Ти какво сготви? Снимай, покажи! 48-ма тема

• 92 418
  • 662
  •   1
Отговори
# 285
Пак разкошни неща сте направили!!!!   bouquet  bouquet
Не мога да намеря това шоколадово изкушение на  Нордина?? Моля ви помагайте,че ми влезе в програмата .... Simple Smile Simple Smile

Ето го тук, тя е сложила линк над снимката. И да се похвалиш, като го спретнеш!  bouquet

# 286
Кари, може ли рецептата за меденките на Джули

# 287
# 288
И не мога да не отбележа пицата на Селма, това са олимпийски размери  Laughing Ма направо си я представям как ухае на прясно печен хляб  Heart Eyes
   Мерси,Кремче Ванилия! Grinning
   Наистина прекрасно ухаеше пицата!За минути почти не остана от нея. Crazy Crazy Crazy

# 289
viara.an за подлученото мляко - зеления лук отстрани ли имаш предвид (на това ми прилича) или има друга скрита тайна вътре  Flutter Аз пък знам с пресован чесън да се меша кисело мляко  Party

Кремче ванилия , към  киселото мляко прибавям няколко супени лъжици готварска сметана ,посолявам на вкус и добавям чесън на прах . Зеленичкото е наситнен магданоз .

# 290
# 291
Здравейте кулинари.  Hands Clap Браво на вас,за пореден път ще си открадна рецепта.
Картофеното руло на Пеп-4о.
Днес ще хапнем пиперки с ориз,кайма и много,а ма много праз лук.

# 292
  • На брега на реката
v.i.k.i, къде ги пече с тази  тавичкаLaughing 

Не съм се сещала да ползвам такава като по-малък съд .

# 293
Кloi във фурната,но този модел е плитък затова ориза беше готов преди да ги запека.

# 294
  • София
vangobi, може ли рецептата за шоколадовото аморе? Аз като чуя за нещо шоколадово и не мога да не полюбопитствам Heart Eyes.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429431.0;topicseen

# 295
labrex,благодаря ти  Heart Eyes
Ивка,удоволствие е за мен ,че си се доверила на бананово- шоколадовото изкушение   bouquet  bouquet  bouquet Изглежда много добре и като знам колко е вкусно...мммм
Момичета благодаря ви за одобрителните думи  Blush Blush Blush

polin_a,мекиците изглеждат много изкусително Naughty

Днес набързо Пилешки дробчета с ориз на фурна

# 296
  • Пазарджик/Лондон
vangobi, може ли рецептата за шоколадовото аморе? Аз като чуя за нещо шоколадово и не мога да не полюбопитствам Heart Eyes.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429431.0;topicseen

Благодаря ти  bouquet!

Кремче Ванилия, авторката на рецептата е кръстила сандвичите "пенсионерски", но спокойно може и "студентски " да са Joy.

# 297
В добавка ,за следобедното кафе и вдъхновена от Vangobi,направих за първи път кифличките на Marabu.Направих ги с пълнеж от локум,станаха превъзходни Heart Eyes

Аууу много вкусно изглеждат Flutter може ли рецептата  Praynig Praynig

asyalein моля за рецептата за ньоки-те  Praynig

# 298
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

asyalein моля за рецептата за ньоки-те  Praynig

ето ги ньоките, ползвах Хокаидо  Peace
този път ги правих без яйце и вместо с картофи - с брашно.
също стават хубави.

след като ги сваря ги запържвам в малко масло с 2-3 листа салвия Peace

от мен:
крем супа от тиква

# 299
Apple crumble, не съм сигурна как се превежда, но е ужасно вкусно и лесно за приготвяне. Давам ви линк към рецептата ако ви интересува. Аз слагам по-малко захар и 50/50 брашно и овесени ядки.
http://www.videojug.com/film/how-to-make-apple-crumble

и уникалните солени мъфини на Сливница

Общи условия

Активация на акаунт