Ледников период 3

• 38 043
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
http://dox.bg/files/dw?a=f1e2d22fc1
Веднага един Жубер,  Hug Hug Чакам края на тази група, за да се насладя на изпълнението на Хавиер Фернандез от Испания. Стискам му палци за добро представяне.

# 526
  • MJF
Браво на Кевин REYNOLDS. Събра се със сетни сили. Имаше ли 4?
Чудесен пират Хавиер. Браво.  HugМиналия сезон го забелязах. Все така да напредва.
От следващата група Шултайс печели +++ за музика  Wink
CONTESTI измъчи скоковете но ми е приятно да го гледам как с кеф иначе се пързаля а и тази музика newsm68
Adam RIPPON просто закова всички скокове, чудесно представяне.
 coolcool   superuu   SCHULTHEISS обожавам нестандартни програми и фигуристи. Все така. Браво , че се връща към добрата си форма, не беше перфектен но определено се въэстановява. Шведксите коментатори пощуряха.
Kevin VAN DER PERREN  Hug събра се и трябва да е доволен като завършек на този колеблив за него сезон.
SCHULTHEISS 4 Kevin VAN DER PERREN 4-3-3  Crazy Crazy Crazy Crazy браво. Толкова леко ги изпълниха , че не се усетих веднага какво гледам. Отсрамиха европейското пързаляне. Палци  за другите. Колко жалко за вчерашните им резултати.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 22:55 от 6o6ul4o

# 527
обичам кевин ван дер перен. и макар никога да не е бил втоп 3, той си ми е мойта листа. пък и се представи Peace

# 528
  • MJF
 yes Браво на Жубер и Брезина
Жубер Hug на фона на този сезон това , което направи днес е чудесно. Този троен Лутц  newsm66. Доволна съм. След заряда на SP тази FS бе чудесна. Ако някой знае защо ги нямаше Макс и Албена да пише.
Брезина  Hug все по-добър и свеж. Само така , напред, браво
Такахаши перфектен.
Досега ме дразнеше Лисачек сега пък Чан. Няма спасение. Еми през по- голяма част от програмата не знае къде да си сложи ръцете.  ooooh! хеликоптер мотаещ се по леда. Полагам усилие да изглеждам програмите му.

smile3501 на Такахаши, Жубер,Брезина, Шултайс, Ван дер Перен, Рипън, Рейнолдс и Фернандес.
Всички бяха уморени. Такахаши, Брезина, Рипън.. успяха да прикрият умората за което   bouquet

smile3501 за четворните и перфектните тройни които видях. Благодаря за целия тежък но емоционален сезон.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 00:28 от 6o6ul4o

# 529
  • Пловдив
  bouquet И аз благодаря на всичките състезатели за хубавите програми. Чан си е един дразнеж от класа, не ми харесва този негов стил, както и стилът на Лисачек. Единия не се яви, но другия остана. Но за сметка на това браво на Жубер, който се събра, изпълни два четвотни и въпркеи грешката и падането бе на ниво. И най-вече - ще остане и другия сезон на леда. И се надявам да бие Чан - защото може да направи много по-запомнящи се програми от неговите.
Брезина е с много потелнциал, справи се срахотно, може би малко самочувствието му е в повече, но млад е, ще му дойде акъла в главата. Честито на шампиона Даесуки- заслужено стигна до титлата, най-добрия тази вечер бе той. И адмирации за Рипън, Шултайс, Фернадес и Ван Дер Перен. Доставиха неимоверно удоволствие с програмите си.

# 530
Аууу напълни ми душата! Simple Smile Благодаря, Алис!

Аз нямам възможност да гледам, чета ви.

Ще съм искрено благодарна на още такива клипчета.

# 531
  • MJF
Вери,  spoko . В тубата не ти ли се отварят клипове от световното? питам за да знаем какво да ти пускаме. и аз бях така на едно първенство , че и нет нямах.
Фигфенове ако линкове пускани в темата не ви се отварят пишете.
Фоторепортерът на темата се позагуби но видео-маниаците са тук.
alice_ in_ wonderland1,да  Брезина има какво да учи тепърва по световния лед. Прекрасно е че има хъс  и самочувствие. Това ще му помогне да преодолява неминуимите кризи. Ето сега последния пример с Ода. Ако вярваме въобще на това, което казва пред медиите , срива не се дължи на физическа травма. Срива на Жубер също.
sofia68,  Кевин забеляза ли че е с нова програма? Много му отива.

