Ти какво сготви? Снимай, покажи! 48-ма тема

• 92 090
  • 662
  •   1
Отговори
# 90
  • out of space
Рени55, как правиш качамака?

# 91
Venetta,Селма,Асе,Краси,благодаря ви за пожеланията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

tedi80 ,честит ти рожденник....много здраве и късмет ви пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

Вечерята ......

Пилешко филе с гъби в млечно сметанов сос   

# 92
Добър вечер! Страхотни сладкиши видях Whistling
Ние днес ще вечеряме пиле фрикасе
Лека вечер!

# 93

Пандишпаново ли беше тестото?

да, но яйцата се биеха над вряла вода Thinking

Хммм....Досега не съм попадала на подобна рецепта.
   Важното е,че си довлна от вкуса! Simple Smile

# 94
  borianna,отдавна неупотребявам месо,но все-пак оценявам твоето пиле фрикасе!nordina и твоето пилешко също! thumbsup
  vangobi,много хубав Гараш!И браво на сина ти за красивия сандвич! Grinning
  Elbereth ,как бих ти уважила простата леща,а и качамака на рени55 ! Flutter
  vesi_nn ,кюфтенцата и тортата са мммммммммного апетитни! Hug
  ивка27,отличен запис! smile3503

# 95
Само хляб от мен за днес, но правен на ръка, защото хлебопекарната ми издаде окончателно багажа!

Бял и Многозърнест хляб

# 96
  • Пазарджик/Лондон
Сетих се за кексчетата в чашки на Блонди и ги направих, много се харесват вкъщи Wink. Ето и снимки - една преди и една след напудрянето Heart Eyes:

vangobi , тортата изглежда вкусно Hug.

# 97
  • На брега
Ех момичета  Hug, два дни не влизах във форума и не мога да ви стигна...
Честити ученици на всички мами и баби!
Bergkristall, извини ме за късния отговор - ябълковите рогчета са от "вкусната страничка" на Асялейн, която между другото отново ме провокира с плодовото суфле.
Нордина, честита рожденичка и на теб и на Теди  bouquet Крустата с плодове изглежда превъзходно.
Тортите на esy и vangobi.
И на marabu сандвичите също изглеждат вкусни... Понякога, когато нямам приготвена храна за обедната почивка, а вече ми е омръзнало менюто в ресторантчето до офиса - също си нося сандвич от къщи, не така красиво изглеждащ, като твоите и на сина на vangobi  Mr. Green.

# 98
За днес свински дроб.По рецептата на Цецето. Simple Smile

# 99
NovaTema Благодаря   bouquet
Аелис ,качамака го правя и аз за пръв път,много е лесен
250 гр.царевично брашно царевичен грис се изсипва в един литър мляко(аз ползвах соево и сложих малко зеленчуков бульон на прах)или вода,бърка се непрекъснато на тих огън 10 мин.(така поне пише на опаковката на моето брашно царевичен грис).Разстилам в чинийката,отгоре поръсвам с натрошено сирене.Запържвам в малко зехтин червен пипер(може да се запържи и в масло,въпрос на вкус Grinning)поливам натрошеното сирене със зехтина и това е много е лесен,не съм вярвала.
Хубава вечер на всички  bouquet
Сега пак ми се прияде качамак Mr. Green

Направих редакция царевично брашно-царевичен грис,защото сега видях рецептата на рени55 и чак сега се сетих че има разлика  Blush

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 23:01 от Bergkristall

# 100
Elbereth лещата си е класика, твоята снимка също  Grinning
Поздравления на Рету и Цецето за сътворяването на този вкусов шедьовър - за мен готвенето на дроб е проблематична задача, но такива картинки много улесняват  Grinning

Замислям се и аз за качамак тези дни, но ще е при следващото пазаруване  Thinking
Сега обаче имаме риба (херинга и треска), и я катурнах всичката в тигана  Laughing После бешамел с повечко лимонче и чер пипер, и магданоз докато има пресен в градината.
 Десерта е кекс-сандвич (разрязан на две, вътре с плънка от пласт сметана и пласт сладко), заквасена сметана и боровинки:

# 101
  • София
Добър вечер и от мен!!!

Записвам се за днес с Шоколадово-банановия кекс по рецепта на Селма.Отново благодарности за тази рецепта  bouquet.Правя го за пореден път и винаги става страхотен Peace
А ето го и него:

Честито на празнуващите рожденници днес!!!

Качамак и аз много обичам.Определено от снимките,които видях направо ми замириса на качамаче със сиренце Heart Eyes
Видях и много хубави торти и кексчета Grinning

# 102
Pinki_81,кексът изглежда прекрасно! Heart Eyes Дали е правен с черен шоколад?Доста е светличек.

# 103
  • София
Да, с черен шоколад е, но по-малко от 100г (толкова имах Embarassed)
Но вкусът му пак е страхотен Peace

# 104
Да, с черен шоколад е, но по-малко от 100г (толкова имах Embarassed)

И аз трудно се сдържам да не похапна от тази съставка ! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт