Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
-
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
-
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
-
Кой спечели в Ледниковия период?
-
Какво се случи с Наталия Мишкутенок след участието й в Ледниковия период?

Но от цялата вечер най ми хареса
, че то колко ромео и жулиети има 
Няма да се прозяваме явно от нон стоп приспивни песни.
. Много страст, сексапил, невероятна експресия гарнирано със закачливата музика от филма. почувствах барселона...
отваря се линка към тубата и още как. Сега ще го потърся да си го имам във фонотеката.
много благодаря. Филми забравям но музики не а този не съм го гледала.
какъв запис ни пусна на Ламбиел. Мда талант. Разбира се , че липсва на състезателния лед, но му свалям шапка за неимоверния труд , който полага и се развива. Сигурно си гледала скорошния телевизионен филм за него. Това , което отбелязах е именно малшанса да расте като малък фигурист не към силна школа. Колко важно е от малки да танцуват различни танци и това нон стоп а и добрата физическа подготовка. Назад и тук съм пускала връзка към филма. Ламбиел поддържа форма на високо ниво, програмите са му изпипани от до и извън състезанията като го гледам е още по-интересен. Той е творчески тип и състезателните правила са му действително тесни.
тази позиция 

, на теб и на всички за споделените линковете!

от паданията на Carron-Jones. Погледнах ги защото ги забелязах в изтеклия сезон. Пешала/Бурза този път много ми харесаха, някак си по-уверено и спокойно/стиковано изиграха.