Ледников период 3

• 38 038
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ох Хохлова/Новицки на мен са ми слабост, но с лошо поставените програми и крещящи костюми последните сезони май не успяват да се класират напред. С такава конкуренция като Теса/Скот и Мерил/Чарли е малко трудно. Руските треньори да се замислят как да направят туизлите им толкова бързи и точни, и програмите съобразени със новата система.

# 541
  • MJF
Макарова чудесна, чиста програма  в  лилаво , крайно време беше да видим нещо чисто. Погледнах профила и в ISU. Респектиращ екип около нея. Следващата група започва тежката артилерия. Дано Костнер изпъли програмата си без много грешки. дано това бъде началото  на края на кризата.

# 542
sofia68,  Кевин забеляза ли че е с нова програма? Много му отива.
забелязах и още как. страшен беше. има много мъжко пързаляне. днес даже на повторение го гледах.
а жубер и догодина ще го гледаме. късмет му желая.

а сега следим вече и жените. до момента съжалявам за сара майер, че се провали. много ми е симпатична тази състезателка

# 543
  • MJF
 #2gunfire newsm43 какви Program Component Score  #Cussing out
Само една допирна точка имам със съдиите Мао. моята подредба е Мао, Каролина,Мики. Лаура и Елена еднакво. Киира последна от групата. Това на база изпълнението и програмите
Костнер не падна, браво на нея и то пред родна публика. Пребори се.
Мао си изпълни рутинно програмата.
Мики както винаги чудесен стил на скоковете. да падна но качеството на пързалянето и е преди следващите. Hug
Киира незабележимо Mr. Green падна лошо. програмата е много студена някак си.
Леписто чаровно пропусна скок , Елена падна лошо а такава мощ има в нея. И двете дами с чудесни иначе програми.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 17:50 от 6o6ul4o

# 544
  • MJF
 smile3548 пиратката Mirai NAGASU  чисто с увереност и настроение. браво.
Yu-Na KIM се оказа човек, сгреши. бях тръгнала да се съмнявам. Стана нещо   newsm78: . Неоправдано високите оценки в сравнение с другите гранд дами  досега ...
Браво на Юлия за стабилното изпълнение.  #2gunfire
Не мога да разбера съдийството. от една страна ок всяко нещо се мери и оценява и тъкмо схванем зрителите и хоп преобърнат представите. Програми с неизпълнени елемент, с по няколко грешки са с по-високи оценки от подобни изпълнени без грешки. Пълна каша настана. По-пълна от предишната дори #Cussing out Да де ама тази каша така хубаво им устройва задкулисните игри.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 18:51 от 6o6ul4o

# 545
6o6ul4o , ако евроспорт обявят кастинг за коментатори на състезания по фигурно, не се притеснявай да се явиш.  Wink даже ще ти напишем препоръки от тук Peace
ако не трябваше да слушам и музиката към изпълненията, щях без колебание да изключа евгения кърнолска. от къде я намериха с нейните бесни коментари. във всеки случай поне са й направили забележка и "приземянето" го е елиминирала от речника си

# 546
  • MJF
NAGASU    3Lz+3T< 7.30 -0.60   3F 5.50 +1.00   SpSq4 3.40 +1.40    2A 3.50 +2.00   FSSp4 3.00 +0.60   LSp4 2.70 +1.50   CiSt3 3.30 +0.80    CCoSp4 3.50 +1.30
ASADA       3A<+2T 4.80 -0.48    3F 5.50 +1.00   SpSq4 3.40 +1.80    2A 3.50 +1.80   FSSp4 3.00 +0.60   LSp4 2.70 +0.90   SlSt3 3.30 +1.10    CCoSp4 3.50 +0.70  
LEPISTO     3T+3T  8.00 +1.60     3Lo 5.00 +1.00  SpSq3 3.10 +0.30    2A 3.50 -2.32    FSSp4 3.00+ 0.70   LSp3 2.40 +1.00   SlSt3 3.30 +0.80    CCoSp3 3.00 +0.60
....
Протоколите ок обясняват нещата донякъде но не всичко  Crossing Arms

