Размяна на парфюми ХХV

• 56 195
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Едно пиле ми каза,че днес имаме рожденичка във форумчето-
Bastetчестит рожден ден!Бъди жива и здрава и винаги добре парфюмирана newsm51

Разменям Miss Dior- Dior 50мл от 100 в старата опаковка!

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 11:48 от iskra72

# 586
Направих тема да я поздравим тук.

# 587
Момичета, тази тема заприлича на спамо-чат от лични съобщения за обща употреба, благодарности и възхвали на прекрасните съфорумки и парфюмите им, честитки за РД и т. н.  ooooh!
Не може ли да поограничим личната комуникация тук и темата да си остане само за размени на парфюми?

Денс, чудесна идея за отделната тема!

# 588
Аз установявам за себе си, че много искам един парфюм и като си го взема и много бързо му се насищам. Какво ми има - не знам    newsm78 smile3538 В тоя ред на мисли вече разменям  20мл отливка на Шанел Алюр EDT. Много ми се иска малко от новичките - на Кензо, Кашарел, Фере. Или пък Еуфорията.. Сякаш нешо по-сладникаво ми се иска..

# 589
Аз установявам за себе си, че много искам един парфюм и като си го взема и много бързо му се насищам. Какво ми има - не знам    newsm78 smile3538 В тоя ред на мисли вече разменям  20мл отливка на Шанел Алюр EDT. Много ми се иска малко от новичките - на Кензо, Кашарел, Фере. Или пък Еуфорията.. Сякаш нешо по-сладникаво ми се иска..

може би бъркаш темата?!?

# 590
защо да я бърка, нали е писала какво заменя и за какво също?

# 591
да, съжалявам, прочетох само първия ред и не видях, че има неща за размяна, за което се извинявам на  Very Irresistible Peace

но в крайна сметка, имате си тема за размисли и страсти, чатете си в нея  Rolling Eyes

# 592
  Joy ще си четем  Hug

# 593

чатете /от 'чат'/, т. е. оставете тази за парфюмни размени, има други теми за обсъжадане на същите неща

# 594

чатете /от 'чат'/, т. е. оставете тази за парфюмни размени, има други теми за обсъжадане на същите неща

а, да не съм дочела! айде стига спам наистина   bouquet

# 595
След дълъг размисъл реших да се разделя с тази красота -L'eau de Kasaneka - Menard от 50 мл липсват макс. 5 мл, ЕДП е.Много красив аромат, но на моята кожа не стои достатъчно добре.Флаконът изглежда точно като на снимката, вкл.фльонгата  Wink

Бих го разменила за Аllure Sensuelle, пак ми се прииска да го имам  (парфюмът е от същия ценови клас, някой да не си помисли нещо  Mr. Green)

# 596
Все още разменям In Control Curious на Britney Spears, тестер /без капачка/, 100 мл. Купен е от Мегашоп, само пробван.
Ето парфюмното ми гардеробче
http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=8798

# 597
Момичета, тази тема заприлича на спамо-чат от лични съобщения за обща употреба, благодарности и възхвали на прекрасните съфорумки и парфюмите им, честитки за РД и т. н.  ooooh!
Не може ли да поограничим личната комуникация тук и темата да си остане само за размени на парфюми?

Peace Добре,че някой ссети да го каже,че аз бях намислила да направя забележка.

# 598
Момичета, тази тема заприлича на спамо-чат от лични съобщения за обща употреба, благодарности и възхвали на прекрасните съфорумки и парфюмите им, честитки за РД и т. н.  ooooh!

Денс, чудесна идея за отделната тема!

Много сухо ще е,на мен така ми допада  Rolling Eyes
Аз нямам за размяна засега,но ви следа  newsm51  spam2

# 599
  • Варна
Тъй де, ама направо бъктисва човек да чете благодарности и пожелания.
То бива спам и чат, ама поне с мярка да е, понякога цели няколко страници с едни и същи благодарствени реплики. Чак да забравиш в коя тема точно си попаднал.
ЛС нямате ли си?

Общи условия

Активация на акаунт