Четки за грим

• 91 078
  • 730
  •   1
Отговори
# 450

В сайта цените на четките са по-високи поне с 20-30%  Money

Този комплект от Лили си го взех за 30лв  Peace
този комплект си го купих от ибей за 16 лв   Party
четката за коректор не я ползвам, не ми харесва, боцка, другите три са хубави

# 451

В сайта цените на четките са по-високи поне с 20-30%  Money

Този комплект от Лили си го взех за 30лв  Peace
този комплект си го купих от ибей за 16 лв   Party
четката за коректор не я ползвам, не ми харесва, боцка, другите три са хубави

Да, в ибей някои от нещата са още по-евтини  Peace Малката четка за коректор наистина малко боцка, но аз си я ползвам за мънички участъци и корекции. Иначе за коректор основно ползвам малката четка за ФДТ от този комплект. Много ми харесва  Peace За ФДТ е много малка, но за коректор е идеална  Grinning

# 452
Сега и Ейвън, и Орифлейм предлагат комплект четки за грим. Орито гледам, че са ги разбили на части и по този начин не са никак евтини. Чудя се, струва ли си да се рискува newsm78

И аз ти препоръчвам на ЕкоТулс. От тези на Ори, които видях, сии струваха само тази за сенки и ветрилото...

# 453
Аз вече ги пробвам малко по малко, че сутрин не ми остава много време за размотаване преди работа.
Мисля, че биват, макар и да не съм ползвала тази за ФДТ и другата за преливане на цветовете.
Тази под формата на ветрило как всъщност се използва?

# 454
Аз вече ги пробвам малко по малко, че сутрин не ми остава много време за размотаване преди работа.
Мисля, че биват, макар и да не съм ползвала тази за ФДТ и другата за преливане на цветовете.
Тази под формата на ветрило как всъщност се използва?

За хайлайтъри е, друго предназначение не знам... Simple Smile

# 455
За почистване на паднали прашинки от сенки под очите. Много лесно се получава.

# 456
И за обиране на излишен материал става  Peace

# 457
Ха, това е добра идея  Hug. Аз по принцип слагам едно тампонче за грим под окото като използвам по-трошливи сенки...

# 458
На мен сенките ми никога не се ронят по време на нанасянето. Чак по-късно през деня падат прашники. Явно тази четка ще ми стои за красота. Laughing

# 459
Момичета, моля да ми препоръчате четка за ФДТ, но по възможност да се продават във Варна  Rolling Eyes За първи път ще ползвам такава четка и нямам търпение да споделите опит и мнения   bouquet

# 460
на орифлейм четките за фон дьо тен не са лоши
сега има мини каталог и в него има една намалена, няма начин да не намериш някой консултант на орифлейм да ти поръча
те са навсякъде  Mr. Green

# 461
на орифлейм четките за фон дьо тен не са лоши
сега има мини каталог и в него има една намалена, няма начин да не намериш някой консултант на орифлейм да ти поръча
те са навсякъде  Mr. Green
БЛагодаря за идеята, аз съм консултант, но не съм им обръщала внимание. Сега дори всички четки в редовния каталог, които са професионални, са намалени и си сложих в кошницата за сенки и вежди, плюс тази за коректора. Дали са добри?

# 462
Не са лоши, но аз май точно с тази за ФДТ нещо не мога да свикна. Не за друго, ами съм свикнала да го нанасям с пръсти, и сега се чувствам така, все едно боядисвам ограда. Laughing

# 463
Не са лоши, но аз май точно с тази за ФДТ нещо не мога да свикна. Не за друго, ами съм свикнала да го нанасям с пръсти, и сега се чувствам така, все едно боядисвам ограда. Laughing
Хихи, аз също се опасявам от това чувство, но в МАК като ме гримираха с четка и направо резултата беше зашеметяващ  Heart Eyes Естествено купих си веднага ФДТ-а, но не ми се даваха 50-60лв за четка   Rolling Eyes

# 464
тези не съм ги пробвала
имам само тази за пудра, но не ми харесва и не съм я използвала
както по-горе писах, от както открих четките на ЕЛФ си ползвам само тях - не могат да се сравнят въобще
за фон дьо тена, обаче е добра
а също съм голям фен на двойната четка за сенки на орифлейм, но май вече не ги продават, говоря за тези двойните от едната страна четка, от другата апликатор - те бяха добри четки, сега виждам, че има подобна - не знам дали е същата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт