Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 302
  • 686
  •   1
Отговори
# 525
Е чак 400лв не съм видяла,ама айде...най-високата цена,която видях в магазина беше 280лв.Аз си взех преди около 2 седмици за 200лв.

# 526
  • София
Още няма 50% намаление в ЕССО. Информация от онзи ден.

# 527
  • София
На Ессо, според мен,въобще не гледайте какво има в сайта.Понеже си търсих боти и си харесах няколко модела се оказа,че в магазините им няма почти нищо.3 модела боти и това е и то най-семплите. В недела със сигурност нямаше 50% намаление.

# 528
В Play life в Мола на Стамболийски знаете ли дали пускат 70% намаление, в понеделник бяха на 50% Peace

# 529
Надали ще има 70 %

# 530
  • София
Desi_2  ,благодаря ти!  bouquet
Аз обаче си търся кожени ботушки.

# 531
  • София
И днес в Ecco няма намаление, но наистина няма какво да си купиш, много беден избор, да не кажа никакъв.

# 532
  • София
razel_dazel,в МОЛ-а на Стамболийски днес ги видях тези обувки,но не погледнах за номера,даже не видях й цената.

# 533
  • Пловдив
Благодаря много.Цената е без значение, дано да има номер като отида   bouquet

# 534
Момичета някой знае ли  дали има намаление на слънчевите очила в Манго? Thinking

# 535
Момичета някой знае ли  дали има намаление на слънчевите очила в Манго? Thinking
Ima, da , no neznam kolko procenta e. Merih edni koito struvaha 20lv

# 536
  • София
Момичета какво е положението с детските дрехи в Бенетон,Фокс,Есприт,Окайди и има ли сериозно намаление?

# 537
  • София
В Есприт и Окайди има много хубави намаления, купих на дъщеря ми някои неща. Peace

# 538
  • София
В Бенетон има много хубави намалени детски дрешки, за мойта племенница, която е на две години, й взехме жилетка, джинси за 22 лв.Има и много хубави блузи с дълъг ръкав. Бързо свършват нещата, за другите магазини нищо не мога да кажа. От вчера има до -50  процента намаление в Том Тейлър.

# 539
Момичета
благодаря ВИ!  bouquet  bouquet  bouquet
ЩЕ чакам и аз да намалят!Ако някой види някъде подобни модели намалени , да ми пише !!
Да ви кажа , че на Дафне има намаление на много неща , ама не е голямо 30-35%  - взех си костюми за работа - но по - добре на магазина им на ул. Ангел Кънчев , че на др . нямат номера или не са наред нещата  и тр да ходя до другия.
СЪпруга ми си купи намалени бизнес боти на Дондуков - магазина е с българска стока /незнам дали за всичко/, но са намалени боти и ботуши само.Бизнес мъжки боти за 65-80 лв има. ДАмските нямаха голяма намаление , но имаше едни от 200 и нещо на 90 , ама малък номер 35 и 36 !
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт