Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
-
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
-
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
-
Кой спечели в Ледниковия период?
-
Какво се случи с Наталия Мишкутенок след участието й в Ледниковия период?
За съжаление не съм мернала някъде да повтарят фигурното пързаляне, ако желаеш по-късно мога да кача някои от двойките след 5 място - французите, брат и сестра Кър, който каквото си хареса. И аз по принцип съм фен на европейското фигурно пързаляне, но уви напоследък малко двойки останаха на високо ниво, северноамериканците са много силни, а и имат доста добри програми. Руснаците винаги са доминирали в танците, къде заслужено, къде не - имаше стойностни състезатели, но със сигурност Навка/Костомаров и Домнина/Шабалин не спадат към тази категория. Аз поне не мога да се сетя една програма, която да искам да си пусна пак. Докато например французите, италианците се помнят дълго време - заради интересните хрумки и програми. Хохлова/Новицки 2008 направиха невероятен сезон и имаха много хубави програми, но след това нещо не могат да намерят облика си - и с тези кичозни костюми. След трето гледане жар-птицата им ми допадна, но разбирам защо съдиите не я оценяват. Жал ме е за тях защото са безкрайно симпатични.
, че "вардим" изкуството от спорта.
а аз след двата последни галаспектакли съм 
за красота 
. задължително ще гледам повторението.
с изпълнението си
гали и купи излъчвани по достъпни за мен те канали, от А до Я, няма любимци, няма фаворити, гледам всички. Удоволствие е за мен да ги проследя как талантливите и искащите се усъвършенстват от сезон на сезон. Сегашните майстори ги гледам от "младоци". ето сега под лупа PECHALAT / BOURZAT, CAPPELLINI /LANOTTE , ZARETSKY /ZARETSKY...развиват се. виждам и най-новите европейски по няколко пъти в сезон.