Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
-
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
-
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
-
Кой спечели в Ледниковия период?
-
Какво се случи с Наталия Мишкутенок след участието й в Ледниковия период?
какви Program Component Score 

пиратката Mirai NAGASU чисто с увереност и настроение. браво.
: . Неоправдано високите оценки в сравнение с другите гранд дами досега ...
даже ще ти напишем препоръки от тук 

с две страхотни поддръжки и колко
и аз да се чудя защо от 2 дни шведите като играят Пешала/Бурза говорят за Албена и Макс. Coach: Alexander Zhulin, Oleg Volkov, Maxim Staviski пише си на сайта на ISU.
много емоции днес. alice_ in_ wonderland1 , ако пиша за последните 5 двойки ще те повторя. Аз продължавам с чуденката, кой ще стигне Чарли, Скот, Мерил и Теса 110 точки а най- близкия трети е 98
какви разлики с тази система. Хм ако някоя от двете двойки се откаже ще бъде празник за останалите.
и си мислех как се изреждат елементите един след друг а музиката спокойно може да е първата попаднала. Наистина са много уморени всички. След нея като гледах Юлия SEBESTYEN как игра със сила, дух и настроение и Ким още повече ми избледня. Преди последната група Мики Андо , Акико Сузуки и Юлия ми създадоха настроение и спомен. One moment in time този сезон не звуча всеки ден и Виктория HELGESSON ми хареса а и аз гледам по шведската тв