Четки за грим

• 91 623
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
За момента по-изгодно от Iherb.com не съм намерила за четките на Rela techniques. Често най-добрите са изчерпани, но бързо ги зареждат.  Peace

# 631
  • София
Ха, донесоха ми днес и второ известие  Laughing Явно и $30 пакет е на митница  ooooh! Надявах се поне с него да се размине.  Явно следващите четки ще си ги поръчам накуп, щом така или иначе отиват на митница.
Пристигнаха обаче много бързо - за една седмица точно

# 632
  • Плевен
Аз получих тази http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Fi … -Brush/41373?at=0
много симпатична четка, размера и е по-малък от тази на Сигма, но е много удобна за ползване. Доволна съм, ползвах я за нанасяне на ФДТ, идеално разнесе  Simple Smile Мисля да си взема и други четки от тази марка.

От къде я поръча и колко ти излезе всичко в лв?

Поръчах я от iherb, ползвах код за 8 $ отстъпка и ми излезе около 2 $+ 6 $ за доставка. Пристигна за около една седмица Grinning

# 633
  • В къЩи.
Лелеее,взела си я на супер цена...завид  Crossing Arms . Кой има право на такъв код?  newsm78

# 634
  • Плевен
Лелеее,взела си я на супер цена...завид  Crossing Arms . Кой има право на такъв код?  newsm78

Погледни в темата за iherb и в момента има код за 5 $ отстъпка за първа поръчка Peace

# 635
  • в 1001-та нощ
Ха, донесоха ми днес и второ известие  Laughing Явно и $30 пакет е на митница  ooooh! Надявах се поне с него да се размине.  Явно следващите четки ще си ги поръчам накуп, щом така или иначе отиват на митница.
Пристигнаха обаче много бързо - за една седмица точно

пратките на стойност над 15 евра - отиват на митница  Peace

# 636
Момичета, преди време питах за четка аналог на МАС за опушен грим, купих си на Екотуулс и съм супер доволна. Препоръчвам  Simple Smile

# 637
  • В къЩи.
Като заместител на коя точно четка на МАС? Кой номер?

# 638
Като заместител на коя точно четка на МАС? Кой номер?
Ако не се лъжа 219  номер е  Thinking тази

# 639
  • В къЩи.
Тифани, и аз за нея си мислех,но исках и ти да ми потвърдиш. Благодаря.   bouquet

# 640
Здравейте!
Покрай добрите отзиви се реших да се сдобия с четки за грим Ecotools. Проверих в интернет цените в България и в ebay и леко се смутих. В България един сет е около 30лв, самостоятелно четките около 20 за брой, а в ebay за 6 $ сет.  newsm78

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570. … ee-All-Categories

Да не са някакви фалшификати и затова да са толкова евтини?

# 641
  • София
И аз имах същите съмнения когато щях да си купувам Екотуулс, но все пак си поръчах. Сравних ги с тези от нашенските магазини и разлика няма, поне на външен вид.

# 642
  • Плевен
И аз имах същите съмнения когато щях да си купувам Екотуулс, но все пак си поръчах. Сравних ги с тези от нашенските магазини и разлика няма, поне на външен вид.

November Rain, ползва ли вече новите придобивки?

# 643
Аз също си поръчах комплект Ecotools от eBay и съм много доволна от качеството на четките Peace

# 644
  • София

November Rain, ползва ли вече новите придобивки?

Новите придобивки са Сигма и сега тъкмо тръгвам за митницата да си ги взема.
Тези на Екотуулс са вече стари придобивки и съм със смесени чувства. Някои ми харесват страшно много, а други изобщо. От тези за сенки всички ми харесват, освен малката "пенсил" защото е прекалено мека за това, за което я искам. Не знам тази, която е извън комплекта дали е същата, но май не е, съдейки по снимката. Косъмчетата изглеждат други, не така пухкави.
От тези за лице не ми харесва кабукито - много ми е редичко и малко, някак твърде меко. Обичам кабукитата да са хем меки, хем леко жилави като усещане, а това е просто пухче. С четката за пудра същата работа. Тази за коректор от този сет много ми допада, а повечето момичета тук не са във възторг точно от нея. Определено всичко е до индивидуално усещане, но при всички положения ще си ги ползвам при пътувания защото са много компактни и удобни за носене.
Тези на Сигма ги поръчах заради голямото разнообразие. Обичам да имам различни четки за различни неща. Не съм достатъчно добра за да мога с една четка да постигам 10 различни ефекта, или по-скоро успявам, но с повече усилие, а аз си търся леснината  Laughing Сега отивам да взема Есеншъл кита + още две, а в кошницата съм заредила още 7 за следваща поръчка...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт