Ти какво сготви? Снимай, покажи! 48-ма тема

• 92 124
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
  • В сърцето на живота!
Лабрекс благодаря.Не успях да намажа отстрани,но важното е,че ни хареса.Ще има и повторение Heart Eyes

# 511
  • Germany
Днес си купих сач, и въпреки че не очаквах големи постижения, вижте какво сътворих

На вкус стана божествено, обаче печката ми  Sick Mr. Green, все едно не сте я видели  Wink.

# 512
Биляна Hug Краси Hug Маме
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря и за поясненията и за снимките, а Маме теб ще те чакам да прочета, знам си аз, че мога да разчитам на вас.
Добре , че съм си в мое в къщи, че сигурно в най-скоро време можеш да ми се случи някой с тавите и ......... кой от къде е hahaha hahaha hahaha hahaha Шегувам се де, то нъл всички плюскаме Wink

# 513
  • Пазарджик/Лондон
labrex , непременно ще повторя сладкиша, този път с шоколад отгоре, то така много се хареса, пък с шоколад направо ще го унищожим за секунди Heart Eyes.

# 514
Нагледах се на красоти, ей  Grinning   bouquet

Ето и една традиционна супичка от пиле (с лук, морков, домат), но и с паста "Човкът Паяк" - фигурките са във форма на паячена мрежа, маската на спайдерман и т.н. Отгоре гарнирах с парченца кашкавал и краставичка.

# 515
  • забравих си мисълта...
Ах момичета отново ме гледат толкова вкусотийки от монитора. Не зная на коя да спра погледа си.
Мама Цоцоланка , питката е върха, направо да я гризне човек.

Labrex, опитах да сваря едно яйце по твоята рецепта, нещо не успях да го докарам на вид, но иначе пак си го хапнахме. Надявам се другия път да се получи. Явно трябва да постегна малко фолиото, да не се разлива толкова. В най-скоро време ще опитаме и твоя бърз шоколадов сладкиш.

А ние тази вечер на салатка, уж да ни е по-леко за през нощта.  

# 516
  • Варна
Момичета, невероятни сте всички. Възхищавам ви се.   bouquet

Аз отдавна не съм се "отчитала" при вас, но ви следя най-редовно и си черпя идеи Heart Eyes

Болярска питка

Кекс с орехи и стафиди

От днес - за обяд

картофена супа

пиле с ориз

за вечеря

морковена салата

и пилешка кавърма с ориз

# 517
Labrex, опитах да сваря едно яйце по твоята рецепта, нещо не успях да го докарам на вид, но иначе пак си го хапнахме. Надявам се другия път да се получи. Явно трябва да постегна малко фолиото, да не се разлива толкова. В най-скоро време ще опитаме и твоя бърз шоколадов сладкиш.

Venetta, слагам снимки на пеп-4о, надявам се да не ми се сърди, просто за идеи - освен яйце, може и друго да сложиш в пликчето - резен домат, тънко резенче лук, сирене, кремвирш.

Една моя закуска:

# 518
  • В сърцето на живота!
emilia_ менюто ти е трепач Peace

# 519
  • забравих си мисълта...

Venetta, слагам снимки на пеп-4о, надявам се да не ми се сърди, просто за идеи - освен яйце, може и друго да сложиш в пликчето - резен домат, тънко резенче лук, сирене, кремвирш.

Една моя закуска:

Благодаря ти много labrex , благодаря и на пеп-40 също за снимките. Като ги гледам, мисля че моята грешка е че не ги стегнах повече с фолиото.

# 520
Elbereth, джурканият боб го правя като го пасирам с водата, в която е врял, зехтин и сол. Много го обичам. Майка го прави винаги на Бъдни вечер Wink
Спретнах първият си Панна кота

# 521
Лелел, каква атема!  #Crazy Лиги на реки, ми капят от вас!   bouquet

Момичета, помощ!  Praynig Наскоро четох  тук за някаква торта, с някакви бисквити и кисело мляко. Много вкусна и лесна и всички я хвалеха, но бисквитите не бяха обикновени а малко по-тъмни. newsm78  Много исках да си копна рецептата тогава, но компа ми заби.  Tired Сега търся вече цял ден и не мога ад открия тази тортичка с бисквитки и киселото мляко! Моля ви ако някой се сеща , за какво питам, да даде линка към тази тортичка!!! Praynig Praynig Praynig

# 522
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
borianna   bouquet

Лелел, каква атема!  #Crazy Лиги на реки, ми капят от вас!   bouquet

Момичета, помощ!  Praynig Наскоро четох  тук за някаква торта, с някакви бисквити и кисело мляко. Много вкусна и лесна и всички я хвалеха, но бисквитите не бяха обикновени а малко по-тъмни. newsm78  Много исках да си копна рецептата тогава, но компа ми заби.  Tired Сега търся вече цял ден и не мога ад открия тази тортичка с бисквитки и киселото мляко! Моля ви ако някой се сеща , за какво питам, да даде линка към тази тортичка!!! Praynig Praynig Praynig

Да не е тази?

# 523
Пеп-4о, Роца, мерси за рецептите.   bouquet о
Изпробвани са и уважени от домочадието, но за съжаление нямам муза за снимки.  Rolling Eyes

И много ясно, че имам пак въпрос.  Mr. Green
Някой знае ли от какъв материал са тези тавички? (вижте снимката долу) Много ми липса една такава тук, леки и удобни са, а не знам как да ги търся по магазините, защото в този "дизайн" със сигурност няма да намеря.  Crazy

# 524
borianna   bouquet

Лелел, каква атема!  #Crazy Лиги на реки, ми капят от вас!   bouquet

Момичета, помощ!  Praynig Наскоро четох  тук за някаква торта, с някакви бисквити и кисело мляко. Много вкусна и лесна и всички я хвалеха, но бисквитите не бяха обикновени а малко по-тъмни. newsm78  Много исках да си копна рецептата тогава, но компа ми заби.  Tired Сега търся вече цял ден и не мога ад открия тази тортичка с бисквитки и киселото мляко! Моля ви ако някой се сеща , за какво питам, да даде линка към тази тортичка!!! Praynig Praynig Praynig

Да не е тази?
Това е торичката!   bouquet
Селма, също, че ми писа на лични   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт