Ти какво сготви? Снимай, покажи! 48-ма тема

• 92 418
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
  • Пазарджик/Лондон
vangobi, може ли рецептата за шоколадовото аморе? Аз като чуя за нещо шоколадово и не мога да не полюбопитствам Heart Eyes.

dunia53 , сега ще намеря линка за сладкиша. Ето го:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.0

На Рени е рецептата, много хубав стана, аз отгоре сложих сладко от боровинки, а след изпичането малко пудра захар.

# 256
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера правих зеленчукови гнезда
добре се получиха - леко лятно ястие  Simple Smile

днес ньоки от тиква със зряло овче сирене
мъжът ми каза: 5 звезди (понеже и той готви  Mr. Green)

# 257
здравейте момичета

реших и аз да пробвам месеницата на  сладка хапка , съжалявам че направих само  една доза  

мъфини с боровинки и шоколад Стоева благодаря за рецептата     http://pep-4o.blogspot.com/search/label/%D0%9A%D0%B5%D0%BA%D1%81 … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 258
Днес само едно кремче  ..... Hug...достатъчно хубави неща видях

Крем "Шоколад и карамел"

# 259
Божеее, asyalein, много ми харесаха гнездата  Crazy. Ще споделиш ли рецептата?

Кари_ , месеницата изглежда божествено, чак тук й усетих аромата  Crazy.

nordina, този крем скоро ще го пробвам!

От мен засега само една салата от ананас и Данон Стречатела. Няма такава чревоугодия  Crazy:

# 260
  • забравих си мисълта...
Трябва да спра да гледам какво сте творили, че само от гледане ще започна да дебелея Wink

От мен картофки с плънка от извара, спанак и сирене.

И последното парче тортичка.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 17:52 от Venetta

# 261
В добавка ,за следобедното кафе и вдъхновена от Vangobi,направих за първи път кифличките на Marabu.Направих ги с пълнеж от локум,станаха превъзходни Heart Eyes

# 262
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Тук отново е много вкусно!  Hug

asyalein, много интересни гнезда. И аз искам рецептичката.
nordina, кремчето е много изкушаващо  Peace
Marieta, ще споделиш ли тънкостите за чревоугодническата салатка  Praynig

От мен само едно пресно зеле с месце за вечеря:

Весели почивни дни на всички   bouquet

ПП. И на излизане от тук ще 'открадна' на Бишкотиня мюслито и крушата  Hug. На мен и за десерт ще ми дойде добре  :l

# 263
  • забравих си мисълта...
В добавка ,за следобедното кафе и вдъхновена от Vangobi,направих за първи път кифличките на Marabu.Направих ги с пълнеж от локум,станаха превъзходни Heart Eyes

beniii, кифличките ти с локум са просто неустоими.....мммм.

# 264
Elbereth, няма никакви тънкости в тази салата. Само ти трябва ананас, нарязан на парченца и Данон стречатела - тези неща се объркват и е готово за консумация. Комбинацията е зашеметяваща  Crazy.

# 265
Аз имам питане към Нордина Laughing , че направо ми се дояде туй чудо на чудесата. Четох, четох, ама сигурно нещо не сФащам. На снимката мнооооооо се  #Crazy демек пулих, ама колкото и да се дзверя, все ги виждам 2 слоя различен цвят. Като пък чета , не виждам от къде идват двата цвята. Или нещо не съм у ред. Ще съм ти благодарна ако ме светнеш къде ми е проблема Laughing

# 266
Elbereth, прясното зеле с месо изглежда много вкусно. Кажи как го правиш?
Вечерям, в момента, сандвич хлебче с пържено яйце и круша. Party

Лека вечер! Peace

# 267
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Marieta, Elbereth
гнездата са елементарни  Crazy

запържих малко лук, добавих чушка и после 2 сочни домата.
доматите пуснаха сок и аз в средата чукнах едно яйце, намалих котлона и сложих капак.
като се стегне яйцето е готово  Peace

отдолу на чинията сложих натрошено сирене и отгоре зеленчуците с яйцето.
зеленчуците ги пържих малко, полусурови са  Peace

# 268
Аз имам питане към Нордина Laughing , че направо ми се дояде туй чудо на чудесата. Четох, четох, ама сигурно нещо не сФащам. На снимката мнооооооо се  #Crazy демек пулих, ама колкото и да се дзверя, все ги виждам 2 слоя различен цвят. Като пък чета , не виждам от къде идват двата цвята. Или нещо не съм у ред. Ще съм ти благодарна ако ме светнеш къде ми е проблема Laughing

Идята за този крем ми дойде докато правих този сладкиш.След като се вдига кексовата смес-трябва какаото да се вдигне нагоре и да се раздели по същия начин.Не знам дали го обясних правилно.В рецептата съм описала точно как се прави.При печенето крема се разделя сам на две части.

# 269
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Elbereth, прясното зеле с месо изглежда много вкусно. Кажи как го правиш?
Вечерям, в момента, сандвич хлебче с пържено яйце и круша. Party
........

Бишкотиня, да си призная честно зелето го правя според вдъхновението ми в момента  Laughing Днес намачках зелето с малко сол и го сложих да се позадуши под капак с малко вода. Отделно запържих леко месото с половин глава лук и след като поомекна зелето го добавих към него. Подправки - 1-2 дафинови листа, черен пипер, едно кубче бульон, червен пипер и 1-2 лъжици доматено пюре (или настъргани пресни домати, но нямах), сложих и мъъъничко чубрица. Всичко това се задушава под капак до готовност.
А вечерята ти изглежда супер  thumbsup

asyalein, благодаря   bouquet Наистина изглежда лесно и май това ще е обяда за утре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт