Ледников период 3

• 37 816
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Тихонов и Ягудин на полу? Shocked

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 20:49 от Аз съм ваш'та леля

# 691
Честно,не можах да изтрая цялото предаване по телевизията с тези чести и дълги реклами(като човек с много ограничено свободно време за мен рекламите са губене на време).Дръпнах си го обаче от руските торенти(за който се интересува тук : http://kinozal.tv/browse.php?s=%CB%E5%E4+%E8+%EF%EB%E0%EC%E5%ED% … 0&a=0&o=0  ) и тази вечер го изгледах с огромно удоволствие.
Много ми хареса този формат-танци и на леда и на подиум.Фигуристите се справят много добре и с непривичните за тях танци. Simple SmileЗвездите също ме впечатлиха.Явно е имало здрави тренировки.Нямаше двойка,която да ме разочарова.Поне засега.Всички бяха много сладки. Simple SmileСтрахотно предаване!С толкова положителна енергия ме зареди...  bouquet

# 692
  • MJF
Аз съм ваш'та леля ,  newsm78 за какво става дума?
mirinda.r , чудесен начин за проследяване , когато човек има време и подходящо настроение.  Simple Smile почитател съм на този начин, спестявам си рекламите и  blahblah

Аз гледах общо към 20 минути. Накъсано, толко издържах и после зарязах превключването. Видях "наш" Макс, Сихарулидзе, Ванегъс, Кастамаров, Тотмянина и Ягудин, двамата водещи.
Изгледах допълнително клип с тангото играно от Тарасова, Маринин, Новицки. Чудесно е направила за себе си Тарасова, че е свалила килограми.
Гледаше ми се нещо като гала/шоу неделя вечер та се разочаровах. Но все пак идеята бе да покажат /представят учасниците. Харизма в никой от малкото изгледани не видях но ще видим. Почти сигурна съм , че ще гледам през шоу- само ледената част. Simple Smile Стига критики от мен. Още не е започнало.

Аз очаквам на 2-3 октомври 3 интересни неща:
Япония  Carnival on Ice 2010 (Japan Open Gala show) , Japan Open
Japan Op … ;10 и Карнавала

САЩ   2010 All That Skate LA

Франция Masters in Orléans September 30th-2Oct с Gala des Champions

Nebelhorn-Trophy 2010, Oberstdorf, 23-25 септември 2010 г. Kevin  van der Perren, Michal Brezina,  Nathalie Pechalat / Fabian Bourzat, Anna Cappellini / Luca Lanotte....

Например Брезина не съм го виждала на лед от участието му в Kings On Ice, очаквам нова програма. Флоранс Амодьо също, Пробер, Жубер и т.н.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 12:27 от 6o6ul4o

# 693
  • Пловдив
  bouquet Миранда, аз също ще се възползвам да изтегля от торените, защото нямам нерви да издържа рекламите. Това ме побъкрва, а има шанс да изпусна интересни представяния, за това ще се възползвам през почивните дни и ще наваксам. И за мен  идеята е добра, защото разчупват статуквото и променят формата малко. Определено ще гледам, но ще предпочета записи пред живото предаване. В този ред на мисли, ако успея да намеря отделни видеа мога да ги качвам за сваляне - ако има желаещи, естествено!   bouquet  bouquet

# 694
  • Пловдив
Тук може да се гледа всяко видео поотделно: http://www.1tv.ru/sprojects_editions/si=5812

Предни години имаха отделен сайт, сега е направо на сайта на 1tv

# 695
  • Пловдив
Момичета, тази неделя са хореографиите, следващата ще е пързалянето Wink Аз още от ледниковый си чета спойлери в един руски форум. Още на 16-ти са снимали танците за тази неделя.

# 696
  • MJF
_Пепи_ , мерси за инфото. Аз понеже в неделя се разочаровах заради разминаване м/у очакване и реалност. Като знам предварително, че ще е танци този път, може да ми хареса.

Ето и тук клиповете. Не може да се оплачем  Simple Smile само желание за гледане да има. http://www.youtube.com/user/analgin13#g/c/75DE7EFB99BDF8AA . Аз харесах Светикова НовицкийThinking слабост към лебеди развивам.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 23:06 от 6o6ul4o

# 697
  • София
И на мен ми е малко тегаво гледането на шоуто с рекламите, но удоволствието от видяното компенсира всичко. Много ми допаднаха танцовите изпълнения, даже май повече от тези на лед. Надявам се на още по-вълнуващи изпълнения. Тарасова не ми хареса, макар че и на мен ми се стори поотслабнала. Никакво чувство не видях, а тя изисква толкова много от участниците. Прочетох, че партньоорът на Навка си счупил ръката и пак ще и търсят нов. Стана ми жал за момчето, понеже ми хареса и като харизма и като изпълнение. Ще се усмихне щастието за някой друг:)

Благодаря за всички, които слагате линкове за ледни спектакли по света. Невероятно удоволствие ми доставихте пред последните няколко вечери!! Не съм предполагала, че съм пропуснала толкова много красота и ограничавайки се с европейски, световни и олимпиада,както и някое друго шоу предавано по евроспорт. Сега разбрах, че имало истински фенки на ледената магия. А аз се смятах за голяма почитателка, щом си вземах отппуск за да ги гледам life.
Прегръщам ви от сърце Hug, дарихте ми щастие.

