Орифлейм- 14 каталог

• 48 565
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Basel
Момичета имам един въпрос-когато се регистрирах като консултант,моята спонсорка ми каза,че ако има месец в който нямаш поръчка,като мине една година ти начисляват такса пререгистрация 5 лв.Нямам поръчки за месеците юли и август,а в тази фактура ми бяха начислили такса пререгистрация,а аз мислех,че ще плащам такава чак юли 2010.Писах на сайта на Ори,но отговор нямам SickТа въпроса ми е ,защо са ми начислили таксата сега?

Доколкото разбирам си се регистрирала м.Юли тази година и въобще не си пускала поръчки. Ако е така - тогава тази такса ти е за регистрацията... Вероятно като си се регистрирала е имало някаква промоция за безплатна регистрация, при условие че пуснеш някаква поръчка заедно с регистрацията...
Регистрирана съм от септ.2008г,а не съм пускала поръчки юли и август тази година,но   bouquet на iviche значи всичко е ок,вече разбрах.

# 706

Момичета имам предложение да обсъждаме в една тема 2 каталога, заради новата политика за нова тема след 50 страници? Нека го обсъдим!
Аз също съм "за", но за да са по-прегледни нещата ми се искаше, ако може това да става паралелно с бюлетините/ те също са за два католога/ или нещо като за всеки бюлетин - тема. Не знам дали се изразих достатъчно правилно за да ме разберете. Embarassed
Нямам идея обаче, как ще влезем в крачка с това newsm78 Сега от понеделнк ще излезе новият бюлетин и според моята идея е да пуснем нова тема, но това пък противоречи на новите правила Naughty Може да ми се смеете, че не съм много компетентна, но няма ли как тази тема да я обединим със старата - за К13, а да се пусне нова за К15 и К16 едновременно newsm78

# 707
Имам един въпрос към ивиче, аз съм регистрирана ноември миналата година и досега не съм пропускала поръчка и каталог и възнамерявам да бъда активна до края на годината, но от януари нататък, едва ли ще е така.В такъв случай ще ми искат такава такса през ноември следващата година, така ли да го разбирам.Мерси за пояснението.

Това означава, че тази година ще ти е безплатна таксата пререгистрация, а от следващата година, ако имаш пропуснат каталог - декември ще платиш 5 лв.
Доколкото разбрах таксата пререгистрация се плаща в месеца след този, в който си регистриран. Т.е. ако си регистриран септември /както е Margito/ - пререгистрацията ти се пада окотмври следващата година.

vessit, аз те разбрах, но не знам технически как да стане това. Иначе идеята ми харесва, защото наистина бюлетините са на два каталога.
Но мисля, че би трябвало да могат да се обедиянват теми, ако е така - в понеделник може да имаме нова и да актуализираме списъка.

# 708
Здравейте, много неща се обсъждат в последно време. Може би не трябва аз да се изказвам понеже не съм на първата страница като консултант, понеже пазарувам предимно за мен. Но иначе се занимавам с това вече повече от година. Досега нямам пропуснат каталог  Peace
Ще изкажа и моето мнение - идеята за обединението на каталозите е добра, като се имат в предвид новите правила. Мисля че не може да се обедини тази тема със старата, затова предлагам като започне следващия каталог да се добави нов по-голям пост с новите неща, а така също и за каталог 16. Но от друга страна вече са 20 стр. и остават още само 30 стр. и може и да не стигнат за още 2 каталога.
А и идеята за консултантите също ми хареса. Не съм много редовна в писането тук, но Ви чета постоянно и повечето от имената които са на първа страница не съм виждала да пишат.
Надявам се да не ми се обиди някой за това  Peace
Приятна вечер на всички   bouquet

