Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 311
  • 686
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тази година ми прави впечатление,че във всички обувни магазини имаше 36 номер ботуши и боти,поне по Графа,които минах.
Иначе извода,който си направих е, че по-добре маркови боти или ботуши за 100-160лв/с намалението/,отколкото български или "италиански" незнайно къде произведени.Разликата в повечето случаи е около 30лв.От миналата година цените на българските боти и ботуши доста се повишиха.

# 541
да няма вече тема и пролет лято 2010?

# 542
  • софия
Много съм си харесала една чанта в Мотиви и е на добра цена, но е тъмно синя аз нямам нищо в този цвят  #2gunfire.Знаете ли дали някъде има черни чанти от естествена кожа на добри цени. Чудя се за Манго ама скоро не съм ходила  bouquet

# 543
Днес и аз я харесах тази чанта, от много време я гледам, но този цвят и аз няма с какво да я нося Crazy Чанти хубави има в магазина на Nine West, но нямам представа за цените, сигурно са сериозни, дори и на намаление (ако има не съм ходила до там). В Манго почти нищо няма, на първия етаж са чанти от новата колекция, които са сладки, но не съм сигурна али са това, което търсиш. Аз нещо много трудно си намирам чанти. Успех  Peace

# 544
  • София
Момичета,
Вчера, като се прибирах минах покрай магазина на Еко на М.Луиза - на вратата имаше намаление до 50%.
Утре отивам в Мола на Стамболийски да огледам вс. магазини и ще докладвам. От една колежка чух вчера, че нямало почти нищо детско в Бенетона, пообрало се е.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:04 от Jujka

# 545
  • София
Момичета,
Сега като се прибирах минах покрай магазина на Еко на М.Луиза - на вратата имаше намаление до 50%.
Утре отивам в Мола на Стамболийски да огледам вс. магазини и ще докладвам. От една колежка чух вчера, че нямало почти нищо детско в Бенетона, пообрало се е.

Аз днес ходих конкретно до Еко в мола. Да, има табела, че намалението е до 50%, но аз на обувки намалени 50% не попаднах. Crazy (гледах основно зимни обувки)
Някой знае ли дали това е последното намаление или има шанс да намалят всички обувки на 50 %?

# 546
Здравейте, дали има някъде намаление на дестки дрешки - зимно яке ми трябва за 6-7 годишно момиченце.

# 547
  • Sofia
в Дика как е положението - някой ходил ли е?

# 548
  • Пловдив
Детските обувки в ЕССО са на 50 %.Днес и аз бях по софийските намаления.Купихме обувки на дъщеря ми.Не точно такива каквито търсех, но пак съм доволна.Някой питаше за тези ботуши:
http://www.ecco.com/int/en/collection/women/business/96183/00101/detail.do
Бяха намалени на 239 лв от 299.Как ги сметнаха тези 50%.Направи ми впечатление обаче че и на "Витоша" и на "Славейков" имаше изложен № 39.
В "Бенетон" е пълна лудница.Едвам намерих един панталон нейния номер.Всички е нахвърляно едно върху друго и намах нерви да ровя.Тук в Пловдив не съм ходила да видя какво е положението.

# 549
в Дика как е положението - някой ходил ли е?

В четвъртък бях там - има намаление и са сравнително прилични цените  Peace

# 550
Наскоро открих този сайт и май ще се възползвам да си поръчам нещичко.Определено има хубави неща на прилични цени.  http://www.paolobotticelli.com/bg/index/index/index.html

# 551
Наскоро открих този сайт и май ще се възползвам да си поръчам нещичко.Определено има хубави неща на прилични цени.  http://www.paolobotticelli.com/bg/index/index/index.html
И много некачествени ... има цяла тема за тях

# 552
Съжалявам незнаех.Мерси че ме светна преди да съм изгоряла.

# 553
В Манго как се развиват нещата? Колко е %?

# 554
До скоро беше 50

Общи условия

Активация на акаунт