# 698
  • MJF
 Crazy neba , голям фен си. Това с отпуската ме впечатли. Аз с будуване по нощите при часови разлики само мога да се похваля.  Laughing Фен умора няма а всички тук сме такива. То затова си споделяме тук линкове с клипове, записи и т.н.

# 699
  • Пловдив
И на мен ми е малко тегаво гледането на шоуто с рекламите, но удоволствието от видяното компенсира всичко. Много ми допаднаха танцовите изпълнения, даже май повече от тези на лед. Надявам се на още по-вълнуващи изпълнения. Тарасова не ми хареса, макар че и на мен ми се стори поотслабнала. Никакво чувство не видях, а тя изисква толкова много от участниците. Прочетох, че партньоорът на Навка си счупил ръката и пак ще и търсят нов. Стана ми жал за момчето, понеже ми хареса и като харизма и като изпълнение. Ще се усмихне щастието за някой друг:)

Благодаря за всички, които слагате линкове за ледни спектакли по света. Невероятно удоволствие ми доставихте пред последните няколко вечери!! Не съм предполагала, че съм пропуснала толкова много красота и ограничавайки се с европейски, световни и олимпиада,както и някое друго шоу предавано по евроспорт. Сега разбрах, че имало истински фенки на ледената магия. А аз се смятах за голяма почитателка, щом си вземах отппуск за да ги гледам life.
Прегръщам ви от сърце Hug, дарихте ми щастие.

bouquet  bouquet И аз като Шошулчо се ограничавам с будуване по нощите и недоспиване заради състезанията, но отпуска не съм си вземала до сега, ти си истински фен със сигурност  bouquet. Спомням си само, че 2007 нарочно се уговорих да започна работа с 1 месец по-късно заради Световното.  hahaha Ако не се бяхме разбрали с работодателите не знам какво щях да правя. Надникнах из сайтовете, за да видя дали има нещо интересно като видеа за сваляне, видях че са качили видеата от Artistry on ice, което се е състояло в Пекин в началото на септември - с участието на Джони Уеър, Джоани Рошет, Ламбиел, Плюш, ако искате някое от изпълненията ще ги кача с удоволствие.   bouquet

# 700
  • MJF
Рядко има интервю с Албена Денкова по телевизия та ето http://www.youtube.com/watch?v=fZtqcJUsyyQ&feature=channel и http://www.youtube.com/watch?v=nCsYvoPTs4A&feature=channel
Като на тема интервюта ето още малко “2010 ALL THAT SKATE LA”
Малко красота с танцовите двойки от Nebelhorn-Trophy 2010:  1 , 2 ,  3
Party "промъкнали се " записи от строго секретните японски шоута PRINCE ICE WORLD, понеже не са излъчени още телевизионно.
Дайсуке,  груповият номер и още, още...голяма красота, която ще излъчват в ефир зимата. За мое съжаление записите са от шоу , където гост е бил  Wink г-н Лисачек , така че Ви поздравявам с този много сполучлив дует Stephane Lambiel Shizuka Arakawa Get Me Bodied. Чакам записи от изданията на тази поредица с Ламбиел, Плюша, Вернер и пр. артисти.
Ето една позната поддръжка, още снимки от Nebelhorn-Trophy 2010 Пешала/Бурза, един от любимците ни Кевин ван дер Перен

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 21:00 от 6o6ul4o

# 701
  • MJF
 Party аз гледам по нет канал , който предава пряко руската програма и при мен таз вечершното издание почти свършва. Аз скептика съм приятно изненадана. Чудесни идеи. Препоръчвам. Хореография, музика, тоалети ... на високо ниво а най-интересни са участниците. Много неща харесах но препоръчвам да видите обезателно танцът на "наш" Макс /    -естетика.

# 702
  • Атлантис, Галактика Пегас
Гледахте ли интервюто с Албена по Нова?  Rolling Eyes Ще чакаме бебенце в началото на следващата година.  Hug

# 703
Гледахте ли интервюто с Албена по Нова?  Rolling Eyes Ще чакаме бебенце в началото на следващата година.  Hug
newsm44 smile3501

# 704
А тази вечер танцуваха или пързаляха или двете изтървах?
Да чух за Албена , т. е. слушах я по НОва

Общи условия

Активация на акаунт