# 709
хали_гали, това също е добра идея, да успеем в една тема да съберем 3 каталога, особено ако няма излишни спорове като моите с други колежки Embarassed, а също и какви неща има за обсъждане в К16, иначе к15 вече е ясен Peace Не знам как стои въпросът с бюлетина около К17 newsm78 Ако той е само за него, ще се уредят нещата, но ако е и за К1 за 2010 г. вече трябва да се измисли друго. Дали някой от администраторите не би могъл да ни помогне newsm78 Аз иначе, нали съм инженер, та бих си поиграла да пробвам това, което съм намислила, ама моята област е енергетиката, така че може и да сътворя невероятни глупости Cry Момичета с компютърна грамотност - помагайте Praynig

Колкото до имената от първа страница, ами аз през лятото като исках да ставам консултант, нали ни трябват спонсори, писах на две....е, тях просто ги нямаше...никакъв отговор, дори и отрицателен, а иначе едната редовно пише в темите на Ейвън. Мисля, че не е коректно така и би могла примерно да ми отговори, че вече с Ори не се занимава. Затова направо ще кажа нейния псевдоним - nadi666, псевдонима на другото момиче не искам да го споменавам, т.к. не съм срещала нейни публикации и може би временно да си има проблеми и да не може да пише.

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 00:26 от vessit

# 710
  • Зеленият рай в сърцето на България
....
Аз иначе, нали съм инженер, та бих си поиграла да пробвам това, което съм намислила, ама моята област е енергетиката, така че може и да сътворя невероятни глупости Cry Момичета с компютърна грамотност - помагайте Praynig

Прочетох всичките ти постове от днес, но не мога да схвана точно каква е идеята ти  Embarassed Ако искаш ми пиши на ЛС, бих ти помогнала.  Peace

# 711
Писах ти, дано си ме разбрала Praynig Просто елемента "разяснение", не е силната част от моите способности Cry

# 712
момичета,а мога ли някъде да разгледам 15 или 16 каталог?

# 713
момичета,а мога ли някъде да разгледам 15 или 16 каталог?
Ако си консултант, нямаш проблеми за К15 Peace, а относно К16 и ако не си консултант - за К15, има във всеки по-голям град преставяния на новите каталози през тази и следващата седмица:peace:

# 714
благодаря за отговора,но нямах предвид точно сега и точно този каталог да разгледам,имах предвид дали може някъде онлайн да се разглежда малко по-напред както при ейвън,но тука ударих на камък

# 715
благодаря за отговора,но нямах предвид точно сега и точно този каталог да разгледам,имах предвид дали може някъде онлайн да се разглежда малко по-напред както при ейвън,но тука ударих на камък
За съжаление - не може, дори и за консултантите Sad Гледаме чуждите каталози и се питаме кой ли продукт ще пуснат в нашия текущ newsm78

# 716
Благодаря на Ивиче за пояснението.Ето някои практични козметични съвети, в случай ще сме прекалили с грима.

ако не сте случили на червило и нюансът му е по-наситен от този,който сте очаквали, нанасете малко пудра върху устните, след което положете върху нея хидратиращ балсам или един слой по-светло червило

Ако сме положили много пудра, напръскайте лицето с малко термална вода, след като тя изсъхне с върховете на пръстите на ръцете потупайте леко кожата на лицето, докато отнемете излишното количество

Ако сте прекалили със сенките за очи, намалете яркостта с по-светъл нюанс-слонова кост, бежаво или бяло. Можете върху разгримиращ диск да поставите хидратиращ крем, с който да попиете излишъка сенки

# 717
Момичета виждали ли сте ЛАК ''ДЖАЗ ФЮЖЪН'' - Purple Marlene на живо? Същия цвят ли е на живо или има разлика?

# 718
Аз ги имам снимани тези палитри и лака също, но не се вижда много добре.Но за жалост не знам как да поместя снимката тук.Мисля, че с пиквали ще стане.
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2723/171707910549882688912562 … 35CXnXVO1IXNJ.JPG">photo_1</a>

# 719
  • Зеленият рай в сърцето на България
Аз ги имам снимани тези палитри и лака също, но не се вижда много добре.Но за жалост не знам как да поместя снимката тук.

И сенките ли имаш?   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт