Ледников период 3

• 37 789
  • 733
  •   1
Отговори
# 75

Сори за мен си е Ф -ка, макар и да танцува добре, не е чак толкова велика. Според мен. Hug

# 76
  • Атлантис, Галактика Пегас
Велика или не,  Навка е.  Peace
И да не ти харесва има толкова титли че поне фамилията трябва да й пишеш правилно.  Crossing Arms
И аз не я харесвам особено, но я уважавам.

# 77
Kordelia  ,  спорът с неграмотни е безпредметен!
След като го гледа по ОРТ , би било уместно и да може да чете и пише правилно , иначе всеки втори твърди , че знае руски!

kakan, поне тук не спори! И не се излагай!
Ако търсиш интриги - има много сайтове , моля  Thinking

# 78
Не търся интриги, споделям мнение и съм далеч от неграмотните. Вярно, сгреших фамилията /случва се и в най-добрите семейства/, но вие започнахте интригата. Не смятах, че и в тази тема атмосферата е такава.

# 79
  • Пловдив
Аз бях за Тихонов, много съм ядосана Simple Smile, ей ама хубав този човек  Simple Smile
И готина жена има.  Peace За пореден път не можа да победи. на времето беше ми фаворит с Анна Большова.   bouquet

Мдааа, тогава пак заеха 3-то място.

А Макс и Алиса не се класираха по-напред не заради финала. В предните етапи основно губха дуелите и имаха много малък брой точки.

# 80
  • София
Аз бях за Тихонов, много съм ядосана Simple Smile, ей ама хубав този човек  Simple Smile
И готина жена има.  Peace За пореден път не можа да победи. на времето беше ми фаворит с Анна Большова.   bouquet
Да  видях и жена му в " Пока  все в дома " и много се обичат някаква изключителна нежност един към друг показваха и се допълваха идеално. Сигурно се е родило детенцето му  вече, дали да му честитим Simple Smile

# 81
  • Пловдив
И готина жена има.  Peace За пореден път не можа да победи. на времето беше ми фаворит с Анна Большова.   bouquet
Да  видях и жена му в " Пока  все в дома " и много се обичат някаква изключителна нежност един към друг показваха и се допълваха идеално. Сигурно се е родило детенцето му  вече, дали да му честитим Simple Smile

Мисля, че трябва да се роди март месец. Не съм много сигурна де.

# 82
  • MJF
 Simple Smile не бързайте с олимпиадата.
 преди това е европейското а и по нова година предполагам, че евроспорт ще спази традицията да дава галата от немския курорт г......кирхен Grinning
гледах изпълнения от шампионата на Русия.Понеже не съм фен на Домнина+Шабалин  Crazy Naughty Shocked от оригиналния им танц-австралийски аборигенски танец Laughing. Whistling Whistling обърнете внимание на костюмите, цветовете. да не мислят, че българите и аборигените са близки роднини. това полушеговито Wink но наистина нещо тоалета не мога да го възприема.

за ледената епоха: нефигуристите напреднаха много и всички двойки бяха много добри. на мен ми липсваше двойката Слюцкая+Таранда. ако бяха в един сезон с Галустян и някоя от двете му партньорки, все едно коя, щеше да е голямо веселие.
На Макс така и не му провървя с партньорка.Все някакви " инфантилни" Crossing Arms На Албенка все по-ниски от нея или много схванати Laughing

# 83
Simple Smile не бързайте с олимпиадата.
 преди това е европейското а и по нова година предполагам, че евроспорт ще спази традицията да дава галата от немския курорт г......кирхен Grinning
гледах изпълнения от шампионата на Русия.Понеже не съм фен на Домнина+Шабалин  Crazy Naughty Shocked от оригиналния им танц-австралийски аборигенски танец Laughing. Whistling Whistling обърнете внимание на костюмите, цветовете. да не мислят, че българите и аборигените са близки роднини. това полушеговито Wink но наистина нещо тоалета не мога да го възприема.

за ледената епоха: нефигуристите напреднаха много и всички двойки бяха много добри. на мен ми липсваше двойката Слюцкая+Таранда. ако бяха в един сезон с Галустян и някоя от двете му партньорки, все едно коя, щеше да е голямо веселие.
На Макс така и не му провървя с партньорка.Все някакви " инфантилни" Crossing Arms На Албенка все по-ниски от нея или много схванати Laughing
Като че ли в програмата видях довечера Галата от шампионата на Русия.   newsm78
А по повод ОИ мисля че шанса е само на Плющенко. Двойка Домнина Шабалин не вярвам в успеха им: поради ред причина - основната е че ОИ се провежда във Ванкувър Ще печелят американци, канадци. В спортни двойки - китайци. Пре женити вероятно японки.  Peace

# 84
  • MJF
 dance

сряда евроспорт директно галата от оберсдорф. за часа  Thinking сега се затрудпнявам защото гледам тв програмата на сайта им а тя не е по наше време.

# 85
Имат един час разлика. При тях ако 12 тук ще е 13.  Peace

# 86
  • Пловдив

Галата ще е в 21ч. БГ време  Peace

# 87

За коя дата става дума? Извинете ме , не ми се рови в нета  Confused

# 88
  • Пловдив

За коя дата става дума? Извинете ме , не ми се рови в нета  Confused

Сряда, 30.12- Евроспорт -  Гала Оберстдорф

# 89
  • Sofia
Има ли вече обявен победител , нямах възможност да следя шоуто .Аз много харесвам този спорти най вече Алексей Ягудин,

Общи условия

Активация на акаунт