Ледников период 3

• 35 455
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Аз в неделя успях да гледам внимателно само Макс и Лиза.Много ми хареса танца им а още повече се зарадвах,че Макс е избрал музика,която го свързва с България.Прекрасно се получи този танц под изпълнението на Слави Трифонов.А Лиза беше много красива с тези цветя в косите.
А цялото предаване ме чака (дръпнато от торентите) да намеря време тези дни да го изгледам. Simple Smile

# 721
  • Атлантис, Галактика Пегас
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Що са кръстили таз хубава българска песен че е сръбска...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Максиме, не може да не знаеш че не е сръбска!!!!!! #2gunfire
Между друго днес трябва да имало интервю с Албенка в списание Story

# 722
  • Пловдив
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Що са кръстили таз хубава българска песен че е сръбска...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Не е Макс виновен, а коментатора. На една друга двойка пак каза сръбска, а според мен и мъжа ми беше по-скоро румънска  Wink

# 723
  • MJF
Kordelia, кой те излъга? Нещо развален телефон се е получило при теб. Песента беше абсолютно правилно представена. На епизод 3 имаше само една грешно представена песен. Говорителя каза че ще се танцува на песен на Горан Брегович а танца бе на унгарска музика. Сега не ми се търси, но всеки може да провери. Тъй че няма нужда от обстрел  Wink Не си гледала явно предаването. Провери за да не хабиш напразно патрони  Mr. Green

_Пепи_, здравей. Писали сме едновременно.

Разрових, стресната от пищовите   Joy та ето

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 01:00 от 6o6ul4o

# 724
  • Пловдив
6o6ul4o, и на Макс песента я представиха като сръбска, и много се учудихме... македонска по-може, ама сръбска. А тя даже беше в изпълнение на Слави Трифонов.

# 725
  • MJF
_Пепи_ , сигурно е както казваш. Аз понеже на запис гледах и там диктора го нямаше излиза, като те прочетох, че е изрязан а Макс си я представи като народна македонска песен, която е искал да направи отдавна. А аз се чудех защо само песента на Макс/Лиза не бе представена от говорителя, а то е орязана. Ето , че и аз си изясних какво е станало. Важното е , че на много хора им е харесало. Стават обърквания.То не е до може и не може "Йовано, йованке" е народна песен от македонския край=македонска народна песен. Ето какво казва Макс. Има го пуснат и на предишната страница още.  Peace от този край съм и в думите на Макс няма грешка. Просръбската  политика на СССР и Русия на балканите е мисля всеизвестен факт.

Днес е goldenskate, не се съмнявам , че ще има качествен запис както е било до сега.
Сега е и Finlandia Trophy 2010   с участващи плеада любимци. Вече има и качено по нещо в тубата.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 01:37 от 6o6ul4o

# 726
  • Атлантис, Галактика Пегас
Що са кръстили таз хубава българска песен че е сръбска...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Не е Макс виновен, а коментатора. На една друга двойка пак каза сръбска, а според мен и мъжа ми беше по-скоро румънска  Wink
Според мен няма как да не знае, че песента и танца ще бъдат представени като сръбски.  Crossing Arms Whistling Освен това костюма на Лиза да е бил македонски???  newsm78

# 727
  • MJF
 Laughing   Телевизията е голяма лъжа когато става въпрос за разлика запис-излъчен материал. Само сглобяващия продукцията знае какво ще излъчи. Била съм на няколко заснемания на тв предавания на запис и на доста концерти представени после с репортажи или "осакатено" записани. Знам че на всички ни се е случвало да видим и разберем какво е да си видял и да видиш видяното по тв. Понеже се  Grinning от предишния пост, иначе не смятах да пиша излишно за нещо излишно, което всъщност не се е и случило. Имах си аз всичко да се представя буквално.  Grinning майтапът е че , запълнихме страница от невежеството/грешката на писалия текста на говорителя на едно шоу. Здрав да е  Wink.

# 728
  • Пловдив
Момичета, а тема за фигурното ще пускаме ли? Обща имам предвид. Че и без това тази наближава 50-та страница

# 729
  • MJF
Ще се пусне в  "Хоби" тема фигурно пързаляне  с линкове към тази и предходната тема. Ако е имало преди това и още аз не знам. Календарът на сезон 2010/2011 и така...

В очакване на Golden Skate Awards 2010 Albena Denkova e Maxim Stavisky; 2 и 3
Пускам да се насладим на налични в тубата качени  постфактум клипове от многобройните шоута от лято 2010 качени след пика  Mr. Green на търсенето.
Stars on Ice 2010 Japan Tour Shizuka Arakawa ; Carnival on ice opening; Mao Asada TANGO / Por Una Cabeza FOI; Mao Asada So Deep Is The Night FOI ; FOI2010  Opening ; FOI2010 Sizuka Arakawa; Shizuka Arakawa Ave Maria COI 2010; Shizuka Arakawa Yugao;

Интервю с Ламбиел

# 730
  • Пловдив
Ами ние и сега сме в хоби. Има реорганизация на форумите Simple Smile

Мерси за хубавите клипчета.... добре че са шоутата да се подсещаме за фигурното  Mr. Green

# 731
  • MJF
_Пепи_, да но не в подраздела кино и ... а в общия Хоби  Wink. Иначе загряваме за първия Grand Prix в края на месеца, а аз съм любопитна дали ще го хвана  онлайн за пръв път тази година.  Flutter Ако да за желаещите ще пусна и тук инфо. Признавам, че вече попълвам програмите за новия сезон и  Heart Eyes готиното е , че ще видим нови интересни неща от познати и нови фигуристи.

_Пепи_, понеже каза че преглеждаш спойлерите  Embarassed. Утре на епизод 4 наистина ли една от двете двойки ще отпадне? Питам защото са сред симпатично-интересните ми а  попаднаха на т.нар. номинации.

Ако нямате нищо против, понеже имам време мога да приготвя новата тема.

# 732
  • Пловдив
6o6ul4o, този път няма да има отпаднали. Всички двойки ще танцуват и на паркета и на леда Simple Smile На леда има 2 двойки с оценки 12.00

Подготвяй темата и да се местим там.

# 733
  • MJF
 Embarassed за първи път пускам тема. Нещо не ми е творчески ден, така че моля бъдете снизходителни към облика и. Следващата още по-добра  Laughing.

С бодра комбинация стъпки по правата се приплъзнете Следваща тема

Общи условия

Активация на акаунт