Размяна на парфюми ХХV

• 56 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Разменям:
25 мл. от РЕД ДООР на Е.Арден (не можах да го възприема и това си е), и около 40 мл. от това:
http://uk.shopping.com/xPO-Gabriele_Strehle_Strenesse_Women_by_G … u_De_Parfum_Spray

Може и двата за един Peace

# 631
Здравейте момичета,предлагам  20 мл отливка във хубав,луксозен флакон,която получих от vmarinska, от този парфюм http://www.yatego.com/ritzy-parfums/p,495a5b43ca407,4713823b2906 … rills-dark-extacy, за съжаление не се оказа моят аромат... Rolling Eyes

# 632
  • Шумен
Момичета, тествах Опиум и много ми хареса на първо "четене" , но понеже е ядрен Mr. Green и искам малко да го понося и така да реша за покупка , та някой може ли да ми отлее 10мл , а аз предлагам в замяна същото количество на Elle by Yves Saint Laurent
Praynig

# 633
  • София

Добавям за размяна:

60мл от 100мл, има си и кутия! На милата ми братовчедка е, която като се виждахме днес го извади от чантата, набута ми го в ръцете и каза да го разменям, че втора опаковка вече й идва в повече... Mr. Green Идеята е да не се съобразявате с моите предопчитания (тези от вас, които са наясно с тях), всякакви предложения са добре дошли....

Да кажа, че тя мноооого харесва J'Adore.... Mr. Green

# 634
  • при морето
Мога да предложа отливки от 10мл. от :
Цветето на Кензо
Джунглата на Кензо
Червената Габана
Мажи на Ланком
Амариж на Живанши
Хипнотичната отрова на Диор
Търся,т.е бих се зарадвала на :Галиано,Линстант Ирис,Елиън,Фракас! Hug
Да напомня! bowuu
Peace

# 635
  • София
Благодаря на по-опитните мацки и с набито око, които ме 'накараха' да погледна по-съсредоточено на флакона- от 60 мл е (а не 100 мл, както бях писала). И пак:

разменям тестер 30/60 мл Roberto Cavalli Her   
Отворена  Sunglasses съм за предложения на лични или тук.  Grinning

Извинявам се за объркването  Rolling Eyes

# 636
  • Варна
galita, давай на сляпо все пак да се пробваме, а? Mr. Green

Стики, поизчисти си кутията! Peace

# 637
  • София
Разменям    25/30 мл. само за    

# 638
Здравейте пак,

Ами току що получих дългочаканата си МаДам и ето, че я разменям - чисто нови 100 мл от Ягодка.

Е, не можах да се разбера с изгорелите гуми, а така ми се искаше...................... Sad Crossing Arms Crossing Arms

Предложения на лични, мога и да я продам евентуално  Thinking

# 639
  • Варна
Eau des Merveilles - РАЗМЕНЕН

# 640
Разменям Champs Elysees - Guerlain - 25/100 мл, получен от размяна от тук, но не са за мен тези липи  Wink.Без кутия, не е тестер.
Отворена съм за всякакви предложения

# 641
Здравейте, аз пак тук. )

Реших да разменя и CH на Carolina Herrera.
От 30мл, са останали 28мл, пръснала съм само 2пъти, за да установя, че не ми харесва (прекалено ми е сладникав).
Продължавам да разменям и останалите - Жадор, Бейби Дол на ИСЛ (и двата оригинални, от 30мл са останали 25-26мл) и Rumer 2Rose (тестер, от 100мл да липсват 5-10мл)

# 642
Никой ли не иска estee lauder-pleasures intense,17/30мл,подарък ми е от чужбина,но започнах да кихам от него,въпреки че го харесвах.Търся свежи аромати или boss femme,omnia crystaline,amethyste,green jade и.н.

# 643
Mirama,писах няколко ЛС,не ги ли получаваш?

# 644
  • Враца
Разменям точно половината от 30 милилитров флакон на
Duende -  Jesus Del Pozo,
без кутия , с капачка:

Общи условия

Активация на акаунт