Размяна на парфюми ХХV

• 56 069
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Честита нова темичка Simple Smile Запис + търся за покупка (или замяна; не ми се отдаде да го поръчам  Cry )

Предлагам (по-принцип  Rolling Eyes )

Cacharel - Amor Amor Eau Fraiche - 23/100ml
Body shop - Cassis Rose Body Mist - 30/100ml
Celine - Celine - 14/30ml

# 46
  • Sofia
не мислих,че моите ''антики''ще ви заинтригуват newsm78.За размяна не мисля,тъй като си имам достатъчно...Но ако имате предложения за цена ще го обмисля newsm78,но без куриери,среща в София.

# 47
  • София
Доли, пълна ти е кутията със съобщения....

# 48
  • София
я, да ви следя - да не изпусна нещо интересно  Laughing

# 49
Doli, голям наплив е при тебе ...

# 50
ot fragrancex,49/50ml Peace

# 51
Някой може ли да ми каже има ли разлика между Flowerbomb парфюм и Flowerbomb extreme варианта?Освен ,че екстрийма сигурно е по-силен като аромат?Мерси Wink

# 52
  • София
Някой може ли да ми каже има ли разлика между Flowerbomb парфюм и Flowerbomb extreme варианта?Освен ,че екстрийма сигурно е по-силен като аромат?Мерси Wink
Има лека разлика в аромата, почти незначителна... По-силен...незнам... Аз лично предпочитам Flowerbomb ЕДП...

# 53
Благодаря Noir  bouquet

# 54
не мислих,че моите ''антики''ще ви заинтригуват newsm78.За размяна не мисля,тъй като си имам достатъчно...Но ако имате предложения за цена ще го обмисля newsm78,
Ok,добре че писа тук,на ЛС нямам отговор от теб за размяна Thinking
Значи, никой няма притеснения от ностно срока на годност на прафюмите Peace

# 55
Търся пробичка на Арманд Баси- Ин Ред  Praynig

# 56
Разменям -

Cinema Festival d`Ete , 60/65 мл. едт., от 90. Една идея по- свеж от класическия, но също така траен Simple Smile

Отворена съм за предложения  bouquet

Благодаря на Ирина Бонева за коректността и хубавия парфюм Simple Smile Peace

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 18:59 от Tess d`Urberville

# 57
не мислих,че моите ''антики''ще ви заинтригуват newsm78.За размяна не мисля,тъй като си имам достатъчно...Но ако имате предложения за цена ще го обмисля newsm78,
Ok,добре че писа тук,на ЛС нямам отговор от теб за размяна Thinking
Значи, никой няма притеснения от ностно срока на годност на прафюмите Peace

аз пък от 2 часа се опитвам да "закупя" нещо , но ЛС няма начин да и се изпрати  Confused

# 58
и аз се записвам въпреки че точно това което търся в момента тука го няма,но все пак да наблюдавам кръговрата на парфюмите в парфюманията

# 59
  • Sofia
Още трички...L'Air du Temps-Nina Ricci-30ml.,Organza-Givenchy-80ml ,Van Cleef&Arpels-50ml.

Общи условия

Активация на акаунт