Ледников период 3

• 37 816
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Атлантис, Галактика Пегас
Оу,фЯгудин е много секси в тези клипове.  Mr. Green
Но шоуто няма javascript:void(0);да гледам. Изтърка ми се.  Naughty Crossing Arms

# 676
  • Пловдив
6o6ul4o, аз изкъсо следях темата..... писала съм в нея при предния сезон на ЛП. Просто не винаги мога да се включа. Ледников период е една от любимите ми шоу програми и колкото ида са се изтъркали ще ги гледам с огромно удоволствие.
Миналата година шоуто много ми липсваше Sad

# 677
  • MJF
_Пепи_   Hug. Който иска да пише. Понеже на предишната страница и не само имах няколко/доста  Embarassed  постове един след друг без реплика от друг потребител и не смеех да нарушавам повече правилата на форума.

Относно шоуто ще поживеем ще видим. Аз лично от шоута достъпни чрез нета в паузата между състезателния сезон не мога да се оплача. Напротив, колко нови идеи видях... красоти голями. Ето този уикенд пак страхотен състав на Fantasy on Ice във Фукуи (Япония). Шизука Аракава, Евгений Плющенко, Стефан Ламбьел, Джони Уейр, Томаш Вернер, Мики Андо, Акико Сузуки , Фуми Сугури,  Пешала и Бурза.
 Надявам се  неделя да мога да видя телеизлъчването на ARTISTRY ON ICE от Пекин.

# 678
  • Пловдив
6o6ul4o, аз време нямам почти за нищо. Покрай многото торти които правя напоследък... а преди винаги сядах да си почивам пред ТВ-то по време на Ледниковый. Сега мисля да постъпвам пак така  Simple Smile

# 679
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Здравейте, наближава началото на сезона и съм убедена, че феновете ще се активизират. Всъщност няма ли новото шоу на Авербух да е различно от досегашните? Четох нещо по въпроса, но не съм сигурна.   bouquet

# 680
  • MJF
http://www.smgbb.cn/2010/tv/live.html?216-0 учудващо добре се лови китайската тв. Сега дават Art. On Ice
alice_ in_ wonderland1  wavey. По- различно ще е . Да видим кое как ще ни хареса. Дано наблегнат повече на това за което ги събират а не на клюките и междуличностни взаимоотношения, та да им е приятно и на такива като мен. Понеже в предишния формат гледах с дистанционно/мишка под ръка  Wink.

Предлагам на пропусналите да видят "новата" Турандот на Shen & Zhao, за мен шедьовър.
За съжаление още няма от тв записа пуснат клип на това изпълнение но като корона на събитието...Пекин, любов, сватба...http://www.youtube.com/watch?v=j9kMl7i8QB8
Тук просто записа е по на висота http://www.youtube.com/watch?v=u1s0XuROxiw&feature=related но  blahblah Wink

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 16:04 от 6o6ul4o

# 681
  • Пловдив
  bouquet Мерси за Турнадот - хареса ми определено и не го бях гледала.  newsm03 newsm03 Ще го сложа във favourites, за да мога да му се наслаждавам.
Относно Ледниковия не съм убедена, че ще мога да издържа целия маратон по излъчването му, но ще се постарая. Дано няма излишни клюки и напрежение, защото не ми допада тази част от шоуто. Обичам да гледам изпълненията и да им се наслаждавам.

# 682
  • София
Записвам се в темата. Благодаря за страхотната новина, че ще има пак ледников период!! Вече ми липсваше.  Ще разгледам и клиповете, невероятни сте как следите програмата на фигуристите извън големи спортни събития. Браво!

# 683
  • MJF
 Joy малко настроение с Джони Wier и Плюша     Flowers Bouquet Simple Smile и Global searching  Joy

Максим е ясно с кой ще участва -Лиза Арзамасова - Максим Ставиский

За любителите на красотата тук са събрани записи на The Ice 2010 - едно от летните шоута , което много ми хареса. Качено е почти всичко и като  Wink за японските секрети е направо изненада  ooooh!. Там пък груповия номер, където поливат Адам Рипън също е голямо веселие  Joy http://www.youtube.com/user/theiceCTV

Поздрав към новоприсъединилите се почитатели на фиг. пързаляне
HEART BROKEN
Друго ледено шоу Kings On Ice също есента продължава- Плюша, Ламбиел, Джони ... този път из Русия.

Чудесно  качество записи от 2010 Festa On Ice:
Brian Joubert ' Madeleine ' , ' Sandstorm '
Ilia Kulik ' Mad ' , ' Mustang Nismo '
Tomas Verner ' Always look on the brighte side of life ', ' Volare '
Dan Zhang & Hao Zhang ' Almost here ' , ' Moulin Rouge '
...

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 01:10 от 6o6ul4o

# 684
Вече , нали ще Лед и огън?
Поне аз такава реклама гледах
А от Кога е? тази събота ли беше?

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 08:40 от Аз съм ваш'та леля

# 685
Поздрав към новоприсъединилите се почитатели на фиг. пързаляне
HEART BROKEN
Еййй много е готин. Не напразно го харесвам. Simple Smile

# 686
Благодаря за поздравчето! напълни ми душата.
Само да кажа, че не съм нова
Отявлен рисофил съм.
Но миналата година бях с ник Анн@

И някога , някога много отдвна тренирах този красив спорт

# 687
  • Пловдив
Вече , нали ще Лед и огън?
Поне аз такава реклама гледах
А от Кога е? тази събота ли беше?

Да, "Лед и пламя" е тази година и започва в неделя.

# 688
Тази вечер 19.10 часа  БГ време пред телевизора.Програмата-ОРТ.Започва новия сезон. Grinning

# 689
  • MJF
 newsm78  пробвайте и в 18.10 заради час разлика а и даже плюс още 20 мин. някъде.  Laughing този път и аз ще гледам по телевизия а не по нета на  живо и за да не стане  Crazy Mr. Green почвам периодично да проверявам от сега  Joy

Общи условия

Активация на акаунт