Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
-
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
-
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
-
Кой спечели в Ледниковия период?
-
Какво се случи с Наталия Мишкутенок след участието й в Ледниковия период?
Звездите също ме впечатлиха.Явно е имало здрави тренировки.Нямаше двойка,която да ме разочарова.Поне засега.Всички бяха много сладки.
за какво става дума?
Аз още от ледниковый си чета спойлери в един руски форум. Още на 16-ти са снимали танците за тази неделя.
слабост към лебеди развивам.
, дарихте ми щастие.
neba , голям фен си. Това с отпуската ме впечатли. Аз с будуване по нощите при часови разлики само мога да се похваля.
Ако не се бяхме разбрали с работодателите не знам какво щях да правя. Надникнах из сайтовете, за да видя дали има нещо интересно като видеа за сваляне, видях че са качили видеата от Artistry on ice, което се е състояло в Пекин в началото на септември - с участието на Джони Уеър, Джоани Рошет, Ламбиел, Плюш, ако искате някое от изпълненията ще ги кача с удоволствие.
"промъкнали се " записи от строго секретните японски шоута PRINCE ICE WORLD, понеже не са излъчени още телевизионно.