Орифлейм- 14 каталог

• 48 533
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
във връзка с тази оферта:

http://bulgaria.secure.oriflame.com/EmailMarketing/listovka_Well_podaruci.pdf

искам да попитам:
1. само за новорегистрирани консултанти ли се отнася? /така разбрах от спонсорката ми/
2. ако абонамента започне през кат.14 и поръчаш направо 2 бр. получаваш ли подаръците - чанта и хавлия?

# 721
Момичета, искам да ви кажа, че помолих модератор Лео да обедини двете теми - К13 и К14, а в понеделник спокойно може да си пуснем нова за следващите два каталога. Някой от вас може да ме #2gunfire, други да   bouquet

# 722
  • София/Бургас
vessit, или направи някакви предложения или спри и не се заяждай. Лесно е да мрънкаш за промяна, съпричастност и да не предлагаш нищо. В личното съобщение, в което ти отговорих на твоето ти казах, че ако направиш някакви обмислени предложения с другите, пишещи в темата ще ги обсъдим, приемем и спазваме. Имам само една молба темата ни да не заприличва на тази на Avon (което за жалост става!).

... Някой от вас може да ме #2gunfire, други да   bouquet

Надявам се не говориш сериозно!  Stop  Да ти благодарим,че 2 дни преди каталога трябва да пуснем нова тема ли ???

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 21:12 от ChemistryLady

# 723
  • София
Аз лично не виждам много голям смисъл да се обединяват темите. Само дето сега утре вече ще трябва да се пусне нова...

# 724
  • Стара Загора
http://oriforum.net/album_cat.php?cat_id=1 Ето някои нови продукти. Дано ги има и в нашите каталози.

# 725
  • Зеленият рай в сърцето на България
http://oriforum.net/album_cat.php?cat_id=1 Ето някои нови продукти. Дано ги има и в нашите каталози.

Харесах си чадъра и един шал, и чашата за кафе...  Heart Eyes

# 726
vessit, или направи някакви предложения или спри и не се заяждай. Лесно е да мрънкаш за промяна, съпричастност и да не предлагаш нищо. В личното съобщение, в което ти отговорих на твоето ти казах, че ако направиш някакви обмислени предложения с другите, пишещи в темата ще ги обсъдим, приемем и спазваме. Имам само една молба темата ни да не заприличва на тази на Avon (което за жалост става!).
... Някой от вас може да ме #2gunfire, други да   bouquet
Надявам се не говориш сериозно!  Stop  Да ти благодарим,че 2 дни преди каталога трябва да пуснем нова тема ли ???

Предложението за обединяване двете теми К13 и К14, го направих няколко поста по-рано, това занапред темите да се покриват с бюлетините! Не само, че никой не го отхвърли, но и получих предложения за помощ. Мисля, че дори утре да се пусне новата тема, ще е съвсем навреме, едва ли има какво да коментираме повече по стария Naughty А колкото до това да се пълнят темите с глупости, май повечето от вас го правят, като всеки две - три първи страници са пълни само с постове като "запис" или "честита нова тема" Mr. Green
Но щом не те доволни - мисля че няма непоправими неща, просто помолете модератор да върне старото положение Simple Smile И питане - ако имам предложения - трябва ли да пускам нова тема под формата на анкета newsm78

# 727
  • София/Бургас
vessit, кой те упълномощи да се занимаваш да се занимаваш с темата ни?!  С това се занимават 2 мацки и ти не си част от тях.  От кога ти решаваш какво ще става в нашата тема. И темата се пуска когато каталога изтече, което не е утре. Моля те престани с тези глупости. Много почва да дразни това.

# 728
  • Стара Загора
Не разбрах какъв е смисъл всеки ден да си сменяме мнението? Първо 1 тема за 2 кат., след това 1 тема за 1 кат.  newsm78 Малко не схващам. На мен ми се е случвало веднъж да ми трият поста, явно ще се наложи да се удря метлата пак.  newsm78
Нова тема се пуска в първия ден от нов каталог.  Naughty

# 729
ами докато оправяте темите и каталозите Laughingможе ли да попитам тези които са ползвали комплекта за дермоабразио кога да започна ,не е ли опасничко все още/слънцето е доста силничко....Доста доволна съм съм от крема за около очи с кислород-задържа кожата стегната почти до вечерта./на 40 г съм/

# 730
Вижте момичета, говорихме, че трябва една тема да обхваща два каталога/както е и по новите правила/ и всички единодушно се съгласихме с това Peace Аз предложих да се обедини старата за К13 с тази сегашната, тъкмо ще станат 50 страници, а занапред да пускаме както бюлетините са за два каталога, така паралелно да вървят и следващите теми. Имаше такива от вас, които на лични ми предложиха помощ в обединяването, а иначе никой не се изказа против моята идея, даже и момичетата, упълномощени/не знам от кого/ да се занимават с темите. Поех инициативата да пиша на модератор и тя го направи - обединението. Както казвам по-горе - непоправими неща няма!!!! Нека упълномощените момичета, щом има толкова недоволни от моята постъпка, да помолят модератор да върне старото положение на темите за К13 и К14.
Колкото до това, кога се пуска нова тема, също беше просто идея, не е казано, че трябва да стане така, щом при вас е прието друго правило. А и някъде в този форум срещнах следната формулировка "Глупости правят само умните хора, за останалите е ежедневие!"
Какво предлагате, да изпращам предложения на лични само до упълномощените момичата/само кажете кои са, едната предполагам е анджи78/, пък и спокойно кажете на модератор да изтрие постовете ми, няма да ви се сърдя, че не ме приемате Simple Smile

# 731
  • Стара Загора
Никой не е казал, че не те иска. Просто не е нужно да пълним темата с ненужни коментари.

# 732
Аз не мога да разбера защо така нападнахте vessit. Даде конструктивно предложение, никой не каза "не" и когато то се осъществи, всички скочихте.
Сега последната страница ще се напълни със заяждане, вместо със смислена информация за финала на каталога.
Освен това момичетата, които са започвали темите досега са били различни, някои вече отдавна не пишат тук. Като цяло започва този, който има желание и умения да го направи. Никой не е упълномощен със специален документ да го прави.Аз също съм пускала много отдавна тема. И какво от това....да не ме прави това с нещо по-специална от останалите...

Така или иначе тема всеки каталог няма да може да се пуска, защото не запълваме 50 страници на каталог.

# 733
  • Basel
Момичета,интересува ме сенките Блестящ прашец стигат ли за дълго време,защото ги поръчах за една клиентка,но те много малки бе #Cussing out,и съм сигурна че като ги види ще се разочарова,а ги чака с голямо нетърпение  bouquet

# 734
  • Стара Загора
Момичета,интересува ме сенките Блестящ прашец стигат ли за дълго време,защото ги поръчах за една клиентка,но те много малки бе #Cussing out,и съм сигурна че като ги види ще се разочарова,а ги чака с голямо нетърпение  bouquet

Ами не са големи, но не са и малки. Аз ще си ги ползвам доста време, защото не ползвам само тях а и ги смесвам с др.

Общи условия

Активация на акаунт