Фотография #40

• 38 663
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Agent, само да ни подмине кризата и това ще ни е първата дестинация:))
Не ми се снима, дойдоха снимките от кръщенето, бива ги, но можеха да са  много  по-добре....
Коментирах във фликър....

Едно портретче, колкото да не е без хич, чопля стари неща и нищо не ми харесва:

http://www.flickr.com/photos/13900583@N03/4056616366/sizes/o/

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 08:39 от Jaly

# 676
Момичета, качих малко снимки щракнати само за проба, без никаква стойност от тук ]http://veri1.multiply.com/photos/album/1/1#photo=7] ...Сега се замислям дали да не си купя и обектив 50мм и да мирясам.

Снимай още и покажи нещо, което според теб е стойностно, за да коментираме и съветваме. Направи си профил във фликър, там по-лесно контактуваме и обсъждаме снимките, пък и качеството им е по-добро.

Само да ти кажа, че няма да мирясаш никога, щом си се запалила по фотографията.  Mr. Green Тепърва се започва - това обективче, пък и още едно, и още едно...варио, твърд, макро...филтърче...стативче...раничка...нова камера...осветление...фонове...светкавица...и т.н., и т.н. Crazy  Laughing Welcome to the club!  Mr. Green

# 677
Момичета, качих малко снимки щракнати само за проба, без никаква стойност от тук ]http://veri1.multiply.com/photos/album/1/1#photo=7] ...Сега се замислям дали да не си купя и обектив 50мм и да мирясам.

Снимай още и покажи нещо, което според теб е стойностно, за да коментираме и съветваме. Направи си профил във фликър, там по-лесно контактуваме и обсъждаме снимките, пък и качеството им е по-добро.

Само да ти кажа, че няма да мирясаш никога, щом си се запалила по фотографията.  Mr. Green Тепърва се започва - това обективче, пък и още едно, и още едно...варио, твърд, макро...филтърче...стативче...раничка...нова камера...осветление...фонове...светкавица...и т.н., и т.н. Crazy  Laughing Welcome to the club!  Mr. Green

ммм..... удивително точно си го казала !

# 678
Sad..but true!   Laughing

# 679
въх, добpе , че се появи... вече си мислях, че тази нощ сама ще си спамя Joy

# 680
Никога сама! Пиково време за спам е това. Аз сега пари за свободно харчене нямам, обаче си направих пожелателен списък  Mr. Green, няма да ви занимавам с общата сума, може да си представите, предполагам  Joy

Синчерита, ти си мома съгражданка-пловдивчанка май; познах рИката.

# 681
Хм, горе има малка навалица, дано поемат щафетата, че аз отнасям плувката рано.  Flutter

На гол спам - чифте снимки:

# 682
А, мишолина, тамън си мислех за теб... Wink Добре, че измисли тази октомврийска тема, че да поснимам малко есенни мотиви. Иначе бях го заразяла нещо снимането...По-скоро ищахът бе изоставил мен.

# 683
Исках да ви попитам според вас 7Д на Канон струва ли си - http://magazin.photosynthesis.bg/offer/200301012002.html

# 684
бухте, не съм го пипала.
мише, нещо канонско остана ли в уиш листата?

# 685
От-до, Калина, как можа да се усъмниш Laughing Много си обичам новия обектив, не мисля, че ще мога някога да се разделя с него  Crazy

Бухти, само в нетя гледах, не съм пробвала. Канонският отговор на Д300, много хубави филмчета правел; много пиксели пък малък сензор (същия като на 50Д). Има много коментари за него, поразрови се преди да пишеш на добрия дядо.

# 686
бухти, а защо искаш да сменяш сегашния?

# 687
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Само не ме бийте (по- специално Калинката), ама утре живот и здраве ще се фукна с 50мм Crazy Mr. Green

SINCERITA, взимай, 'щот наистина няма мира. Смених никоня, 'щото за него нямаше твърди с вграден мотор (тук повечето от "старите" момичета са светнати с драмата ми) , купих канон + 85мм и пак нямам мира, дано след утре се тропясам поне за месец, 'щото ми писна да мечтая и сънувам Crazy

Агентка, последния кадър много чистичък, много хубав Peace

Фрий, винаги съм се възхищавала на обработките ти. Сега определено не съм на такава вълна (като се замисля май никога не съм била), но ми харесват много натютмортите ти Peace

# 688
Момичета, искам да ви благодаря, че вдъхновена от вас успях да поразчупя малко ФФ си черупка и да вляза в един цветен период. Така  успях да видя красивите цветове на есента, иначе сигурно щях да снимам  само паднали изсъхнали листа, треви... мрачни физиономии  Mr. Green Дори успях да направя и една октомврииска фотосесия на дъщеря си, ама и тя като по чудо не се дърпаше  Wink . Повечето от вас видяха и коментираха снимките за което много им благодаря. Ако на някой му се разглежда http://www.flickr.com/photos/33076522@N08/sets/72157622541477909/

# 689
Добро утро:)
Хаха, казвах ти аз шоши, не ги слушай тез депресари, имаш такова красиво дете, само цветна и щастлива да я снимаш!
То и аз все  си казвам, боже добре че беше есенния проект, гледай колко снимки по темата направих Joy
Агентката, мисля  безапелационно печели приза "Мис  прелестно листо"....
Бухте, защо пари за ново тяло искаш да даваш, купи си обектив, ако ти се харчат парички newsm78

Общи условия

Активация на акаунт