скокна до там.

# 485
А в Bobo Zander има ли нещо интересно?Или само бабешките модели са намалени?Непременно ще скокна до там.

Ами какво да ти кажа - зависи какво харесваш. Класически делови костюми, но честно казано нищо не ме грабна, освен едни много приятни ризи с модерните къдрици отпред, тип жабо. В тях се загледах, но пък и не съм преглеждала щтателно. Беше пълен магазинът, де - суетяха се, пробваха  Wink

# 486
  • София
Така, сега доклад - ходих до Геокса на Витошка - нещо не останах очарована, нямаше избор за зимни дет.обувки - 2-3 чифта и 2-3 чифта ботуши, маратонките - имаше от моделите дето са най-шарени ( аз не ги харесвам тях) Confused.
Мисля да отида до Сити центъра - там дано има по-голям избор  Rolling Eyes, миналата година от там купих на малките.
Иначе дамски и мъжки имаше - даже не лоши модели на дам.ботуши, за по 200лв.

Минах и през ЕССО-то - изнудих продавачката да ми каже - другата или по-другата седмица ще пуснат 50% намаление Wink

Минах и през Фурла - там има 60% намаление, в Дика - 50%.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 14:12 от Jujka

# 487
  • Sofia

Минах и през ЕССО-то - изнудих продавачката да ми каже - другата или по-другата седмица ще пуснат 50% намаление Wink

Ще споделиш ли резултата от изнудването Laughing

# 488
  • София

Ще споделиш ли резултата от изнудването Laughing

Е, това е де, не искаше да каже кога ще е намалението, ама аз излязох малко нагличка Embarassed и тя хъката мъката и ми каза. По принцип, нямали право да казват с цел да си правят голям оборот и шефовете не им давали да казват.

# 489
  • София
В Дика намалението на вси4ки стоки ли е или на някой само?

# 490
  • София
В Дика намалението на вси4ки стоки ли е или на някой само?

Не съм влизала, на витрината има табела -50%.

# 491
От утре започва намалението в Есприт, поне в софийския така ми казаха.
Ходил ли е някой вече , че и аз го чакам
Ima namalenie no ne vleznah za da vidia kakvo i na koe. Na vitrinata pi6e samo SALE

# 492
  • София
В Спридера от 40 до 70% намаление.Освен това това открих до него на бул."България"-Зара мега АУТЛЕТ/за мен нещо ново Rolling Eyes/ и имаше хубави неща.Панталоните бяха 25-27лв повечето.

# 493
  • София
Обикалям безуспешно в търсене на ботуши  подходящи за пола,равни от естествена кожа.Виждали ли сте наскоро нещо такова!Благодаря предварително!  bouquet
И да дам инфо за намаление-30% на всичко стоки от магазин Adilisk в подлеза на Плиска.Купих си от там пола и риза и съм много доволна Simple Smile

# 494
Равни в смисъл без ток?Хм,те май се водят спортни..виж това,очаква се и намаление:
http://www.ecco.com/bg/bg/kolektsia/damski/casual/41963/00101/detail.do

Общи условия

Активация на акаунт