Ледников период 3

• 37 777
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • MJF
 Thinking аз реших да нямам любимци.всички се стараят много
предишните сезони ги гледах по тв и много се ядосвах на журито.особено когато кастреше фаворитите ми -обикновено поне 4-5 двойки Laughing и много се #Cussing out
сега без жури.наслаждавам се без отрицателни емоции
аз паралелното шоу  по канал Россия миналата година го погледнах няколко пъти но нещо ,хм класа липсваше. сега не знам дали го има.

от тази събота като гледам оценките пак са ощетили Маринин& а този път се справиха чудесно
иначе Тихонов & и Ванегас &  са наистина страхотни двойки.много добри са и Кастамаров& .

На Албена партньорите все са едни "скици". Обаче тя се справя с тях чудесно. newsm10

# 46
Корделия, благодаря!
След триумфа и нямах никаква информация!

# 47
  • Атлантис, Галактика Пегас
Корделия, благодаря!
След триумфа и нямах никаква информация!

Моля, ето ти инфо за Наталья Мишкутенок.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Мишкутёнок,_Наталья_Евгеньевна

# 48
Току що видях  реклама по ОРТ
Утре от 22.15 Ирина Роднина с Тихонов!
А Зайцев? И той сигурно е забегнал....

http://www.youtube.com/watch?v=csfFpqLQBj4

# 49
  • MJF
преди месец имаше филм за тях и сина им даваха и дъщеря
останах с впечатление , че на този етап и тя и Зайцев са в Русия но той има здравословни проблеми.

# 50
Да , гледах ,  но само я видях нея - гушкаше внуче.... И понеже съм обградена от русофоби - ми смениха канала Twisted Evil
И това съм го пропуснала

# 51
  • MJF
 Laughing спасение от русофобите е в персоален тв.човек-тв-човек-... Laughing.аз няма да мога да го гледам утре ,така че споделете когато имате време и настроение.

# 52
 Hug Задължително! Русофобите ги няма - сама съм  Mr. Green
Но Корделия е по обстойна и качва клипове

# 53
Laughing спасение от русофобите е в персоален тв.човек-тв-човек-... Laughing.аз няма да мога да го гледам утре ,така че споделете когато имате време и настроение.
Какво точно те интересува?
това са клипчета за събота всички двойки предупреждавам че са любителски.
http://www.youtube.com/user/tamriko666#p/c/EAC7675638D9EDE6/0/yVosFt-Eq6E

# 54
Нямам думи......
А накрая  Hug все едно никога не слизала от леда!

Дори си поплаках....

# 55
Да ви следя.  bouquet

# 56
Малко информация за Ирина Роднина. На концерта по повод 60 годишнината и получи поздравления и от Александър Зайцев. Водещата каза а сега поздравления от 1 я и съпруг  и втори партньор във фигурното пързаляне. Имат общ син който се казва също Александър Зайцев хокеист. Има и дъщеря и 3 съпруг. Това са според мен по малко важни неща. Тя беше голяма спортистка. А снощи като я гледах направо останах изумена от визията и. Изпълнението и с Тихонов на Калинка беше един чудесен финал на концерта.
Надежда

# 57
  • София
днес Пока все в дома  гостува на Тихонов и Петрова,  ще си имат бебче тя е в 4м , толкова топли  хора /както всички руснаци /и хубав дом и много се обичат

# 58
днес Пока все в дома  гостува на Тихонов и Петрова,  ще си имат бебче тя е в 4м , толкова топли  хора /както всички руснаци /и хубав дом и много се обичат
Те са прекрасна двойка.  Wink
Не само те ще имат бебече...
Тотмянина с Ягудин чакат близначета.  Mr. Green

# 59
Стига бе! Тотмянина с Ягудин?! Това е новост за мен. Те откога са заедно?

Общи условия

Активация на акаунт