Макарова има 3Т+3Т

има много подходящ емотикон smile3502

Laughing  Laughing sofia68,  защо да се жертвам за коментатор, първо трябва да ме обучат за дикция. Направо дружно за съдии. Хем кафенце хем задгранични командировки и сериозна застраховка живот   Joy

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 19:44 от 6o6ul4o

# 547
  • MJF
За феновете на Кевин малко тъжно инфо. what he has been going through

Новата двойка Pernelle CARRON / Lloyd JONES ме впечатли силно с изпълнение и програма и днес. Nora HOFFMANN / Maxim ZAVOZIN са бонбон с тази програма. Подсетиха ме за снощното трио- Жубер, Шултайс и Кевин  Hug. Изиграха я с минимални грешки. Програмата One, язък за хубавата музика, слаба  без връзка с песента.
Ekaterina BOBROVA / Dmitri SOLOVIEV с типична руска програма изиграна чудесно. Anna CAPPELLINI / Luca LANOTTE spoko с две страхотни поддръжки и колко  Cry Cry. Направо падна настроението и не можах да гледам канадците.
 ooooh! и аз да се чудя защо от 2 дни шведите като играят Пешала/Бурза говорят за Албена и Макс. Coach: Alexander Zhulin, Oleg Volkov, Maxim Staviski пише си на сайта на ISU.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 22:35 от 6o6ul4o

# 548
  • Пловдив
 Hug Hug Чудесна волна при танците. Достави ми удоволствие да гледам Мерил и Чарли, и Теса и Скот. Просто класи над останалите. И се пързаляха с много чувство, тук за разлика от Олимпиадата американците бяха по-добри, единствената ми забележка бе музиката, за съжаление прекалено ползвана, но това не попречи на изпълнението - мощно, красиво и уверено. Теса и Скот бяха изключително нежни и красиви, на другата крайност, и творяха изящество на леда. Грешката на Скот бе малка и не развали ефекта от видяното, съдиите обаче нямаше как да поставят олимпийските шампиони втори, а и аз не им се сърдя.  Joy Joy
Италианците наистина бяха бавни на леда за съжаление, но пък програмата е добра - Нино Рота, силна музика, хубави подръжки и приятни костюми. Може да се каже, че сме виждали и по-бавни изпълнения заемащи 3-то място на Олимпийски игри - имам предвид украинците Грушина/Гончаров, та ще преживеем италианците.   Може би единствените които бих сложила на третото място са брат и сестра Кър, които ни предложиха нещо различно с тази музика.  hahaha hahaha Радвам се, че французите се върнаха към програмата си от миналия сезон, тя е наистина добра и увлича публиката. Личи си, че и двамата се забаляват да я изпълняват.
Капелини/Ланоте за съжаление не успяха да покажат на какво са способни и нейните сълзи бяха показателни, а имат добра програма, със заряд и драматизъм, изпълняват я много добре цял сезон, явно пред родна публика е по-трудно. Завозин и Хофман бяха глътка въздух и тази програма им отива много, успяха да грабнат публиката,  изпълнението бе приятно за гледане. Двете двойки играещи на адажиото ми дойдоха в повече и колкото и умения да имат, не мисля че ги запомних с нещо. Да не говорим, че адажиото бе и в един аранжимент - на Ил Диво. Един от проблемите на фигурното пързаляне е, че липсват оригинални програми и музики - наслушахме се на Реквием за една мечта, Адажио, Фантом на операта, Ромео и Жулиета,  Реквиема на Моцарт. Но хубавото е, че сред тези изпълнения имаше и запомнящи се - на Мерил/Чарли, Капелини/Ланоте.
Надявам се Теса и Скот, както и Мерил и Чарли да ни радват още сезони - и се чудя дали някой може да им е конкуренция - защото в момента те са наистина уникални, заслужават всичките си медали и отличия.

# 549
  • MJF
 Party много емоции днес. alice_ in_ wonderland1 , ако пиша за последните 5 двойки ще те повторя. Аз продължавам с чуденката,  кой ще стигне Чарли, Скот, Мерил и Теса 110 точки а най- близкия трети е 98  Crazy какви разлики с тази система. Хм ако някоя от двете двойки се откаже ще бъде празник за останалите.
за програми в стила на тези на  KERR /  KERR  и PECHALAT /  BOURZAT  само бонуси от мен.

