Орифлейм- 14 каталог

• 48 570
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Да същата. Не съм пробвала от тези тип писалка , но щом съхне бързо това не е много добре...

# 691
на мен цветът на черната очна линия ми е много светъл. все едно е сиво, а не черно.

# 692
Аз имах кафявата, но веднъж по невнимание не я бях затворила добре и на следващия ден не можеше да се нанесе.Иначе е трайна, не се размазва, но е не е нищо особено.

# 693
Туко-що я поръчах , поне да я пробвам и да знам за по-нататъка Wink Мерси за бързито отговори момичета  Hug

# 694
Може би аз съм зле с нанасянето, защото ми треперят ръцете, но почти секунди след нанасяне засъхва, за разлика от тази с четката.Ако си търкате очите като моя милост, не очаквайте чак такава трайност /да речем от сутринта до края на деня/, но аз го правя по навик.

# 695
При мен няма проблем с нанасянето , понеже съм свикнала да съм с черен молив и очи не барам  Laughing Радвам се че съхне бързо , поне няма да се размазва Simple Smile

# 696
  • София/Бургас
Очната линия е трайна, обаче и на мен черното не ми стой много черно, повече ми сивее.

Момичета имам предложение да обсъждаме в една тема 2 каталога, заради новата политика за нова тема след 50 страници? Нека го обсъдим!

# 697
Моето предложение е да обединим двата каталога в една тема, просто в началната страница ще сложа новите продукти за следващия каталог или ако не може да се редактира както виждам, ще ги пусна като съобщение с картинки.

# 698
  • Basel
Момичета имам един въпрос-когато се регистрирах като консултант,моята спонсорка ми каза,че ако има месец в който нямаш поръчка,като мине една година ти начисляват такса пререгистрация 5 лв.Нямам поръчки за месеците юли и август,а в тази фактура ми бяха начислили такса пререгистрация,а аз мислех,че ще плащам такава чак юли 2010.Писах на сайта на Ори,но отговор нямам SickТа въпроса ми е ,защо са ми начислили таксата сега?

# 699
И на мен не ми е ясно как стои въпроса с тази такса, нека други да кажат.И на мен ще ми е интересно, защото от края на декември живот и здраве излизам в майчинство и няма да съм толкова редовна в поръчките.

# 700
Чак сега успях да вляза в темата.

Гледам спор се е разразил - предлагам да не се караме. Безсмислено е, пък и всеки е различен и има различна представа за нещата.
Но пък имам едно кнструктивно предложение - не бях влизала в ейвънска тема, но днес влязох и ми хареса идеята който не е писал в две поредни теми, да бъде махан от списъка на първа страница. По всяко време може да бъде включен отново, ако реши пак да е активен в темата. Защото там има никове, които не пишат от поне година сигурно.

За двата каталога в една тема - съгласна съм. Но пък, ако вземем, че я запълним, предлагам да не чакаме следващия каталог, а да отваряме нова тема. А при настъпването на каталога просто да се пуска един по-голям пост с новите продукти и новостите в работата.

За таксата пререгидтрация - тя се начислява в месеца, в който сте регистрирани, а не една календаран година от месеца, в който не сте пускали поръчка. Margito , вероятно ти си регистрирана октомври еди-коя-си-година. И всеки октомври имаш такса пререгистрация, само че ако нямаш пропуснат каталог, тази такса я плаща фирмата, а ако имаш - си я поемаш ти.  Peace

# 701
Имам един въпрос към ивиче, аз съм регистрирана ноември миналата година и досега не съм пропускала поръчка и каталог и възнамерявам да бъда активна до края на годината, но от януари нататък, едва ли ще е така.В такъв случай ще ми искат такава такса през ноември следващата година, така ли да го разбирам.Мерси за пояснението.

# 702
Да се похваля и аз съм консултант от вчера. Sunglasses Темичката е страхотна и имам много материал за четене, така че започвам. Laughing

# 703
  • София/Бургас
Sober_Di,добре дошла сред нас.   bouquet 

Идеята за това да се актуализира списъка с консултанти ми харесва и можем да я приложим. Също така за 2 каталога в една тема.

# 704
Момичета имам един въпрос-когато се регистрирах като консултант,моята спонсорка ми каза,че ако има месец в който нямаш поръчка,като мине една година ти начисляват такса пререгистрация 5 лв.Нямам поръчки за месеците юли и август,а в тази фактура ми бяха начислили такса пререгистрация,а аз мислех,че ще плащам такава чак юли 2010.Писах на сайта на Ори,но отговор нямам SickТа въпроса ми е ,защо са ми начислили таксата сега?

Доколкото разбирам си се регистрирала м.Юли тази година и въобще не си пускала поръчки. Ако е така - тогава тази такса ти е за регистрацията... Вероятно като си се регистрирала е имало някаква промоция за безплатна регистрация, при условие че пуснеш някаква поръчка заедно с регистрацията...

Общи условия

Активация на акаунт