Соня Радева излиза 19 около 12,40 ч днес.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 09:54 от 6o6ul4o

# 532
  • Пловдив
  bouquet Верии само кажи какво желаеш и ще го постна тук. 
Шошулчо абсолютно е вярно това за сривовете може би една такава увереност ще помогне на това младо момче в бъдеще, да не допуска такива моменти - например като на Набунари Ода, в чийто очи имаше сълзи след изпълнението, и на неговият сънародник - Томаш Вернер.
И на мен ми направи впечатление новата програма на Кевин - чудесно е да го видим в такава форма!
  bouquet

# 533
Ами хайде тогава ще се поровя там и пак ще пиша. Не ми е останало време този път покрай други неща. Да не ви тормозя излишно. Simple Smile

Тук / Канада / ще играят Пепеляшка на лед. Много се чудех дали да ходя, но май везните клонят да не пропусна възможността.

# 534
  • MJF
"This medal is like a world title for me," said Joubert. "This makes me more confident for the future. I wanted to show I could compete again. I now have the answer and I will come back next season for sure."  Hug
Има интервю от 22 март с Томаш Вернер по чешка тв. Обаче е на чешки  Simple Smile и неразумея.

alice_ in_ wonderland1 , аман от слухове за отказване. Робин в интервюто за  немския евроспорт ни обнадежди...
 Изобщо е мътна ситуацията. Сега нека порадват зрителите с шоу програми и починат.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 12:08 от 6o6ul4o

# 535
  • Пловдив
  bouquet  bouquet ЕЕ забравих да ви кажа - тъй като гледах волната на Бриан по Евроспорт бг там казаха, че той остава - всъщност самият ЖУбер го каза в интервюто след волната - каза, че е искал да види дали все още може да се бори и след 3-то място и това, че успя да се събере е решил да остане следващия сезон.
Вери завиждам ти за това, че ще играят Пепеляшка на лед при вас в Канада, чувала съм невероятни неща за този спектакъл. Ооооо ако не те затруднява можеш ли да кажеш има ли истерия около Теса и Скот - те са направо невероятни, и всяко тяхно излизане на леда ме радва изклчюителнио много, надявам се да останат още време на леда. Тъй като чух слухове, че можело съвсем скоро да се откажат.Дано да е само слух

# 536
  • MJF
Пресконференцията при мъжете част 1
част 2
Такахаши е много дипломатичен и вчера и днес.
Проблемите в спортните двойки на Русия

Вери , въпрос. тези два сайта отварят ли ти се? не за живи предавания а за клиповете и записите? без коментатор   с шведски коментар
В тубата гъмжи от записи ноооо  ooooh! музиката не се чува,  blahblah

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 13:29 от 6o6ul4o

# 537
  • MJF
Гледах отнова Шултайс, Ван дер Перен, Жубер, Такахаши, Брезина и Контести. Каква емоция и по време и след изиграването. Какви оригинални музики- не от задължителните досади.И не мога да разбера музикалната летаргия при дамите. Ок трудни технически изисквания, нямало време за много лирика. Ами тогава именно ритмични, " живи" мелодии биха помогнали. Ако не е тежка класика то е класическо танго/фламенко.  ooooh! Crossing Arms

# 538
  • Пловдив
  bouquet Шошулчо много добре казано. 55 състезателки, и от тях може би едва 10-15 с различна музика. Добре, че не гледам от първата група - заспала съм още на първите 4. Да не говорим колко пъти чуваме Реквием за една мечта и Concierto de Aranjuez, обожавам и двете произведения, но всеки трети състезател танцува на тях. И неистово се радвам на различните състезатели при жените и при мъжете.Ето например една Сара Майер, която се представи за съжалние зле имаше много енергична и жива програма, но уви скоковете не й се получиха и може би няма да играе на волна.

# 539
  • MJF
Samba и Brazilliance by Steve Stevens на Сара Майер са една от свежите глътки при дамите, жалко че Сара този сезон не можа да ни я изиграе чисто. Програмата е чудесна и нямам нищо против да я остави и за следващия сезон ако реши да продължи. Изпълнена без грешка е шампионска програма.

Няма да видим жар птицата на Хохлова/Новитски. и те имаха катастрофален сезон. Причината за мен е в програмите им а не в тях като изпълнители. Ако продължат трябва да се нагодят към съвременната тенденция в танците, тъкмо ги няма Д/Ш и запазената марка а руската федерация "первая пара" дрън дрън. Между другото в горната статия мнението на цитираната руска треньорка ме  ooooh! Crazy. Ама тя направо на друга планета. Ако в тамошната федерация са с такава мисъл не ги виждам да си поправят кризата, все друг е виновен  , направо горките жертвани фигуристи.  

Аз като солидарност към Кевин все поглеждам и Jenna MCCORKELL браво на нея, отива на волна.

Общи условия

Активация на акаунт