пресконференцията на дамите след кратката

танцовите след оригиналия

Тази статия ако не сте я чели я препоръчвам. Припомня всъщност колко мотивация, труд  и шанс стои зад всеки фигурист на световния лед. Да сбъднеш мечтата си

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 13:39 от 6o6ul4o

# 550
  • MJF
Пролетната умора обхваща темата Wink топи леда.
Много се радвам за Мики Андо. От кога не съм я виждала така усмихната. Според мен е и с нов тоалет и с него пресъздаде страхотна Клеопатра.
Веднага след това като гледах Юна Ким някакси много досадно стана точно щях да се разсейвам от екрана и взе че падна. Завършен фигурист е, технически е класа но преди да падне гледайки я се  Tired  и си мислех как се изреждат елементите един след друг а музиката спокойно може да е първата попаднала. Наистина са много уморени всички. След нея като гледах Юлия SEBESTYEN как игра със сила, дух и настроение и Ким още повече ми избледня. Преди последната група Мики Андо , Акико Сузуки и Юлия ми създадоха настроение и спомен. One moment in time този сезон не звуча всеки ден и Виктория HELGESSON ми хареса а и аз гледам по шведската тв  Joy , така че  шоуто от възклицания в студиото ме спечели  Joy.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 18:48 от 6o6ul4o

# 551
  • MJF
подозирам , че слушате Найден сега, браво че ни го върнаха. Предполагам че ще сподели и лични впечатления от мястото на събитието. Ще се радвам ако пишете какво интересно е споделил. Моля Ви.

Аз съм много доволна от дамите. Реално на волната Мао, Мики и Юна са тройката. Леписто и Костнер имат сходен стил на леда. Създават ми чувство за ефирност и елегантност. Но пустите му скокове. Макарова ме провокира с представянето си да проверя профила и. Оказа се че за този сезон е шампион на Русия. Обещаващо стабилно пързаляне. Рейчъл Флет ми е интересен фигурист,  защото не мога да определя никога дали ми харесва или не изпълнението и програмите. Мираи Нагасу ще я запомня с кратката и програма.

Yuna PCS 65.04 8.35 7.75 7.95 8.15 8.45
Mao PCS 62.48 8.25 7.40 7.95 7.55 7.90   smile3502 трева паса. не разбирам.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 19:46 от 6o6ul4o

# 552
  • Пловдив
  bouquet Зает съботен ден, и намаше как да пиша в темичката - какво да кажа - радвам се за Мао Асада, но и аз не проумявам с какво нейната програма е по-слаба от тази на Ю на Ким. И на Олимпиадата, и сега слаби оценки за съжаление. Лаура Леписто е страхотна, и все пак е хубаво да имаме европейка на подиума,  а тя се представи достойно с добре поставената си програма и хубаво пързаляне.
Видяхме и една Клеопатра на леда и усмивка по лицето на Мики Андо, това момиче е невероятно харизматично, но последните сезони, сякаш не успява до край да разгърне потенциала си.
Костнер не ме изненада с 6-то място, вяло изпълнение, без желание и не до там добри скокове, това момиче сякаш насила е на леда.
Шошулчо хареса ми написаното за Макарова, и аз смятам като теб, че в бъдеще ще е сред медалистките.

# 553
съжалявам, че днес изпуснах волната на дамите, защото трябваше малкият да играе на вън. но  бих искала отново да ви напмоня за топ танца на всички времена за мен http://www.youtube.com/watnI5qruMhmpA . това е като поздрав за всички вас + кратката програма на ягудин http://www.youtube.com/watch?v=GEfR4dQ8wAw 

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 05:12 от sofia68

# 554
  • Sofia
Здравейте нямах възможност да гледам световното ,но пък вие такава жива картина пресъсздадохте с вашите коментари.БЛАГОДАРЯ ВИ!!!! newsm51
Иаз съм почитател на Макарова Peace
Ягудин - емблема за  галактически състезател Party

Общи условия

Активация на акаунт