Ледников период 3

• 38 029
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • MJF
 Party честит празник днес   bouquet . Радвам се на оживлението. От евроспорт България са ми отговорили и днес галата ще е с коментатор Найден.
dessislavas , sofia68,  на сайта на шведите има пълни записи на волните. може да видите именно и любимците си.
Като гледам и слушам Isabelle Duchesnay & Paul Duchesnay в това   umbrella  Party dancing страхотни. Заради музиката сега аналога е волната на Контести.
Ягудин е пързаляща се легенда, добре че има интернет за да може да продължаваме да го гледаме и "следим" по света.
Днес се надявам на "класическа" гала, както си му е реда с първите 5 + домакините.

Това световно ще го запомня с елеваторите в съдийството. Ако човек е гледал и проследи оценките при дамите и двата дни просто  smile3502. При дамите  тези скоростни движения в класиранията бяха най-фрапантни, не че ги нямаше и в другите дисциплини.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 13:16 от 6o6ul4o

# 556
  • MJF
Последната пресконференция на дамите

Последната пресконференция на тацовите двойки: част 1, част 2, част 3  Laughing и аз се питах какво говореше Чинкуанта на Масимо и Федерика на награждаването.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 13:48 от 6o6ul4o

# 557
  • Пловдив
 Flutter Мерси за линковете, съдиите направо си плачеха за бой, и при 2 от четирите дисциплини направиха така, че да задържат изкуствено класирането от Олимпиадата - танцови двойки и спортни двойки. При мъжете имаше размествания, а при жените бе ужас - толкова странни оценки не съм виждала, хубави изпълнения с ниски оценки, не чак толкова добри с над 100. Мао Асада бе наистина перфектна,  и пак бе оценена по-ниско от Ю На Ким, която бе далеч от съвършенство на тази волна. Всъщност единствено Лаура Леписто и Мико Андо ме зарадваха истински.
Сега гледайки галата се учдя дали не са се наговорили да изберат най-скучните музики, за да можем да дремнем следобяда. Единствено Смирнов/Кавагучи и Бриан Жубер бяха глътката свеж въздух. А едно време какви гали гледахме .....Имаше шоу, интересна музика, а сега дори редът им на излизане не мога да схвана.
newsm78 #Crazy #Crazy

# 558
  • MJF
 lovekiss каква наслада . Концерт+спектакъл на ниво, което твърде рядко виждам в директно предаване.
Мики, Юку и Смирнов, Мерил и Чарли, Бриан и осветлението взривиха публиката и мен   superuu, лирична наслада с Альона/Робин и Масимо/Файела . Добре че има почивка, много бързо препускат с програмата

alice_ in_ wonderland1 ,  bouquet.
Как ми липсват повечето от  шоумените- любимци.  Crazy редът е потресаващо неясен.

# 559
  • MJF
Който гледа по евроспорт записа да гледа от самото начало, че дори аз изпуснах Контести и Капелини/Ланоте. И да кажете клюки от Найден.

Във втората част голямо музикално подмазване.  Mr. Green даже Чан се пробва с Coldplay Viva la, ама не поддавам никак даже Mr. Green
Гледам Мао и Дайсуке и колко завиждам на японските фенове. Какъв сезон за тях. Догодина в Токио 2011 имат потенциал да се радват много повече при толко много качествени състезатели с които разполагат. Пожелавам им фурор.
Kerr/Kerr след динамичната кратка и волна имат право и на лирична  Hug
Транков/Мухортова тъкмо да ги причисля към любимците а то... чудесни.
Панг/Тонг  Hug колко заслужени медали и колко чакан златен медал за сезона.
Пешала/Бурза и Теса/Скот както винаги сладури на гали.
"Новите" - не участвали на европейската и олимпийската гала ми харесаха.

# 560
  • MJF
Имам въпрос. Само на мен ли стила на пързаляне на  Михал Březina много напомня  на друг чешки/словашки фигурист от недалечно минало , на който обаче не мога да се сетя за името??? Участва като професионалист в шоупрограми.
 Може би е било на галата в Оберсдорф 2008 или 2007  Thinking newsm78. Видях го и ме смая как е запазил формата си, а какви скокове изпълни  Crazy , страхотен професионалист.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 19:19 от 6o6ul4o

# 561
  • Sofia
Къде я гледате тази гала???

# 562
  • MJF
От 20,15 започва запис по евроспорт. Надявам се шведите да я качат като запис , сега ги дебна, ако го направят ще сигнализирам-
Иначе галата свърши преди час. Имаш ли евроспорт?dessislavas
dessislavas искаш ли да гледаш?! Освободи си 157 мин и заповядай.
http://www.eurovisionsports.tv/events отдолу избираш а първия ред втората картинка. Извинявам се ако е излишно пояснението. Цялата от самото начало , че преди шведите не дадоха първите 15 мин. Приятно

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 19:47 от 6o6ul4o

# 563
  • Sofia
Имам евроспорт. Благодаря за линка  bouquet

# 564
  • MJF
Покрай Михал Březina малък реверанс към чешките фигуристи. Като си припомних факти и имена на чехословашкото фигурно, Томаш Вернер дано се стегне, ще са страхотен тандем.

На Jozef Sabovčík ми е напомнял.

И още един заслужил чех Petr Barna. Petr Barna Gala Performance "Chaplin"  Crazy 1992 на олимпиадата приземява 4 Petr Barna LP 1992 Albertville Winter Olympic Games

# 565
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Ей че хубав разбор, аз няма какво да добавя само ще кажа, че Мухортова и Транков бяа подбрали чудесна музика, но той се беше вживял, докато тя май искаше бързичко да излезе от леда. Теса и Скот бяха невероятни, така ме радва галата им - весела, закачлива и в същото време елегантна.
Много удачно сравнение между двамата чешки състезатели, наистина има общо в стила им. Може би на следващото европейско ще видим и двамата чехи в надпревара за медалите, ще е чудесно, защото и Томаш е един класен състезател.

# 566
  • Sofia
Здравейте , снощи гледах галата по евроспорт,Мики Андо беше разкошна много красиво изпълнение и с много пълнеж.Жубер уникален както винаги много силен.И Такахаши изигра такова шампионско представление,имаше материал за гледане,е имаше и доста скука Confused

# 567
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз пък идвам с една супер за мен новина....  Peace Писеев е уволнен! ЯХУУУУУУУУУУУУУУУУУ  Peace Peace Peace

# 568
  • MJF
Kordelia привет. нямате теб и няма  smile3509. Да не си кандидат за поста му? Днес ако не махнат видеото пак ще изгледам галата и любимците.
dessislavas , нямаше ли интересно инфо от коментатора?

# 569
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз този път не гледах световното.
но пък имам снимков материал...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт