Четки за грим

• 91 076
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Мисля, че е същата.

# 466
може да поръчам да пробвам, имах две, но едната се счупи
ако не ми бяхте обърнали внимание нямаше и да я забележа, аз го прелистих каталога на две на три, видях четките, помислих, че е някакъв комплект и продължих нататък - въобще не забелязах тази за сенки  Grinning

# 467
Аз поръчах и тази двойната- четка и апликатор и другата за смесване на цветовете. В понеделник ще са при мен, ако искаш ще дам отзиви  Wink

# 468
От едната страна е с плоска четчица, а от друга със сменяем апликатор. Моята я доставиха и с един резервен.

# 469
Не са лоши, но аз май точно с тази за ФДТ нещо не мога да свикна. Не за друго, ами съм свикнала да го нанасям с пръсти, и сега се чувствам така, все едно боядисвам ограда. Laughing
Хихи, аз също се опасявам от това чувство, но в МАК като ме гримираха с четка и направо резултата беше зашеметяващ  Heart Eyes Естествено купих си веднага ФДТ-а, но не ми се даваха 50-60лв за четка   Rolling Eyes

И на мен ми беше малко странно в началото. Но като свикнах се чудех как до сега съм карала с пръсти  Mr. Green Моята за ФТД е на Екотуулс. Много съм навита на тази четка на МАС, но ще видя кога ще ми се откъснат от сърцето 80-90лв за нея  Mr. Green

# 470
От едната страна е с плоска четчица, а от друга със сменяем апликатор. Моята я доставиха и с един резервен.
и старите бяха така  Wink

# 471
За мен лично за нанасяне на ФДТ най-добри са т.н. stippling brush, като нанасянето става не с мазки, а с потупване.  Тази на ЕЛФ е изключително добра за целта, и само $3  Grinning

# 472
За мен лично за нанасяне на ФДТ най-добри са т.н. stippling brush, като нанасянето става не с мазки, а с потупване.  Тази на ЕЛФ е изключително добра за целта, и само $3  Grinning

Да, и аз искам четка за "потупване"  Grinning Ще ги разгледам тези ЕЛФ. Цената й е меко казано приемлива, в сравнение с МАС  Mr. Green

# 473
Записвам се и аз тук, наскоро си закупих четки на Екотуулс и съм супер доволна, само че взеха да не ми стигат вече - искам по-разнообразни, че ме е хванала манията да се клепотя и да експериментирам Crazy Гледам разни сетове в ибей, на някои пише, че са от естествен косъм, но много им се чудя.. Ако някои от вас са купували нещо от типа на този сет, моля за отзиви Hug

Тези плоските четки за ФДТ изглеждат супер интересно, аз досега само латексови тампони съм ползвала, но някак замазано ми стои и доста време си играя, докато докарам хубав вид..

# 474
Пух, китайски ментета са тези сетове, пропусни просто няма смисъл - рехави, драскат, скубят се... Ако искаш малко по-разнообразни евтини четки, погледни линията с черни дръжки на ЕЛФ, и тази с дървени. Не всичко е МАС  Wink

veselina_s_p гъста е, но мека, не задържа никакъв продукт, не се скубе, не пуска боя при миене, не се проскубва, площта е голяма за по-бързо покриване, и дава т.н. еърбръшд завършек на ФДТ.

# 475
MissNellie, каква марка четки би препоръчала освен МАК или Е.Л.Ф (имам предвид такива, които могат да се купя онлайн или от магазин в България)? Изобщо тези ЕЛФ наистина ли са толкова добри?  Rolling Eyes

П.П. Според вас кои са по-добрите - Ecotools или ELF?  Thinking

# 476
Мис Нели, би ли коментирала качеството на четките - единични и комплекти на Саманта Чапман (сестрите Pixiwoo). Следя ги постоянно, а отзивите за четките в youtube са повече от отлични. Насочила съм се към тях като следващи покупки.  Flutter

# 477
lsweety хубави марки които бих препоръчала мнооого, но въпроса е дали ще ти свършат работа на теб? Какви са ти изискванията към тези четки, какъв ти е ценовия диапазон? Иначе най ми е лесно да кажа Хакуходо ти си се оправяй   Mr. Green

Но да кажем няколко в по-нормалния ценови диапазон  и които могат да се поръчат/купят от БГ  Ecotools, Sigma, Bdellium... Но като цяло въпроса ти е зададен неправилно - тази или тази марка, а не е толкова просто. Всички марки, които препоръчвам, имат като цяло добро качество на изработка на четките - добре залепени, с минимално скубане, издържащи във времето. Но понякога вътре в една линия има четки, които не са чак толкова добри, и това дори на МАС се случва. другия момент е, че четка с едно и също предназначение от 2 различни марки може да има донякъде различна форма, големина, гъстота, които не са грешни, просто на различните хора с различни лице, продукти и техники прилягат по-добре. Затова е хубаво, ако се прави сравнение, да се говори не толкова за цели марки, а за конкретни четки, и да се има предвид как ще се ползват. Прост пример - четката за пудра на ЕЛФ и тази на Екотуулс - и двете са качествено направени четки, които бих препоръчала. Но аз лично предпочитам тази на Екотуулс, защото формата и ми допада повече, но това е субективния вече фактор в избора.

За ЕЛФ конкретно - никъде не съм коментирала, че са толкова добри, изказах се за една конкретна четка. Редовната им линия са пълни боклуци, които се разпадат с докосване буквално. Студио линията е с много добро качество на изработката. Обаче пък има доста ограничен избор откъм типове четки например, което е сериозен недостатък ако искаш пълен комлект. Така че, да, бих препоръчала студио линията, ако формата и избора е подходящ за целите ти, но ЕЛФ като цялостна марка за четки няма как да препоръчам.

chervenokoska_2  като качество на самите четки са добри, харесва ми удебелението което позволява да се оставят прави, мекички са. Лично за мен някой от формите им са прекалено специфични и не мога да си приспособя техниките на употреба да прилягат.

# 478
Аз имам този сет на Ecotools.

Взех го предимно заради финишинг бръша, иначе на екотуулс имам още няколко. Зарибих се след като си взех четката им за пудра.
Засега сме добре с тях, но един ден се надявам да ги заменя с такива на MAK  Kissing Heart

Понеже ги ползвам всеки ден  ми се иска да започна да ги съхранявам така:

Моля ви, кажете откъде мога да си взема такива стъклени топчета, че с цветен пясък не става, понеже остава полепен по четките като се вадят.

Иначе изглежда супер удобно  с тези прозрачни топчета Simple Smile
В Сефора съм виждала също, че така ги държат, но не продават филърите (топчетата) : (

# 479

От къде го взе? Не съм го засичала из нашите магазини.

А такива топчета съм виждала в Джъмбо. Имаше много цветове, като гледах последно. И аз мисля да си направя такива купички за съхранение. Хем е по-евтино от разни кутии и чантички, хем е по-ефектно и красиво  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт