Ти какво сготви? Снимай, покажи! 48-ма тема

• 92 418
  • 662
  •   1
Отговори
# 270
За закуска днес имахме кокосов сладкиш.

# 271
 Pety,разкошен е,а каква коричка има  Crazy

# 272
Благодаря, Elbereth!  Аз много харесвам прясно зеле, но не зная как да го готвя сама - ще опитам по твоята рецепта!

# 273
  • област Софийска
Днес мусака

и шоколадово-банановия кекс на Селма, страхотен   bouquet

# 274
A  при нас пилешки пържолки на фурна с гарнитура картофки, моркови, гъби:

# 275
  • Варна
Ето днес върху какво се трудих:
Пиле с гъби и зеленчуци

Торта с карамелизирани банани на Нордина.
Специални благодарности на Нордина, страшно какаово-шоколадово изкушение.

Момичета страхотни неща видях.
Венета хлебчетоти е страхотно и аз днес правих едно ръжено но не беше за снимка Embarassed
Рени55, незнам какво не им е сполучливо на тотртите но изглеждат много вкусно.
Аsyalen ,ти винаги си на ниво #Crazy
А месеницата на Кари ще я правя и аз, явно Heart Eyes
Пети искам и аз от твоята закуска.
Пиши рецептата моляте.
И аз докато пиша Мариета пусна едни сочни пилешки пържоли, добре че се навечерах преди да седна на комппютъра.
Е Нордина стига де, сега и този крем трябва да правя.
Аз съм ти голям фен между другото Stop

# 276
хайде и аз да дам отчет за неделното готвене  ooooh!

Филе от сръндак

Картофено руло

Яхния от пиле с картофи

Пържоли с гъбен сос

Кифли с мармалад

и недокументирани:
Супа картофи   Паниран сладолед  Ориз със зеленчуци

# 277
  Пеп-4о,чак ме е срам да публикувам след твоето множество на страхотни вкусотии! Grinning Embarassed

Аз направих вегетарианска бъркана пица.Получи се страхотна!Дебеличка,както обичам! Flutter

# 278
Стоева както винаги всичко изглежда много вкусно  Heart Eyes

ивка27 сладкиша изглежда много вкусен
Marieta апетитна порция

и за всички момичета които съм пропуснала   bouquet
днес с децата правихме меденките на Джули

# 279
Eee, вие много сте вдигнали летвата напоследък!

Добре че се постарах естетично да опека наденичките  Laughing 'Начи, наденички на скара, гарнирани със задушени моркови, със зелен лук и кубчета кашкавал, и заляти със соса от морковите, на който прибавих горчица.

Rumya мерси за комплимента  Flutter Най-важното е да е вкусно  Peace Аз пък като порасна искам да имам търпението да презентирам като Asyalein  Laughing
Освен това ми харесва твоята идея за рибката с маслини и ядки   bouquet

Аелис що пенсионерски сандвичите?  Laughing За мен това са студентски сандвичи, седиш в кафенето и с мазни пръсти преписваш лекции  Party

Venetta благодаря за рецептата, май има разлика като се прави с жива мая  Thinking Ще пробвам с миксер, досега винаги слагах да го меси машината, но явно не става така пухкаво с нея Thinking
beniii това ми е любимия сладкиш  Heart Eyes

viara.an за подлученото мляко - зеления лук отстрани ли имаш предвид (на това ми прилича) или има друга скрита тайна вътре  Flutter Аз пък знам с пресован чесън да се меша кисело мляко  Party

asyalein за ньоките с тиква има ли рецепта някъде?? Имам останала от една огромна тиквичка и тамън си търсех вдъхновение за нея да я оползотворя!

nordina тоя крем е като демонстрация от час по физика и химия, както се разделя  Laughing няма начин, ще се пробва  Heart Eyes

И не мога да не отбележа пицата на Селма, това са олимпийски размери  Laughing Ма направо си я представям как ухае на прясно печен хляб  Heart Eyes

# 280
  • В сърцето на живота!
За днес пица.

# 281
  • забравих си мисълта...
Venetta благодаря за рецептата, май има разлика като се прави с жива мая  Thinking Ще пробвам с миксер, досега винаги слагах да го меси машината, но явно не става така пухкаво с нея Thinking

Кремче Ванилия,

аз го правя винаги със суха мая, но тестото оставям доста по-меко. Като го меся втория път на ръка си мажа леко ръцете с олио, за да не лепи. Не прибавям брашно. На машината не може толкова меко тесто, лепи по бъркалките.

# 282

аз го правя винаги със суха мая, но тестото оставям доста по-меко.

Благодаря!   bouquet

# 283
Роца, би ли пуснала рецептата, по която прави хумуса?  Grinning
Имаше назад едни сусамки, не помня на кой бяха, може би на Пепчо? Искам рецепта и за тях, моля.  Praynig

# 284
  • София
 Пак разкошни неща сте направили!!!!   bouquet  bouquet
Не мога да намеря това шоколадово изкушение на  Нордина?? Моля ви помагайте,че ми влезе в програмата .... Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт